Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No prosze, a ja tyle lat przezylam i myslalam, ze Slask to tylko kopalnie :wink:
Meczysz okrutnie te swoje pieseczki, a suczyta to straszna bezwstydnica - wywala wszystkie swoje wdzieki :lol:

Posted

Dzis Wam juz dam spokoj ze zdjeciami :) ale kiedys jeszcze pomecze.
WIdizalam jeszcze po drodze jak jastrzab ?? albo inne ptaszydlo polowalo na golebia ale niestety nim wyjelam aparat bylo juz po wszystkim.
Piekne sa tu tereny ze zupelnie zapominasz ze to Śląsk :)

Posted

Bój się boga, kobieto, tak psy męczyć? :nono: No jak tak można :niewiem:. Roxy to widzę padnięta totalnie :lol:. A Jasiu to zawsze tak pod kołderkę włazi :hmmmm: :wink:

Posted

Z ostatniego szkolenia zdjęcia w większości wyszły niewyraźne i poruszone, taki urok niestety jesiennej pogody.. Może jutro słoneczko zaświeci i uda się porobić ładne fotki, póki co jedno z środy..

Przygotowania do chodzenia:

Posted

Zachraniarka napatrzyc sie nie mogę na Lordunia.

Zeby to moje tak kiedyś na pancię patrzało :cry:

A może ja Ci braciszka podeślę, albo na jakis czas zamienię Lorda na Regona?
Jak wróci do Ciebie Lord, po pobycie w Gnieźnie, to przynajmniej będziesz miała znowu zajęcie z nim ćwiczyc od początku :lol:

Posted

[quote name='Ali26762']Ja się cały czas zastanawiam co ona mu takiego zrobiła

Zauroczyłam :lol:

Cieszę się bardzo, że Wam się podoba mój mały psiuńcio :D

borsaf
Regonika chętnie przyjmę Ludwisio by się ucieszył bardzo z kumpla, tylko jest ryzyko, że Huguś by tego nie przeżył.. :roll:

Posted

ja też lubię tę minę :D
ale najbardzie lubie uśmiechające się airedale - Elmo jest kolejnym z moich psów, który to robi :sweetCyb:
pamiętam, że jak kupowałam Fukę - zastanawiałam sie nad tym czy jak dorośnie będzie się usmiechać jak Wiga i udało się, a teraz jeszcze Elmo :multi:
To jest własnie jeden z powodów, dla których z niecierpliwoscia zawsze czekałam aż szczenior dorośnie :biggrina:

Posted

Fuka Elmo juz wydobrzał po tychperturbacjach jelitowych? Teraz niech mu pancia same pyszności szykuje, żeby w Poznaniu pazur pokazał.

On w tych Stanach pewnie tylko suche dostawał i biedaczek musi sie przestawiać. Poza tym, jak go musi stresowac ta nasza szeleszcząca mowa? Rozumiec to on nie musi, ale słyszy nagle jakies śćźńąęszcz, a słuch przecie ma dobry.

Posted

Foty Misi i Lordunia to ja moge bez końca oglądać.
Mój to nieraz tak gapi sie na ptaka. Stane sobie cichutko kolo niego, a TZ niech robi fotę.Ptaka sie obetnie i do albumu jak znalazl.

Posted

borsaf - a nie lepiej złapać ptaka i trzymać go w garści jako nagródkę? zachraniarka na ten przykład trzyma w garści piłkę. Zobaczysz jak Regonik będzie się w Ciebie, tfu, w ptaszka wpatrywał :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...