Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']cześć dziewczyny:multi:
Cześć :loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Pysiu! Jak po weenekdzie??? Bo u mnie cięęęęęęęęęęęęęęęęężkooooooo....
U mnie humor dopiesuje :) Dzień Dobry Izuniu :loveu:
Nie błyskaj mi tu na chłopaków

Jakaś kobieta ze słoncem tu jest

To my - Ptysie ;)

Ptyś mały

Posted

[quote name='tygra']fajny zestawik, małe skoczne zeberki i rozleniwione kocisko :) zresztą śliczne
Masz piękny banerek :loveu: A ja mam znowu coroczny problem :placz: Potrzebna mi kartka świąteczna ze Zmoroszelmami i nie umiem zrobić :placz: A święta tuż tuż :placz:
Trzeba się umyć

Jeszcze śmierdzę Zmorką

Jak ona jeszcze raz mnie poliże...:mad:

Jako niepoprawna optymistka z mentalnością dziecka w sypialni nad głową mam to:

Szelmusia z resztkami piłeczki

Posted

[quote name='malawaszka']hihih PIKA zaniedbuje ptaszyska to Pysia nadrabiać musi :multi: faaajne te ptaśki - ciekawe czy mnie jeszcze pamietają :evil_lol:
Pewnie że pamiętają ;) Śnisz im się po nocach w horrorach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Walka o resztki piłki ;)

Moja

To ja ją zagryzłam

Właśnie dlatego jej Co nie oddam

To ja ją dostałam od Mikołaja

I ja mam prawo większe do niej

I będę ją zagryzać do woli

A moja piłeczka nadal jest cała ;)

Posted

[quote name='evaxon']czesc:multi:
u Ali jajka u ciebie ptaszki:loveu: jak wiosennie sie zrobilo:evil_lol:
U mnie jajek brak a to ze zrozumiałego powodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :multi:
Kontynuacja zagryzania ;)

I wiosna :loveu:

I wiosenne szaleństwa :multi:

Ze sznurkiem :)

I jeszcze ciut wiosny :loveu:

Posted

Tommy :loveu:

Niżej nie zejdę bo tam są Zmoroszelmy

Tutaj się poprzewracam

Ona idzie do mnie ze szczotką :-o

Tu się ukryje

Czarna obsesja...

Perełka taty :)

Odejdź z tym fleszem

Posted

[quote name='Pysia']

Tort Ambasador :loveu:

Pięęęęękny tort. Co jest w nim w środku ? I co to są te dwa pierwsze ciasta ? Jak już cos jest oblane czekoladą, to mi ślinka leci :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo błeee aż mnie zmuliło od samego patrzenia :mdleje:

Cała rzecz polega na tym że mama robi ciasta niesłodkie :p Takie w sam raz bo ja nie znoszę smaku cukru ...

Sabina1 napisał(a):
Pięęęęękny tort. Co jest w nim w środku ? I co to są te dwa pierwsze ciasta ? Jak już cos jest oblane czekoladą, to mi ślinka leci :lol:

Tort składa się z trzech mas: jedna kokosowa, druga czekoladowa a trzecia pomarańczowa :) Ta kokosowa jest poprostu z kokosem, czekoladowa z posiekanymi kawałkami gorzkiej czekolady a ta pomarańczowa ma w sobie pokrojone w kosteczkli pomarańcze :loveu: To nie jest typowy tort po takowych nie znoszę. To uczta bogów :multi:
Te dwa to tzw "Tasiemce". Kroi się je na skos bo mają w środku piernika, krem podobny do WZtki i coś jakby babke a to wszystko dzielone czekoladą :) Oczywiście gorzką ;) Też jest niesamowicie dobre ...Ech jakby tak codziennie jeśc takie przysmaki....

Posted

Dajcie mi kawałek tortu. Proszę...

No nie bądxcie tacy

Mówią sknerusy że to mi zaszkodzi bo z czekoladą :mad: Wynoszę się od nich :razz:

Karol kocha fotki swoje...:evil_lol:

Jedną mi się udało zrobić bo był zajęty ;)

Posted

Najpierw skrzydłokwiat

A to Perełka

• . Błąkała się zimą po osiedlu. Strasznie brzydka...Błagałam na kolanach rodziców aby ją wzięli i....Żyła u nich wiele lat :multi:

Historia :)
    Pysia malusia ;)

Pysia lat 17-ście

Tata szkolący swoją ulubienice :)

• Posted

Ania-k napisał(a):
    Pysia a gdzie kupiliście takie łańcuszki na szyjkę ?? i jaka to długośc jeśli mogę spytać :cool3:

Ten łańcuszek nazywa się dławik. Obroża u niufa to powycierana sierśćno i na dławiku można sobie poradzić umiąc się nim posługiwać nawet z bardzo silnym psem nie robiąc mu krzywdy. Nie uważam kolczatek....A kupuje się mierząc psu :) Tylko musisz poszukać w sklepach bo ja miałam problem z kupieniem. Musiałam zamawiać...;)