Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']a ja się nie umiem tym posłużyć :cool1:
dochodze do wybranej gminy i koniec :cool1:
dalej nic się nie pokazuje :cool1:
To kliknij na napis " wybierz wybraną mape " czy coś w tym rodzaju a jak klikasz i nic to najpierw zezwól na wyskakujace okienka ( taki cieńki paseczek z krzyżykiem u góry pod nazwa strony....)

Posted

[quote name='Maga100']no dobra, cośtam sie otwiera, aale jakie domy? :crazyeye:
przecież to zwykła narysowana mapa i nie widzę tam żadnych domów, nigdzie :hmmmm:

hahaha powiększaj aż pokaże się zdjęcie lotnicze

Posted

[quote name='Maga100']no dobra, cośtam sie otwiera, aale jakie domy? :crazyeye:
przecież to zwykła narysowana mapa i nie widzę tam żadnych domów, nigdzie :hmmmm:
No to poszukaj na tej mapie mniej więcej miejsce gdzie jest Twój dom i kliknij " Powiększ" ( z lewej strony jest taki plusik....)

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha powiększaj aż pokaże się zdjęcie lotnicze

[quote name='Pysia']No to poszukaj na tej mapie mniej więcej miejsce gdzie jest Twój dom i kliknij " Powiększ" ( z lewej strony jest taki plusik....)

blondynka dziekuje za pomoc :grins:

znalazłam, osidle znalazłam i jeziorko znalazłam :p Ohydka nie znalazłam :placz: jeszcze wtedy nie istniał :placz:

Posted

[quote name='Maga100']blondynka dziekuje za pomoc :grins:

znalazłam, osidle znalazłam i jeziorko znalazłam :p Ohydka nie znalazłam :placz: jeszcze wtedy nie istniał :placz:
Tak sobie pomyślałam o tej blondynce a że sama nią jestem to nie napisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Mojego tysz ni ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahahahahahahaha ...Alu umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zezwalam na wyskakujące okienka i po kliknięciu na pokaż wybraną mapę mam błąd :shake: Na mojej wsi takiej techniki nie ma, żeby obcy przez internet cudze domy podglądali :diabloti:

Posted

[quote name='beria'] Na mojej wsi takiej techniki nie ma, żeby obcy przez internet cudze domy podglądali :diabloti:

ale tu nikt nie ogląda cudzych, tylko swoje własne :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Zezwalam na wyskakujące okienka i po kliknięciu na pokaż wybraną mapę mam błąd :shake: Na mojej wsi takiej techniki nie ma, żeby obcy przez internet cudze domy podglądali :diabloti:
No to wyłącz niektóre opcje w antywirusie ;)

[quote name='Maga100']ale tu nikt nie ogląda cudzych, tylko swoje własne :evil_lol:
Prawda? Bo nie wiem gdzie sa Wasze...:placz:;)

[quote name='malawaszka']a właśnie, że ja oglądałam Pysiowe :eviltong: :evil_lol:
A ja łąke Twoją :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie wiem co cie tak śmieszy:eviltong:
Ja też nie wiem :shake: Magda chyba zakazała mi pisać u siebie bo mi już kilka postów zjadło:crazyeye: Za to u Hani mam trzy te same :-o Zaczyna mnie boleć głowa....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja też nie wiem :shake: Magda chyba zakazała mi pisać u siebie bo mi już kilka postów zjadło:crazyeye: Za to u Hani mam trzy te same :-o Zaczyna mnie boleć głowa....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahah, Pysiu, nic w przyrodzie nie ginie :evil_lol: :evil_lol:
nie wiem czemu nie mozesz u mnie, ja przecież zawsze cię serdecznie witam :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']hahahah, Pysiu, nic w przyrodzie nie ginie :evil_lol: :evil_lol:
nie wiem czemu nie mozesz u mnie, ja przecież zawsze cię serdecznie witam :diabloti:
A udało mi się :diabloti::eviltong: I radzę Ci - uważaj z mieszaniem kolorów bo mój sen Ci się ziści :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a właśnie, że ja oglądałam Pysiowe :eviltong: :evil_lol:

Ten na wichurce też znalazłaś? Bo jego ciężko....Dziady w urzędzie tak namięszali z nadaniem nazwy miejscowości że Kępina to teraz Wysoka Lelowska a ta znajduje się jakieś 7 km. dalej i jest oddzielona od Kępiny Ostrowem :crazyeye: Ktoś chyba pił przed nadaniem nazwy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ten na wichurce też znalazłaś? Bo jego ciężko....Dziady w urzędzie tak namięszali z nadaniem nazwy miejscowości że Kępina to teraz Wysoka Lelowska a ta znajduje się jakieś 7 km. dalej i jest oddzielona od Kępiny Ostrowem :crazyeye: Ktoś chyba pił przed nadaniem nazwy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co Ty - nawet nie szukałam :evil_lol: w życiu bym tam sama nie trafiła więc nie ma co próbować nawet :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
co Ty - nawet nie szukałam :evil_lol: w życiu bym tam sama nie trafiła więc nie ma co próbować nawet :shake:

A ja się nie mogę doczekać kiedy tam znowu pojadę :p
Idę spać :p Wygrałam z galerią Magdy i mogę spokojnie śnić o Canonie EOSie ;)

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Pysiu
Znalazłam :multi: ma tej Waszej mapie :multi: nawet tunel w ogrodzie widać :multi: :multi: :multi:
Widać blondynką nie jesteś bo pomocy nie wzywałas przy szukaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Widać blondynką nie jesteś bo pomocy nie wzywałas przy szukaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czy to jakaś podła aluzja? czemu poczułam się wezwana do tablicy? :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Widać blondynką nie jesteś bo pomocy nie wzywałas przy szukaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysiu - doświadczenie mam - podobna mapa jest na Wrotach Małopolski -tylko tam jeszcze naszego tunelu nie ma :lol:

Posted

[quote name='Maga100']czy to jakaś podła aluzja? czemu poczułam się wezwana do tablicy? :angryy:
A czy ja mówiłam jakies imie? Napisałam " blondynka..." :evil_lol::evil_lol::evil_lol: