Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oj bezduszna Pysiu ...nadal pałasz uczuciem zemsty i chcesz wypchać maleńkie zwierzaczki:cool3: No popatrz jaka ja jestem niedobra :diabloti: Zamiast straszyć powinnam te zwierzątka dawno wypchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Pysia']Az pobiegłam obejrzeć filmik jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapewniam Cię że mimo szczerych chęci JESZCZE jej nie wypchałam :diabloti: Ale byłaby z niej pluszowa zabawka:loveu: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Agga']Ale byłaby z niej pluszowa zabawka:loveu: Z niej jest pluszowa zabawka tylko taka z wysokim ilorazem inteligencji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Pysia']Z niej jest pluszowa zabawka tylko taka z wysokim ilorazem inteligencji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabawka interaktywna Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabawka interaktywna Gorzej bo nieprzewidywalna... ;) Idę spać :) Dobranoc :) Quote
AlKil Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Pysia napisał(a):Czy Albi też tak kombinuje? Ona jest obłędna :mad: Najpierw siada i myśli wpatrując się w coś co chce zbroić :mad: Potem jak ją opieprze to odchodzi, znowu siada i patrzy albo w ziemie abo w przestrzeń:cool3: Potem udaje że zapomniała....Ale wcześniej czy później i tak wprost z typowo niufową upierdliwości powróci do tematu :x Może to być jutro albo za pół roku ale ZAWSZE jej się udaje :wallbash: I na nic nasze kombinacje, zabezpieczenia, przemyślenia :flaming:Jak sobie coś ubzdura to dopnie swego :motz: Ostatnio kombinujemy tak żeby nie miała okazji sobie umyśleć ;) Ale jakoś wątpię czy nam się uda :evil_lol: Cześć Pysiu! Jasne, że kombinuje... Albert to uparty muł... Jak się zaprze to tak jak piszesz, nie dziś, nie jutro, ale... Pokonać go można tylko podstępem, ale po jakimś czasie i tak to wykuma... po Killerze dokładnie widać co się kłębi w jego łepetynce, natomiast Albi ma pysk pokerzysty...:cool1: jak zrobi coś żle, to albo udaje głuchego albo pali głupa, że nie rozumie lub to wcale nie on. gdy nie było jeszcze Killera, to od razu robił skruchę, teraz zwala na małego...:eviltong: Quote
Paula Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witaj Pysiu :multi: Filmiki super :loveu: Quote
Gazuś Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Śliczne zdjęcia :) Pozdrawiamy goldenowo Pół-żywa Kasia i hormonalny diabeł Docent :evil_lol: Quote
LAZY Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ja sobie kupiłam Onka, który miał byc psem zbyt dużo nie myślacym, nie kombinujacym i wykonujacym moje polecenia bez zająkniecia. I co? I koopa! Ideńka chyba za duzo czyta Zmorkowo-Szelmowych opowiadań, bo coraz wiecej kombinuje! Jak czytam o Waszych niufach to normalnie jak jakies de javie (czy jak to sie pisze:)). Quote
Agga Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Pysia']Z niej jest pluszowa zabawka tylko taka z wysokim ilorazem inteligencji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ubezpiecz te miski:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Pysia']No nie wiem :shake::evil_lol: Paskudy wróciły ze spaceru i teraz mam na dole wszystko. Błoto, pisek, wode, małe gałązki,:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pisiu ? Masz pisek ? Nie za dużo szczęścia, Pisiu ??? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dobry wieczór PiSiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 PISiu gdzie jesteś :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dobry Wieczór :multi: Łomatko kobiety :crazyeye: Trochę mnie nie było a tu przez brak jednej literki PiS mi się w galerie wkradł :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tak sobie rodzinnie i spokojnie dzisiaj dzień spędziłam :loveu: Witaj Kasiu w galerii Zmoroszelm ;) Mam radę dla Ciebie ;) Wypchaj amanta :evil_lol::diabloti: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witajcie :multi: Dziesiaj idę na uczte bogów :multi::multi::multi: Moi rodzice maja 40-tą rocznice ślubu :loveu::multi: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wstawiam kilka fotek bo mnie jeszcze zbanują :-o;) Gdzie ta Szelma? Mam ochotę poszaleć ;) Pewnie śpi przed domem Tu jesteś Poganiamy? Trochę ruchu nam nie zaszkodzi ;) Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przepychanki Dawaj te zwłoki piłki Dawaj po dobroci :p I tak Ci zabiorę :diabloti: Nie mówiłam :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Szelma dzisiaj ja jestem górą Ale ja Zmorko mam piłke :eviltong: Pogilgam Cię ;) hahaha Szelma przestań Sponiewieram wyczesaną :diabloti: Niech nie puszy się :eviltong: Jestem cała ufaflana :mad: Ja Ci teraz pokażę :diabloti: Quote
Magda Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej Pysiu! Widze, ze Zmoroszelmy od rana dokazuja w ogrodzie:loveu: Chetnie sie do nich dolacze i poszarpie, bo z moim to moge tylko porzucac pluszaki, zeby go czasem nie zranic:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Pysiu! Widze, ze Zmoroszelmy od rana dokazuja w ogrodzie:loveu: Chetnie sie do nich dolacze i poszarpie, bo z moim to moge tylko porzucac pluszaki, zeby go czasem nie zranic:evil_lol::evil_lol: Tylko nie pluszaki :mad::mad::mad: A swoją drogą już widzę jak rzucasz np Szelmą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz miała co trzepać Quote
Nugatowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale mają "watę" na ogonach :evil_lol: :evil_lol: :-o Quote
Magda Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pysia napisał(a):Tylko nie pluszaki :mad::mad::mad: A swoją drogą już widzę jak rzucasz np Szelmą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehe......wcale nie mam zamiaru nikim rzucac:eviltong: A pluszaki dlatego, zeby przypadkiem kiedy Miki dostanie w glowe nic mu sie nie stalo:evil_lol: Quote
Recommended Posts