Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....znowu wszystko na Morderczego Ozzulka:razz:

:multi:ja byłam ..ja , Pysia wstawiła filmik:p

Pysiu .......:mad:

Bo Ozulec namawia nas niewinne istoty do bycia niegrzecznymi :eviltong:
Słucham Alu? Zażalenia prosze do mulącego dogo wysyłać :eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']Cześc Pysiu! I od rana mam spluty monitor i klawiaturę.... Przez te TORTY!!!!
Cześć Izuniu :loveu:
Dlaczego dziecko plujesz monitor? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jestem wściekła...Jestem zła....Nie mam ani jednego papierosa....Nałóg mnie pożera swoją ogromną paszczą. Zielona ślina cieknie mu spomiędzy zawiasów szczęki...Jego oczy świecą na czerwono z żółtym punkcikiem w srodku a uszy az podskakują z radości....A ja cierpię ogromne katusze. Nałóg zbliza się coraz bardziej powodując u mnie gwałtowne skurcze zołądka i ślinotok. Widzę przed sobą obłok dymu z papierosa i ciagle biegam po domu sprawdzając czy nikt palący nie chodzi mi po nim bo ciągle czuję dym!!
Ludzie ratunku!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Teraz nałóg kaze mi biegać po całym domu i przeszukiwać szuflady, kieszenie ubrań i inne miejsca. Ciągle wystawia ten swój wielki wskazujący paluch z ochydnym szponem zżółkniętym od tytoniu...Na razie siedzę...Ale Nałóg jest bardzo uparty. Stoi nade mną i szepta mi do ucha opowiesci w stylu: " A pamiętasz jak smakuje Cristal silver z kawusią? " :placz:
Ludzie ratunku!!!!!!!!!!

Posted

Pysia napisał(a):
Teraz nałóg kaze mi biegać po całym domu i przeszukiwać szuflady, kieszenie ubrań i inne miejsca. Ciągle wystawia ten swój wielki wskazujący paluch z ochydnym szponem zżółkniętym od tytoniu...Na razie siedzę...Ale Nałóg jest bardzo uparty. Stoi nade mną i szepta mi do ucha opowiesci w stylu: " A pamiętasz jak smakuje Cristal silver z kawusią? " :placz:
Ludzie ratunku!!!!!!!!!!

szczerze współczuje - dwa razy rzucaąłm palenie i pamiętam do dziś jak się namęczyłam (raz nie paliąłm 1,5 roku a drugi 6,5 roku a teraz od wakacji znów w nałogu):angryy:

Posted

Shikka napisał(a):
Rozumiem rozumiem szaleństwo w oczach...
Jak jesteś gdzieś w poblizy WFDiF ( W-wa ) to wpadaj na papieroska :)

Wredna baba :angryy::evil_lol:

tygra napisał(a):
szczerze współczuje - dwa razy rzucaąłm palenie i pamiętam do dziś jak się namęczyłam (raz nie paliąłm 1,5 roku a drugi 6,5 roku a teraz od wakacji znów w nałogu):angryy:

Ale ja nie rzucam :p Mnie się poprostu nie chce iść kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wredna baba :angryy::evil_lol:

Nie wredna tylko życzliwa, zapraszam na papieroska, wyciagam pomocna dłoń i co mnie spotyka?? :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Shikka napisał(a):
Nie wredna tylko życzliwa, zapraszam na papieroska, wyciagam pomocna dłoń i co mnie spotyka?? :obrazic::obrazic::obrazic:

Wychodzi ze to ja jestem podła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tygra napisał(a):
a ja mam :) kupiłam rano

Ja tez już kupiłam :p Nałóg kazał mi się ubrać, zabrać Zmorke i iść po papieroski :) Zmorka była na spacerku a ja właśnie wciągałam dym rozkoszując się jego smakiem :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wychodzi ze to ja jestem podła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja tez już kupiłam :p Nałóg kazał mi się ubrać, zabrać Zmorke i iść po papieroski :) Zmorka była na spacerku a ja właśnie wciągałam dym rozkoszując się jego smakiem :evil_lol:

1. No czy ja wiem... :evil_lol::evil_lol:
2. :bigcool::bigcool:

Posted

Shikka napisał(a):
1. No czy ja wiem... :evil_lol::evil_lol:
2. :bigcool::bigcool:

Ale śmieszne :eviltong:
Jak byłam w sklepie to pomyślałam sobie że Zmorka już dawno nie rozbroiła zadnego pluszaka :) No i kupiłam jej ;) Szelmie nie bo ona zjada zabawki i boję się problemów żołądkowych....
Dałam Zmoreczce zabawke pod sklepem. Szła z nią dumna jak paw :p Ludzie oglądali się na czarne futro niosące pomarańczowego osiołka :crazyeye: Na podwórku zaczęło się bieganie, podrzucanie i w ogóle taniec radości :multi: A w domu...No cóż :diabloti: Zmorka nie lubi jak pluszaki się na nia patrzą :diabloti: Najpierw nos, potem oczy poszły w ruch :evil_lol: Na koniec zrobiła transplantacje czaszki i wybebeszyła osiołka :diabloti: Teraz jego zwłoki leżą sobie pod szafką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale śmieszne :eviltong:
Jak byłam w sklepie to pomyślałam sobie że Zmorka już dawno nie rozbroiła zadnego pluszaka :) No i kupiłam jej ;) Szelmie nie bo ona zjada zabawki i boję się problemów żołądkowych....
Dałam Zmoreczce zabawke pod sklepem. Szła z nią dumna jak paw :p Ludzie oglądali się na czarne futro niosące pomarańczowego osiołka :crazyeye: Na podwórku zaczęło się bieganie, podrzucanie i w ogóle taniec radości :multi: A w domu...No cóż :diabloti: Zmorka nie lubi jak pluszaki się na nia patrzą :diabloti: Najpierw nos, potem oczy poszły w ruch :evil_lol: Na koniec zrobiła transplantacje czaszki i wybebeszyła osiołka :diabloti: Teraz jego zwłoki leżą sobie pod szafką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Pysiu!
To zmorka dostanie nowego pod choinkę???
My już mamy tygryska przygotowanego :multi: a Kama dostanie od Wektora żółtego króliczka - ostatnio wybebeszyła niebieskiego:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Pysiu!
To zmorka dostanie nowego pod choinkę???
My już mamy tygryska przygotowanego :multi: a Kama dostanie od Wektora żółtego króliczka - ostatnio wybebeszyła niebieskiego:evil_lol:
Zmorka dostanie nową swinke pod choinke a dla Szelmy szukamy zabawke taką pełną którą ciężko pogryźć i zjeść. Na razie marnie nam to szukanie wychodzi....Znaleźliśmy tylko pełne piłki ale piłek u nas dość dużo w domu :cool1:
Jedziemy dzisiaj ze Zmoroszelmami do weta. Może w koncu znajdzie się ktoś kto da rade uszom Szelmy bo ja mam dość i myślę ze Szelma też....Jak już nadchodzi czas wymazu to następuje nawrót i znowu trzeba podawać leki. Widać one nie skutkują :placz: Wyobrażacie sobie jak ona cierpi? :placz: Dzielna z niej dziewczynka ale widzę od razu że ja boli bo staje się bardziej nerwowa :-( No i jak czyszczę ucho to tak cichutko popiskuje...Buuuuuuuuuuuu

Posted

Shikka napisał(a):
Oj te niufowe uszy... :shake:
I co właściciel/hodowca to inny na nie sposób...

No nie dokładnie niufowe bo niufki są dwie a jedna choruje :eviltong: Na dodatek mojej tesciowej Sznaucerka od szczeniaka ma problemy z drozdżakami. To psi problem a nie niufowy kochana :eviltong: Haszczak znajomych tez bidulek z pół roku się męczył :-(
A ja mam taki sposób: wymaz, diagnoza ( weta nie moja) i leki ( od weta a nie wymyślone) bo ja jestem tylko Pysia ;):eviltong::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty kochaniutka nie powinnaś być w pracy??? :razz: okłamałaś mnie :placz: nie chciałaś nawiedzić biednej waszki na wsi :placz:

czemu napisałaś post po 15 :crazyeye:

Jadę z Szelmą do Sosnowca i wzięłam sobie wolne :eviltong: A post napisałam po 14-tej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Cristal silver

jedyne fajki które toleruje moja paszczęka :lol: a ja palę tylko weekendowo i towarzysko-taka głupia jestem :evil_lol: w tyg nie ruszam :p bo mi sie nie chce i mnie nie ciągnie..ale jak przyjdzie jakaś weekendowa imprezka...to :angryy: 4 sztuki max :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
hahahaha to oni produkuja zabawki?? a myslalam ze dzieci :hmmmm::evil_lol:

w sumie traktują je jak zabawki bo niewiedzą nawet kto jest ojcem :roll: no ale jak widzę to bardziej dochodowe niż hodowla psów rasowych :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Pysiu a może pomyślisz nad tym dla Szelmy :lol: Mój szanowny Pan Nugat tez wszystko wtranżala a tym bawi sie wyśminicie

Do kupienia w Karusku rózne rozmiary
a z czego to jest wykonane?? moja to im wiecej wystajacych czesci tym szybciej zostaje popsute:roll: