Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No...dziewczyny..toto waży trochę...........ale co tam ,jak się nie ma we łbie to przynajmniej .........w rękach:eviltong: :evil_lol: :cool3:.....tyle mi więc zostało:evil_lol:

A oto autorka tych fotek...we wlasnej osobie Alicja Rydzewska i jej pociecha

:lol:...pozdro ;)

Posted

Terry, Albo ja przeoczyłam coś:oops:albo sie nie pochwaliłaś:mad:
Luke poznaję ale to drugie śliczności to szkot???, za miekki włos jak na szkota, chyba. Zdradź tajemnicę, Twoje, czy tylko na półkoloniach przebywa?
Obie ...śliczności do schrupania:lol:

Posted

Nie , nie Borsaf. To piesek naszych przyjaciol i oczywiscie najwiekszy przyjaciel mojej Lu. To terrier czeski. Razem z przyjaciolmi kupilismy pieski w jednym czasie ,wiec wiekowo sa dobrze dobrani, te same glupoty w lepetynach maja.:evil_lol: .No i mam nadzieje , ze razem bedziemy sie
wystawiac:roll: .

Posted

Terry,ależ sliczna główkę ma twoja Lu :loveu: kolorek tez fajny, o ogóle udana ta Kociowa prawnuczka:multi:Życzę sukcesów na wystawach :loveu:A z drugiej strony, jak ten czas leci, jeszcze niedawno Koka sama dzieci miała ( no, 7 lat temu,ale to znów nie tak dawno :cool3: )a tu dorastaja jej prawnuki..Szok :diabloti:

Posted

Niedzwiedzica wlasnie dzisiaj dostalam rodowod mojej malej. Ciesze sie strasznie i tak sobie przegladam , i powiem Ci , ze przez to ,ze nie mialam okazji widziec tych psow na zywo, to sa one dla mnie tylko nazwami na papierze (sorry) a Twoja Tequila i Kurara sa mi jakos tak bliskie, pomimo , ze tez nigdy na zywo ich nie widzialam , ale wiem , ze to Twoje psiaki. Znam Cie tylko z netu a jednak , to takie przyjemne uczucie:p znac rodzinke mojej Lu .Kurcze chyba strasznie namotalam , ale mysle , ze rozumiesz o co mi chodzi:cool3: .

Posted

Terry-wiem, co masz na myśli :loveu: nawet jak się zamotasz słownie ;) mi tez jest bardzo, bardzo miło ogladac zdjecia Twojej sunieczki..raz,że rozkoszny z niej maluch, dwa, że to w jakis sposób "moje szczenie"-nie u mnie wyhodowane,ale córka, wnuczka i prawnuczka moich suk. Tez moja jakos :loveu:..no teraz ja się zamotałam ,ale Ty też rozumiesz :p

Posted

Terry napisał(a):

A tu moja zarosnieta Lu.

Terry - słodkości ta Twoja Lu. A jaki ładny kolrek :p.
Oj ...będą chłopaki ganiać :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:.

Posted

Kardusia dziekuje:p .

Oj ...będą chłopaki ganiać :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

oj, juz ganiaja , jak na zdjeciu powyzej, z pepikiem, tylko jedno w glowie:evil_lol: .

Posted

borsaf napisał(a):
Wojtek, najbardziej mnie Fu na tapczanie urzekła:loveu:

Mnie również. :loveu: Apcia też tak robi, bo jej "nie wolno" :shake: :razz: na łóżko. Ale moje bydlaki nie są tak subtelne i gramolą się całe. :evil_lol: :loveu:

Posted

carragan napisał(a):
Terier jesienia ;)

carragan - piękna psiura w tych jesiennych krzaczorkach :p:loveu::lol:. Same talenty na tym forum :cool3: ...A niby to tylko ten magiczny guziczek w aparacie ;).

Posted

Kardusia napisał(a):
Bidna Fu...zeszło z niej powietrze ? Czy zemdlała? Wojtek - a Ty ją karmisz?

Chyba ją jesienna deprecha dopadła... ;) :lol:

Posted

Przed Poznaniem się przypomnę :cool3: ,coby łatwiej zostać zidentyfikowaną :razz:

by Wind

by T.Celmer

Niestety innych współczesnych zdjęć nie posiadam,mam nadzieję,że uda się rozpoznać :razz: .

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich!!!!
Postanowiliśmy z Edym też się tu pokazać. Od pewnego czasu zaglądamy na to forum. Nazywam sie Monika Pochodowicz, mieszkam pod jednym dachem z 2 chłopakami - ten pierwszy to mój małżonek Tomek,a ten drugi to Edy, czteromiesięczny jack rusell terrier. Niestety w najbliższym czasie nie będziemy mogli spotkać się z Wami na jakiejś wystawie, bo Edy jest trochę za mały. Ale może w przyszłym roku - wiosną lub latem, uda się nam pokazać na żywo!!!!!

to ja i edy

moje dwa słodkie chłopaki

a to Edy w całej okazałości, jeszcze w rodzinnym gniazdku

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...