Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pysia napisał(a):Tak - szykują bo się ponoć niegustownie ubieram :diabloti: Nie mam w szafie różowych cekinowych bluzek a już moje paski pozostawiają wieeeeeeeeeele do zyczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wkońcu się do tego publicznie przyznałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pysia napisał(a):Tak - szykują bo się ponoć niegustownie ubieram :diabloti: Nie mam w szafie różowych cekinowych bluzek a już moje paski pozostawiają wieeeeeeeeeele do zyczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może by tak program METAMORFOZY?:cool3: Pysiu a masz może na kompie zdjęcie, które tu już wstawiałaś a mianowicie zdjęcie którejś z dziewczynek w okularach :cool3: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):wkońcu się do tego publicznie przyznałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dodaj tą gliste do banerka bo ja patrzę na avatark i Cię nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyznaję się :p Mam beznadziejny gust - NIE ZNOSZę RóżOWEGO :mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agga napisał(a):A może by tak program METAMORFOZY?:cool3: Pysiu a masz może na kompie zdjęcie, które tu już wstawiałaś a mianowicie zdjęcie którejś z dziewczynek w okularach :cool3: Mam :p:p:p Tylko że mam też ponad 6 tys. fotek dziewczynek..... Na kompie bo reszta na płytach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agga napisał(a):A może by tak program METAMORFOZY?:cool3: Pysiu a masz może na kompie zdjęcie, które tu już wstawiałaś a mianowicie zdjęcie którejś z dziewczynek w okularach :cool3: Chyba wiem gdzie jedno jest :) jak chcesz to Ci wyslę tylko daj maila Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pysia napisał(a):Dodaj tą gliste do banerka bo ja patrzę na avatark i Cię nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyznaję się :p Mam beznadziejny gust - NIE ZNOSZę RóżOWEGO :mad::mad::mad: to nie glista :mad::mad: to jest pies :razz: no może prawie pies :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):to nie glista :mad::mad: to jest pies :razz: no może prawie pies :evil_lol::evil_lol: To glista, wij, robal i bandzior w jednym :diabloti: Znam ten typ ;) Nawiedziły takie mój dom w zeszłym roku i przez 3 tygodnie nie sypiałam praktycznie wcale :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pysiu, od przeznaczenia nie uciekniesz :p Ono jest zapisane w gwiazdach :p :p Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maga100 napisał(a):Pysiu, od przeznaczenia nie uciekniesz :p Ono jest zapisane w gwiazdach :p :p :lying::lying::lying::lying::lying: Idę spać bo chyba od tych latarek na drogach świecących mi po oczach widzę na różowo...:lying::lying::lying: Dobranoc :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Edyta !!! O murważ kadź :shocked!: :shocked!: :shocked!: Quote
beria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pysiu, ja bardzo się cieszę, że Ty słowna kobieta jesteś i jednak te jazdy, to miałaś popołudniu :multi: Cała i zdrowa wróciłam rano z Dąbrowy :grins: Ciężko było, bo bacznie rozglądałam się na boki, a na widok każdego samochodu z L-ką zasłaniałam oczy :nerwy: Pamiętaj na wszelki wypadek, mój samochód jest mały i zielony. Coś jak żaba :p Nie wolno robić krzywdy żabkom :no-no-no: Quote
Iza i Avanti Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dzień dobry Pysiu! Powodzenia na drogach... Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 beria napisał(a):Pysiu, ja bardzo się cieszę, że Ty słowna kobieta jesteś i jednak te jazdy, to miałaś popołudniu :multi: Cała i zdrowa wróciłam rano z Dąbrowy :grins: Ciężko było, bo bacznie rozglądałam się na boki, a na widok każdego samochodu z L-ką zasłaniałam oczy :nerwy: Pamiętaj na wszelki wypadek, mój samochód jest mały i zielony. Coś jak żaba :p Nie wolno robić krzywdy żabkom :no-no-no::pzielony to ponoć kolor nadziei:razz: Pysiu pysiowato -szelmowato-zmorkowata......jak dziś sytuacja na drogach w regionie dąbrowskim:cool3: Quote
Pysia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu nie idz jeszcze spać :cool3: No jeszcze nie idę :eviltong: HankaRupczewska napisał(a):Edyta !!! O murważ kadź :shocked!: :shocked!: :shocked!: Prawda ze Cię aż zatkło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: beria napisał(a):Pysiu, ja bardzo się cieszę, że Ty słowna kobieta jesteś i jednak te jazdy, to miałaś popołudniu :multi: Cała i zdrowa wróciłam rano z Dąbrowy :grins: Ciężko było, bo bacznie rozglądałam się na boki, a na widok każdego samochodu z L-ką zasłaniałam oczy :nerwy: Pamiętaj na wszelki wypadek, mój samochód jest mały i zielony. Coś jak żaba :p Nie wolno robić krzywdy żabkom :no-no-no: Dobrze że mi powiedziałaś bo lubię zaby na płasko :diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry Pysiu! Powodzenia na drogach... Albo powodzenia...drogom :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::pzielony to ponoć kolor nadziei:razz: Pysiu pysiowato -szelmowato-zmorkowata......jak dziś sytuacja na drogach w regionie dąbrowskim:cool3: Nadzieja to ponoć matka głupich :diabloti: Dzisiejsza sytuacja jest sprzyjajaca drogowym wyprawom - Pysia nie jeździ :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Pysia napisał(a):Dzisiejsza sytuacja jest sprzyjajaca drogowym wyprawom - Pysia nie jeździ :evil_lol: o masz! to nie mogłaś dać znać wcześniej - właśnie wysłałam szwagra do sklepu z mamą bo sama sie bałam jechać :evil_lol: Quote
PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Vectra napisał(a):a czemu Pysia dziś nie jezdzi :razz: lata po sklepach i szuka rozowych butow i rózowej kiecki Quote
Pysia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 malawaszka napisał(a):o masz! to nie mogłaś dać znać wcześniej - właśnie wysłałam szwagra do sklepu z mamą bo sama sie bałam jechać :evil_lol: O biedna Ty :evil_lol: Nabawiłaś się fobii przeze mnie :evil_lol: Vectra napisał(a):a czemu Pysia dziś nie jezdzi :razz: Bo Pysia dzisiaj robi jesienne porządki bo jej już wszystkie liscie z drzew pospadały na głowę ;) PIKA napisał(a):lata po sklepach i szuka rozowych butow i rózowej kiecki Pysia szmal potrzebuje na coś innego :eviltong: Porobiłam fotki dziewczynom moim okropnym aparatem ( kłaniam Ci się Haniu ;) ) ale jestem tak zmęczona że idę pod prysznic i spać :roll: Wszystkie kości mnie bola i czuję ze żyję a plac dopiero do połowy wysprzatany :placz: Paskudy futrzaste pięknie załatwiły skorupami po orzechach trawniki. Wszędzie mam skorupki...Bajzel totalny :mad: Dzisiaj dokańczały dzieła a ja do biegu zbierałam resztki psiego przysmaku aby choc kilka orzechów spróbować :cool3: Jestem zmęczona.... Quote
LAZY Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ciesz sie, że ten bajzel to masz na trawniku a nie na chodniku w mieszkaniu!:lol: Quote
Gabcia26 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kochani!!! Lucky ma już nowy domek w Ustroniu!! Wszystkim którzy pomagali w szukaniu domu BARDZO MOCNO DZIĘKUJĘ!! Jesteście wspaniali !! Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :multi: :multi: :multi: :laola: cudownie - nareszcie się duało :laola: Quote
Pysia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A ja melduję ze umarłam....Mam zakwasy nawet w zwojach :-o Plac wysprzątany a ja ...chyba nie chcę być już ogrodnikiem :shake: Teraz idę położeć moje skancerowane kosci do łóżka przedtem płukając je pod wodą. Nie wiem czy nie padnę pod prysznicem ...Pocieszam się tym że jak coś to mnie TZ wyciągnie i ułozy w łożu :evil_lol: Buziaki ludzie nie bolący :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pysia napisał(a)::shake: Teraz idę położeć moje skancerowane kosci do łóżka przedtem płukając je pod wodą. Nie wiem czy nie padnę pod prysznicem ... :loveu: Zbędny wydatek energetyczny... Jutro znów się ubrudzisz :evil_lol: Quote
Recommended Posts