coztego Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Na pierwszym zdjęciu Misia po lewej, Api po prawej, na drugim Misia na dole, Api na górze 8)
Wind Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Zagadka byla za prosta :( Api i Misia glowy maja podobne, choc nie do konca ;) Natomiast w grzbietach zasadza sie roznica :D Misia jest tam bardziej ruda niz Api :-)
zachraniarka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 borsaf napisał(a):Zachraniarka Koniecznie zrób foty, jak ćwiczycie z Lorduniem to może i ja sie czegos nauczę i przeniose na swój ogródek. To hop to tylko na zdjęciach tak wygląda, on wcale nie jest taki skoczny. Zeby tylko na wołanie przychodzil to juz resztę mu odpuszczę, bo dla mnie wystarczy i PT z nim pewnie robic nie będę. W Gnieźnie nie ma,a do Poznania trudno samemu dojeżdżac. A na erdelkowie mial nawet film powstać, jak Cwiczycie krok po kroku :cry: Czekamy na foty z komentarzem niecierpliwie. Niestety z powodu paskudnej pogody nic z dzisiejszych zdjęć Ludwiczka nie wyszło.. :( Mam jednak nadzieję, że będę miała okazję obfocić mojego małego głupolka jak ćwiczy. Ale żeby dorzucić coś od siebie do galerii, proszę oto foteczka z wczoraj z naszym znajomym wesz terrierem Derysiem. Od lewej leży czarny lab Jane, następnie mój biszkoptowy Hugusio, Deryl i urocza bolonka Gosi- Luka :)
Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A więc macie rację (przynajmniej niektórzy :wink: ) - na pierwszej fotce, Misia po lewej, a Api po prawej. Na drugiej, na odwrót - Api po lewej, a Misia po prawej. :D Modelki obiecują rozdać zwycięzcom konkursu gorące całusy przy najblizeszj okazji. :D Wind napisał(a):Zagadka byla za prosta :( Api i Misia glowy maja podobne, choc nie do konca ;) Natomiast w grzbietach zasadza sie roznica :D Misia jest tam bardziej ruda niz Api :-)Wind, tak było rzeczywiście jakiś czas temu, gdy było robione to zdjęcie. Teraz grzbiety są już bardzo podobne :D , a myślę, że za rok-dwa, Api będzie na zadzie o wiele bardziej przesiana, niż Misia, chociaż i u jednej, i u drugiej pozostanie mocno czarna przednia część czapraka. :D
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Tylko w połowie zgadłam :evilbat: Należy mi się 1 całus i życzę sobie od Misi :lol:
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Zachraniarka Szkoda, że Wam pogoda nie dopisała. U nas nawet słonko chwilami świeciło, choć jest wiatr i zimno. Zazdroszczę takich treningów, oj jakbardzo! Foty wklejasz pewnie bardzo poprawnie tyle, że żaba chodzi bardzo ospale :roll: i oglądne później, może będzie szybsza
zadziorny Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ponieważ odgadłem bezbłędnie, stanowczo się domagam całusów od obu dziewczynek :lol: :wink:
INA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 borsaf,zach nawet nie wiecie jak ja Wam zadroszczę takich maluchów, wczoraj oglądałm fotki Vigo w tym wieku aj dlaczego ten czas szybko leci.. :x ale z drugiej strony patrząc na dwie dorosłe panny Flaire mamę i córkę :lol: :iloveyou: - jednak ciesze się że mój AT już powoli nabiera męskich kształtów- my jesteśmy miedzy jednym a drugim czyli już nie pączek ale jeszcze nie kwiatek 8)
zachraniarka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='INA']borsaf,zach nawet nie wiecie jak ja Wam zadroszczę takich maluchów Dla mnie to ten mój ancymon ani z malucha ani z pączka już nic nie ma.. :( Wysokie to już prawie jak Hugol, zachowanie dorosłego psa i wygląd też- chude to i wysmukłe takie. 5-miesięczny lab to jest prawdziwy pączek taki luźniutki, grubiutki.. :lol: Ale tak to jest- o Hugola (8 lat) nadal na ulicy pytają się ile ma miesięcy i jak pada odpowiedź to szok, bo przecież on ma łapy grube jak szczeniak hi hi Natomiast jak 3-miesięcznego Ludwiczka podkładałam do głaskania w ramach socjalizacji i mówiłam, że to szczeniak to w 90% słyszałam- tak? a wcale nie wygląda :o :evil:
Wind Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='zachraniarka']Natomiast jak 3-miesięcznego Ludwiczka podkładałam do głaskania w ramach socjalizacji i mówiłam, że to szczeniak to w 90% słyszałam- tak? a wcale nie wygląda :o :evil: zach, Przyjedz do Wawy to Ci Ludiego na maxa wymiziamy ... a i Hugolowi tez sie cos milego od nas dostanie :D :D :D
Jura Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='INA']borsaf,zach nawet nie wiecie jak ja Wam zadroszczę takich maluchów Ja też Wam troszkę zazdroszczę, bo takie stare ciotki jak moja to są fajne, ale inaczej. Ale też pamiętam chwile, jak juz chciałam żeby to już dorosło, ale u erdelków to nie tak szybko.
