Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Tak - szykują bo się ponoć niegustownie ubieram :diabloti: Nie mam w szafie różowych cekinowych bluzek a już moje paski pozostawiają wieeeeeeeeeele do zyczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wkońcu się do tego publicznie przyznałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak - szykują bo się ponoć niegustownie ubieram :diabloti: Nie mam w szafie różowych cekinowych bluzek a już moje paski pozostawiają wieeeeeeeeeele do zyczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A może by tak program METAMORFOZY?:cool3: Pysiu a masz może na kompie zdjęcie, które tu już wstawiałaś a mianowicie zdjęcie którejś z dziewczynek w okularach :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
wkońcu się do tego publicznie przyznałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dodaj tą gliste do banerka bo ja patrzę na avatark i Cię nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przyznaję się :p Mam beznadziejny gust - NIE ZNOSZę RóżOWEGO :mad::mad::mad:

Posted

Agga napisał(a):
A może by tak program METAMORFOZY?:cool3: Pysiu a masz może na kompie zdjęcie, które tu już wstawiałaś a mianowicie zdjęcie którejś z dziewczynek w okularach :cool3:

Mam :p:p:p Tylko że mam też ponad 6 tys. fotek dziewczynek..... Na kompie bo reszta na płytach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):

Chyba wiem gdzie jedno jest :) jak chcesz to Ci wyslę tylko daj maila

Posted

Pysia napisał(a):
Dodaj tą gliste do banerka bo ja patrzę na avatark i Cię nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przyznaję się :p Mam beznadziejny gust - NIE ZNOSZę RóżOWEGO :mad::mad::mad:

to nie glista :mad::mad: to jest pies :razz: no może prawie pies :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to nie glista :mad::mad: to jest pies :razz: no może prawie pies :evil_lol::evil_lol:

To glista, wij, robal i bandzior w jednym :diabloti: Znam ten typ ;) Nawiedziły takie mój dom w zeszłym roku i przez 3 tygodnie nie sypiałam praktycznie wcale :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pysiu, od przeznaczenia nie uciekniesz :p
Ono jest zapisane w gwiazdach :p :p

:lying::lying::lying::lying::lying: Idę spać bo chyba od tych latarek na drogach świecących mi po oczach widzę na różowo...:lying::lying::lying:
Dobranoc :evil_lol:

Posted

Pysiu, ja bardzo się cieszę, że Ty słowna kobieta jesteś i jednak te jazdy, to miałaś popołudniu :multi: Cała i zdrowa wróciłam rano z Dąbrowy :grins: Ciężko było, bo bacznie rozglądałam się na boki, a na widok każdego samochodu z L-ką zasłaniałam oczy :nerwy: Pamiętaj na wszelki wypadek, mój samochód jest mały i zielony. Coś jak żaba :p Nie wolno robić krzywdy żabkom :no-no-no:

Posted

beria napisał(a):
Pysiu, ja bardzo się cieszę, że Ty słowna kobieta jesteś i jednak te jazdy, to miałaś popołudniu :multi: Cała i zdrowa wróciłam rano z Dąbrowy :grins: Ciężko było, bo bacznie rozglądałam się na boki, a na widok każdego samochodu z L-ką zasłaniałam oczy :nerwy: Pamiętaj na wszelki wypadek, mój samochód jest mały i zielony. Coś jak żaba :p Nie wolno robić krzywdy żabkom :no-no-no:
:pzielony to ponoć kolor nadziei:razz:

Pysiu pysiowato -szelmowato-zmorkowata......jak dziś sytuacja na drogach w regionie dąbrowskim:cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu nie idz jeszcze spać :cool3:

No jeszcze nie idę :eviltong:

HankaRupczewska napisał(a):
Edyta !!! O murważ kadź :shocked!: :shocked!: :shocked!:

Prawda ze Cię aż zatkło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

beria napisał(a):

Dobrze że mi powiedziałaś bo lubię zaby na płasko :diabloti:

Iza i Avanti napisał(a):
Dzień dobry Pysiu! Powodzenia na drogach...

Albo powodzenia...drogom :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:pzielony to ponoć kolor nadziei:razz:

Pysiu pysiowato -szelmowato-zmorkowata......jak dziś sytuacja na drogach w regionie dąbrowskim:cool3:

Nadzieja to ponoć matka głupich :diabloti:
Dzisiejsza sytuacja jest sprzyjajaca drogowym wyprawom - Pysia nie jeździ :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dzisiejsza sytuacja jest sprzyjajaca drogowym wyprawom - Pysia nie jeździ :evil_lol:

o masz! to nie mogłaś dać znać wcześniej - właśnie wysłałam szwagra do sklepu z mamą bo sama sie bałam jechać :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz! to nie mogłaś dać znać wcześniej - właśnie wysłałam szwagra do sklepu z mamą bo sama sie bałam jechać :evil_lol:

O biedna Ty :evil_lol: Nabawiłaś się fobii przeze mnie :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a czemu Pysia dziś nie jezdzi :razz:

Bo Pysia dzisiaj robi jesienne porządki bo jej już wszystkie liscie z drzew pospadały na głowę ;)

PIKA napisał(a):
lata po sklepach i szuka rozowych butow i rózowej kiecki

Pysia szmal potrzebuje na coś innego :eviltong:
Porobiłam fotki dziewczynom moim okropnym aparatem ( kłaniam Ci się Haniu ;) ) ale jestem tak zmęczona że idę pod prysznic i spać :roll: Wszystkie kości mnie bola i czuję ze żyję a plac dopiero do połowy wysprzatany :placz: Paskudy futrzaste pięknie załatwiły skorupami po orzechach trawniki. Wszędzie mam skorupki...Bajzel totalny :mad: Dzisiaj dokańczały dzieła a ja do biegu zbierałam resztki psiego przysmaku aby choc kilka orzechów spróbować :cool3:
Jestem zmęczona....

Posted

A ja melduję ze umarłam....Mam zakwasy nawet w zwojach :-o Plac wysprzątany a ja ...chyba nie chcę być już ogrodnikiem :shake:
Teraz idę położeć moje skancerowane kosci do łóżka przedtem płukając je pod wodą. Nie wiem czy nie padnę pod prysznicem ...Pocieszam się tym że jak coś to mnie TZ wyciągnie i ułozy w łożu :evil_lol: Buziaki ludzie nie bolący :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
:shake:
Teraz idę położeć moje skancerowane kosci do łóżka przedtem płukając je pod wodą. Nie wiem czy nie padnę pod prysznicem ... :loveu:

Zbędny wydatek energetyczny... Jutro znów się ubrudzisz :evil_lol: