Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pora na warszawiaków i zagłębianke :loveu: Ptysie i Balbinka :) Balbinka Ptyś na gniazdku Para nie do konca miłosna ;) Trójca święta :) Smyki Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='tygra']cześć dziewczyny:multi: Cześć :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Pysiu! Jak po weenekdzie??? Bo u mnie cięęęęęęęęęęęęęęęęężkooooooo.... U mnie humor dopiesuje :) Dzień Dobry Izuniu :loveu: Nie błyskaj mi tu na chłopaków Jakaś kobieta ze słoncem tu jest To my - Ptysie ;) Ptyś mały Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Fotki takie same bo nie mogły być wypuszczone...Goście byli ;) Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 I ostatnie fotki smyków :) A to dla kontrastu :diabloti: Quote
tygra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 fajny zestawik, małe skoczne zeberki i rozleniwione kocisko :) zresztą śliczne Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='tygra']fajny zestawik, małe skoczne zeberki i rozleniwione kocisko :) zresztą śliczne Masz piękny banerek :loveu: A ja mam znowu coroczny problem :placz: Potrzebna mi kartka świąteczna ze Zmoroszelmami i nie umiem zrobić :placz: A święta tuż tuż :placz: Trzeba się umyć Jeszcze śmierdzę Zmorką Jak ona jeszcze raz mnie poliże...:mad: Jako niepoprawna optymistka z mentalnością dziecka w sypialni nad głową mam to: Szelmusia z resztkami piłeczki Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 hihih PIKA zaniedbuje ptaszyska to Pysia nadrabiać musi :multi: faaajne te ptaśki - ciekawe czy mnie jeszcze pamietają :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 czesc:multi: u Ali jajka u ciebie ptaszki:loveu: jak wiosennie sie zrobilo:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='malawaszka']hihih PIKA zaniedbuje ptaszyska to Pysia nadrabiać musi :multi: faaajne te ptaśki - ciekawe czy mnie jeszcze pamietają :evil_lol: Pewnie że pamiętają ;) Śnisz im się po nocach w horrorach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Walka o resztki piłki ;) Moja To ja ją zagryzłam Właśnie dlatego jej Co nie oddam To ja ją dostałam od Mikołaja I ja mam prawo większe do niej I będę ją zagryzać do woli A moja piłeczka nadal jest cała ;) Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='evaxon']czesc:multi: u Ali jajka u ciebie ptaszki:loveu: jak wiosennie sie zrobilo:evil_lol: U mnie jajek brak a to ze zrozumiałego powodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :multi: Kontynuacja zagryzania ;) I wiosna :loveu: I wiosenne szaleństwa :multi: Ze sznurkiem :) I jeszcze ciut wiosny :loveu: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tommy :loveu: Niżej nie zejdę bo tam są Zmoroszelmy Tutaj się poprzewracam Ona idzie do mnie ze szczotką :-o Tu się ukryje Czarna obsesja... Perełka taty :) Odejdź z tym fleszem Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Odgoń ode mnie tą babe z fleszem A to nasze wczorajsze przysmaki :p Tort Ambasador :loveu: Dostałam do domu i jeszcze mam :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ooo błeee aż mnie zmuliło od samego patrzenia :mdleje: Quote
Sabina1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Pysia'] Tort Ambasador :loveu: Pięęęęękny tort. Co jest w nim w środku ? I co to są te dwa pierwsze ciasta ? Jak już cos jest oblane czekoladą, to mi ślinka leci :lol: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 malawaszka napisał(a):ooo błeee aż mnie zmuliło od samego patrzenia :mdleje: Cała rzecz polega na tym że mama robi ciasta niesłodkie :p Takie w sam raz bo ja nie znoszę smaku cukru ... Sabina1 napisał(a):Pięęęęękny tort. Co jest w nim w środku ? I co to są te dwa pierwsze ciasta ? Jak już cos jest oblane czekoladą, to mi ślinka leci :lol: Tort składa się z trzech mas: jedna kokosowa, druga czekoladowa a trzecia pomarańczowa :) Ta kokosowa jest poprostu z kokosem, czekoladowa z posiekanymi kawałkami gorzkiej czekolady a ta pomarańczowa ma w sobie pokrojone w kosteczkli pomarańcze :loveu: To nie jest typowy tort po takowych nie znoszę. To uczta bogów :multi: Te dwa to tzw "Tasiemce". Kroi się je na skos bo mają w środku piernika, krem podobny do WZtki i coś jakby babke a to wszystko dzielone czekoladą :) Oczywiście gorzką ;) Też jest niesamowicie dobre ...Ech jakby tak codziennie jeśc takie przysmaki.... Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dajcie mi kawałek tortu. Proszę... No nie bądxcie tacy Mówią sknerusy że to mi zaszkodzi bo z czekoladą :mad: Wynoszę się od nich :razz: Karol kocha fotki swoje...:evil_lol: Jedną mi się udało zrobić bo był zajęty ;) Quote
e.v.a Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Pysia'] A to nasze wczorajsze przysmaki :p o mamo:mdleje: Pysia ty kacie:placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 evaxon napisał(a):o mamo:mdleje: Pysia ty kacie:placz: :placz: :placz: Tak mnie jeszcze nikt nie nazywał :diabloti: Quote
anushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pysia a gdzie kupiliście takie łańcuszki na szyjkę ?? i jaka to długośc jeśli mogę spytać :cool3: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Najpierw skrzydłokwiat A to Perełka . Błąkała się zimą po osiedlu. Strasznie brzydka...Błagałam na kolanach rodziców aby ją wzięli i....Żyła u nich wiele lat :multi: Historia :) Pysia malusia ;) Pysia lat 17-ście Tata szkolący swoją ulubienice :) Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ania-k napisał(a):Pysia a gdzie kupiliście takie łańcuszki na szyjkę ?? i jaka to długośc jeśli mogę spytać :cool3: Ten łańcuszek nazywa się dławik. Obroża u niufa to powycierana sierśćno i na dławiku można sobie poradzić umiąc się nim posługiwać nawet z bardzo silnym psem nie robiąc mu krzywdy. Nie uważam kolczatek....A kupuje się mierząc psu :) Tylko musisz poszukać w sklepach bo ja miałam problem z kupieniem. Musiałam zamawiać...;) Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 evaxon napisał(a):o mamo:mdleje: Pysia ty kacie:placz: :placz: :placz: oo to to!!! byłam teraz u Pysi i katowała mnie tymi ciastami i kazała jeść :mad: Quote
Recommended Posts