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 INA tak do końca to nie ma czego zazdrościć. U ludzi, małe dzieci, mały..., a u piechów to chyba odwrotnie. Pamietam Keri, jak drżałam, że nie je, jak jej suche do Dolinki zanosiłam, żeby z ręki przy innych pieskach zjadła, bo miała rok, półtora i zaraz w mózgu mi niedobory pukały. Jak już wydoroślała to luz totalny, nie chcesz, to nie jedz i już, najwyżej linię będziesz trzymać. Nie, stanowczo przechwalacie, moim zdaniem, wiek sczenięcy.
Flaire Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Jura napisał(a):Ale też pamiętam chwile, jak juz chciałam żeby to już dorosłoA ja - nigdy! :D Uwielbiam szczeniaki ponad wszystko. A AT za to, że długo (na dobrą sprawę - na całe życie) prawie szczeniakami zostają!
zachraniarka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Jura']Ale też pamiętam chwile, jak juz chciałam żeby to już dorosłoA ja - nigdy! :D Uwielbiam szczeniaki ponad wszystko. A AT za to, że długo (na dobrą sprawę - na całe życie) prawie szczeniakami zostają! :o Porównując do laba to mój AT nigdy szczeniakiem nie był.. Bubel genetyczny jak nic ;) Wind do Warszawy chętnie bym wpadła, ale to moje młodsze szczęście się miziać zbytnio nie daje zbyt aktywne to to, żeby czas traciło na takie głupoty. Szybkie liźnięcie i rzucaj stara piłkę- to dewiza mojego terriera :D
Flaire Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zachraniarka napisał(a):Porównując do laba to mój AT nigdy szczeniakiem nie był..Hmmm... To Ty uważasz to ściąganie obrusa ze stołu itp., które zaobserwowałam podczas mojej u Was wizyty za zachowanie dorosłego psa? :o :lol: :lol: :lol:
zachraniarka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No jasne, że tak! U Hugusia to na porządku dziennym do dziś, więc dla mnie to naturalne zachowanie dorosłego psa hi hi :lol:
zachraniarka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Flaire napisał(a):Asiu, mogę Ci 10 meg przesłać na maila? 8) Oczywiście, czekam z niecierpliwością!
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ale jeszcze nie wiemy czy doszło :niewiem: :wink:
zachraniarka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Doszło i jest super!! W ramach wdzięczności wysłałam 6 meg :D
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To ile w końcu jest tych meg: 6 czy 10 :hmmmm: :wink:
Nitencja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Z zycia "wiejsko-miejskich boorkow" lub "i SLask moze byc ladny" :) takie mamy tereny do biegania : przepompownia wody : widok na Bykowine :) gdzies tam po prawej stronie jest nasz dom
Nitencja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 i krowki ......od znajomego rolnika. Skwitowal to tak : "urodzilem sie na wsia a teraz k...... (cenzura) mieszkam w miescie to podobno jest rzeczka gdzie kiedys rybki plywaly :) Kochłówka : i widok na kopalnie NOWA RUDA bodajże:
Recommended Posts