Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz miała co trzepać

Trzepaczke mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Nugatowa']

Ale mają "watę" na ogonach :evil_lol: :evil_lol: :-o
Nie tylko ;)

[quote name='Magda_Miki']Hehe......wcale nie mam zamiaru nikim rzucac:eviltong: A pluszaki dlatego, zeby przypadkiem kiedy Miki dostanie w glowe nic mu sie nie stalo:evil_lol:
Madziu ja żartuję ;) Wiem ze chodzi Ci o zabawki :p One są dwie więc rzucają sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agga']

No i jak ja mam na tym zdjęciu je rozpoznać.
Po ogonach :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):

Madziu ja żartuję ;) Wiem ze chodzi Ci o zabawki :p One są dwie więc rzucają sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hihi....wiem Pysiu, wiem:eviltong:
Co porabiaja zmorki?

Posted

[quote name='malawaszka']cześć - dzisiaj znowu nie przyjadę po karmę :placz:
Trudno :cool1: Ale pociesz się tym że Zmoroszelmom ta karma smakuje :diabloti::evil_lol:

[quote name='LAZY']Hej Pysiu! Wszystkiego najlepszego dla rodziców i kolejnych 40 lat razem!
Strasznie mocno dziękuję w imieniu moim i rodziców :loveu: Ja też chciałabym iść do nich za następne 40....

[quote name='Magda_Miki']Hihi....wiem Pysiu, wiem:eviltong:
Co porabiaja zmorki?
Teraz pobiegały, pojadły i śpią :p Zmorka mlaska przez sen a Szelma chrapie - normalka ;)

[quote name='LAZY']A ja wiem co, a ja wiem! Rzucają soba:)
No nie :) To robią w dzień ;)

[quote name='Agga']No fakt po ogonach. Boziu no czego ja się musze uczyć na stare lata.
Biedna stara Agga :evil_lol:

[quote name='Maga100']Pysiu i jak uczta? :eating:
Magdziu umieram :roll: Jadłam bez przerwy od godziny 14-tej do 20.30 i chyba moje organa trawienne teraz cierpią :roll: A ja razem z nimi ...Czuję jak robią mi się rozstępy na brzuchu.... Ale wszystko było taaaakie pyszne :)

[quote name='tygra']jaki fajny zmutowany pies - ma dwa ogony

Ruda jest super

a tu dziewczyny spragnione bliskości

Nawet Ruda śpi pojedzona;)

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu :lol:

Haha :grin: Zmorka lewituje :D ;)
Cześć :multi: Zmorka wskoczyła na Szelme z rozpędu :evil_lol: Szkoda że aparat taki wolny bo potem nastąpiło lepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Magdziu umieram :roll: Jadłam bez przerwy od godziny 14-tej do 20.30 i chyba moje organa trawienne teraz cierpią :roll: A ja razem z nimi ...Czuję jak robią mi się rozstępy na brzuchu.... Ale wszystko było taaaakie pyszne :)

to utyjesz w końcu? :crazyeye: :lol:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']
Groźnie to wyglada :diabloti: Dobrze, że psiaki są nieco delikatniejsze w stosunku do człowiekowatych :lol:
Tutaj Szelma obrabia Zmorke :) Szelma jak się bawi to jest delikatna bardzo ale jak Szelma jest na dole to Zmorka raczej delikatna nie jest :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']no to już wiem dlaczego chciałaś kasę wcześniej :mad: :angryy:
Hihihi :) Na koszt firmy :evil_lol:

[quote name='Maga100']to utyjesz w końcu? :crazyeye: :lol:
A po co? Przynajmniej jestem sprytna :eviltong:

[quote name='malawaszka']hahaha no następna co w cuda wierzy :lol:
Prawda? Ja mogę jeść bez przerwy i nie tyję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Magda !! I Weszka!! Zobaczcie!1 Znajdziecie swoje domy w www.geoportal.gov.pl
Trzeba z prawej kliknąć na woj., powiat a potem gmine :) I szukać swojego domku :) Może juz są bo foty z zeszłego roku :multi: Tylko trzeba pozwolić na wyskakujące okienka bo inaczej firevol zablokuje mape....

Posted

Witaj po wielkim obżarstwie Pysiu :cool3:

[quote name='Pysia']
Magda !! I Weszka!! Zobaczcie!1 Znajdziecie swoje domy w www.geoportal.gov.pl
Trzeba z prawej kliknąć na woj., powiat a potem gmine :) I szukać swojego domku :) Może juz są bo foty z zeszłego roku :multi: Tylko trzeba pozwolić na wyskakujące okienka bo inaczej firevol zablokuje mape....

Mnie wyskakuje błąd na stronie :placz: Nie mogę zobaczyć swojego domu :placz:

Posted

beria napisał(a):
Witaj po wielkim obżarstwie Pysiu :cool3:

Mnie wyskakuje błąd na stronie :placz: Nie mogę zobaczyć swojego domu :placz:

To zezwól na wyskakujące okienka....To to coś co u samej góry sie pokazuje. Taki cieniutki pasek....