Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączam do chóru - świetne foty. (Zdecydowanie nie mam wątpliwości, jakie pieski podobają mi się najbardziej - oczywiście szczęśliwe ;) ).

Posted

Dziękujemy za pochwały:oops: :oops:
Jura utrafiłaś, jak zwykle w sedno. Właśnie szczęśliwy pies, to jest najpiekniejsze. