Iza i Avanti Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cześc Pysiu! I od rana mam spluty monitor i klawiaturę.... Przez te TORTY!!!! Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....znowu wszystko na Morderczego Ozzulka:razz: :multi:ja byłam ..ja , Pysia wstawiła filmik:p Pysiu .......:mad: Bo Ozulec namawia nas niewinne istoty do bycia niegrzecznymi :eviltong: Słucham Alu? Zażalenia prosze do mulącego dogo wysyłać :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Cześc Pysiu! I od rana mam spluty monitor i klawiaturę.... Przez te TORTY!!!! Cześć Izuniu :loveu: Dlaczego dziecko plujesz monitor? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jestem wściekła...Jestem zła....Nie mam ani jednego papierosa....Nałóg mnie pożera swoją ogromną paszczą. Zielona ślina cieknie mu spomiędzy zawiasów szczęki...Jego oczy świecą na czerwono z żółtym punkcikiem w srodku a uszy az podskakują z radości....A ja cierpię ogromne katusze. Nałóg zbliza się coraz bardziej powodując u mnie gwałtowne skurcze zołądka i ślinotok. Widzę przed sobą obłok dymu z papierosa i ciagle biegam po domu sprawdzając czy nikt palący nie chodzi mi po nim bo ciągle czuję dym!! Ludzie ratunku!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Teraz nałóg kaze mi biegać po całym domu i przeszukiwać szuflady, kieszenie ubrań i inne miejsca. Ciągle wystawia ten swój wielki wskazujący paluch z ochydnym szponem zżółkniętym od tytoniu...Na razie siedzę...Ale Nałóg jest bardzo uparty. Stoi nade mną i szepta mi do ucha opowiesci w stylu: " A pamiętasz jak smakuje Cristal silver z kawusią? " :placz: Ludzie ratunku!!!!!!!!!! Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Rozumiem rozumiem szaleństwo w oczach... Jak jesteś gdzieś w poblizy WFDiF ( W-wa ) to wpadaj na papieroska :) Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a):Teraz nałóg kaze mi biegać po całym domu i przeszukiwać szuflady, kieszenie ubrań i inne miejsca. Ciągle wystawia ten swój wielki wskazujący paluch z ochydnym szponem zżółkniętym od tytoniu...Na razie siedzę...Ale Nałóg jest bardzo uparty. Stoi nade mną i szepta mi do ucha opowiesci w stylu: " A pamiętasz jak smakuje Cristal silver z kawusią? " :placz: Ludzie ratunku!!!!!!!!!! szczerze współczuje - dwa razy rzucaąłm palenie i pamiętam do dziś jak się namęczyłam (raz nie paliąłm 1,5 roku a drugi 6,5 roku a teraz od wakacji znów w nałogu):angryy: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Shikka napisał(a):Rozumiem rozumiem szaleństwo w oczach... Jak jesteś gdzieś w poblizy WFDiF ( W-wa ) to wpadaj na papieroska :) Wredna baba :angryy::evil_lol: tygra napisał(a):szczerze współczuje - dwa razy rzucaąłm palenie i pamiętam do dziś jak się namęczyłam (raz nie paliąłm 1,5 roku a drugi 6,5 roku a teraz od wakacji znów w nałogu):angryy: Ale ja nie rzucam :p Mnie się poprostu nie chce iść kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a):Wredna baba :angryy::evil_lol: Nie wredna tylko życzliwa, zapraszam na papieroska, wyciagam pomocna dłoń i co mnie spotyka?? :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Shikka napisał(a):Nie wredna tylko życzliwa, zapraszam na papieroska, wyciagam pomocna dłoń i co mnie spotyka?? :obrazic::obrazic::obrazic: Wychodzi ze to ja jestem podła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):a ja mam :) kupiłam rano Ja tez już kupiłam :p Nałóg kazał mi się ubrać, zabrać Zmorke i iść po papieroski :) Zmorka była na spacerku a ja właśnie wciągałam dym rozkoszując się jego smakiem :evil_lol: Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a):Wychodzi ze to ja jestem podła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tez już kupiłam :p Nałóg kazał mi się ubrać, zabrać Zmorke i iść po papieroski :) Zmorka była na spacerku a ja właśnie wciągałam dym rozkoszując się jego smakiem :evil_lol: 1. No czy ja wiem... :evil_lol::evil_lol: 2. :bigcool::bigcool: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Shikka napisał(a):1. No czy ja wiem... :evil_lol::evil_lol: 2. :bigcool::bigcool: Ale śmieszne :eviltong: Jak byłam w sklepie to pomyślałam sobie że Zmorka już dawno nie rozbroiła zadnego pluszaka :) No i kupiłam jej ;) Szelmie nie bo ona zjada zabawki i boję się problemów żołądkowych.... Dałam Zmoreczce zabawke pod sklepem. Szła z nią dumna jak paw :p Ludzie oglądali się na czarne futro niosące pomarańczowego osiołka :crazyeye: Na podwórku zaczęło się bieganie, podrzucanie i w ogóle taniec radości :multi: A w domu...No cóż :diabloti: Zmorka nie lubi jak pluszaki się na nia patrzą :diabloti: Najpierw nos, potem oczy poszły w ruch :evil_lol: Na koniec zrobiła transplantacje czaszki i wybebeszyła osiołka :diabloti: Teraz jego zwłoki