Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ali26762']Dorota, widzę, że w Mechowie byłaś :multi: Przebrnęłaś tę najkrótszą trasę turystyczną w Europie, czy tylko z zewnątrz podziwiałaś?

:crazyeye: o kurcze!!! no byłam w środku ale niestety nie było światła i za wiele nie zobaczyłam ale pare fotek zrobiłam w ciemniościach:multi: :multi: a Emilka tez była w środku i moja familia ,,,a to na dowód naszej bytności tam

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może i nie w końcu to propmocja regionu i jego atrakcji....pozdrawiam...mieszkasz w tych okolicach? bo ja od lat przyjeżdżam do Karwieńskich Błot, tam ma przyczepę campingową . super tam wypoczywamy zwłaszcza z psami. nikomu nie wadzą i plaża do nich należy...i do nas...

Posted

Jest śliczna i jak już się ładnie wybarwiła :)
A to moje pozostałe psiaki.

Adela - mama szczeniąt

Aisha - mama przyszłych szczeniąt - mam nadzieję.

"Odmieniec" Bingo

Robin - przyszły tata

Wesoła gromadka

Posted

świetne są szczoty australijskie :) :) ja mam niestety zdjęcia robione telefonem, a szkoda, Szare ze Szczotą tworzą zabawny kontrast ;)

Kinga- aussie to ja mam kilka pytań, ale chyba się przeniosę na któryś z tematów o rasie :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Pomyślałam że może zrobię taki temat i to wypali :) Dajemy zdjęcia naszych terrierkowatych pociech :eviltong: No może ja zacznę z moim małym kochanym białaskiem jakim jest- Westie :)
Myślę że Temacik może być :eviltong:

Byliśmy w lesie :razz:

Posted

Zdjęcia są cudowne !! Tak jak psy ;) My też wrzucimy zdjęcia :P Białego nie zaszkodzi :D :

Hehe :P Zdjęcia z cyklu z góry :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...