leżą sobie pod szafką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Pysia']Ale śmieszne :eviltong: Jak byłam w sklepie to pomyślałam sobie że Zmorka już dawno nie rozbroiła zadnego pluszaka :) No i kupiłam jej ;) Szelmie nie bo ona zjada zabawki i boję się problemów żołądkowych.... Dałam Zmoreczce zabawke pod sklepem. Szła z nią dumna jak paw :p Ludzie oglądali się na czarne futro niosące pomarańczowego osiołka :crazyeye: Na podwórku zaczęło się bieganie, podrzucanie i w ogóle taniec radości :multi: A w domu...No cóż :diabloti: Zmorka nie lubi jak pluszaki się na nia patrzą :diabloti: Najpierw nos, potem oczy poszły w ruch :evil_lol: Na koniec zrobiła transplantacje czaszki i wybebeszyła osiołka :diabloti: Teraz jego zwłoki leżą sobie pod szafką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Pysiu! To zmorka dostanie nowego pod choinkę??? My już mamy tygryska przygotowanego :multi: a Kama dostanie od Wektora żółtego króliczka - ostatnio wybebeszyła niebieskiego:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Pysiu! To zmorka dostanie nowego pod choinkę??? My już mamy tygryska przygotowanego :multi: a Kama dostanie od Wektora żółtego króliczka - ostatnio wybebeszyła niebieskiego:evil_lol: Zmorka dostanie nową swinke pod choinke a dla Szelmy szukamy zabawke taką pełną którą ciężko pogryźć i zjeść. Na razie marnie nam to szukanie wychodzi....Znaleźliśmy tylko pełne piłki ale piłek u nas dość dużo w domu :cool1: Jedziemy dzisiaj ze Zmoroszelmami do weta. Może w koncu znajdzie się ktoś kto da rade uszom Szelmy bo ja mam dość i myślę ze Szelma też....Jak już nadchodzi czas wymazu to następuje nawrót i znowu trzeba podawać leki. Widać one nie skutkują :placz: Wyobrażacie sobie jak ona cierpi? :placz: Dzielna z niej dziewczynka ale widzę od razu że ja boli bo staje się bardziej nerwowa :-( No i jak czyszczę ucho to tak cichutko popiskuje...Buuuuuuuuuuuu Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj te niufowe uszy... :shake: I co właściciel/hodowca to inny na nie sposób... Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Shikka napisał(a):Oj te niufowe uszy... :shake: I co właściciel/hodowca to inny na nie sposób... No nie dokładnie niufowe bo niufki są dwie a jedna choruje :eviltong: Na dodatek mojej tesciowej Sznaucerka od szczeniaka ma problemy z drozdżakami. To psi problem a nie niufowy kochana :eviltong: Haszczak znajomych tez bidulek z pół roku się męczył :-( A ja mam taki sposób: wymaz, diagnoza ( weta nie moja) i leki ( od weta a nie wymyślone) bo ja jestem tylko Pysia ;):eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 a Ty kochaniutka nie powinnaś być w pracy??? :razz: okłamałaś mnie :placz: nie chciałaś nawiedzić biednej waszki na wsi :placz: czemu napisałaś post po 15 :crazyeye: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a):a Ty kochaniutka nie powinnaś być w pracy??? :razz: okłamałaś mnie :placz: nie chciałaś nawiedzić biednej waszki na wsi :placz: czemu napisałaś post po 15 :crazyeye: Jadę z Szelmą do Sosnowca i wzięłam sobie wolne :eviltong: A post napisałam po 14-tej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 czesc:multi: ja tez szukam czegos nie zniszczalnego dla Tigry :angryy: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a): Cristal silver jedyne fajki które toleruje moja paszczęka :lol: a ja palę tylko weekendowo i towarzysko-taka głupia jestem :evil_lol: w tyg nie ruszam :p bo mi sie nie chce i mnie nie ciągnie..ale jak przyjdzie jakaś weekendowa imprezka...to :angryy: 4 sztuki max :loveu: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='evaxon']czesc:multi: ja tez szukam czegos nie zniszczalnego dla Tigry :angryy: samoobrona :lol: Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ania-k napisał(a):samoobrona :lol: hahahaha to oni produkuja zabawki?? a myslalam ze dzieci :hmmmm::evil_lol: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 evaxon napisał(a):hahahaha to oni produkuja zabawki?? a myslalam ze dzieci :hmmmm::evil_lol: w sumie traktują je jak zabawki bo niewiedzą nawet kto jest ojcem :roll: no ale jak widzę to bardziej dochodowe niż hodowla psów rasowych :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysiu a może pomyślisz nad tym dla Szelmy :lol: Mój szanowny Pan Nugat tez wszystko wtranżala a tym bawi sie wyśminicie Do kupienia w Karusku rózne rozmiary Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Nugatowa']Pysiu a może pomyślisz nad tym dla Szelmy :lol: Mój szanowny Pan Nugat tez wszystko wtranżala a tym bawi sie wyśminicie Do kupienia w Karusku rózne rozmiary a z czego to jest wykonane?? moja to im wiecej wystajacych czesci tym szybciej zostaje popsute:roll: Quote
Recommended Posts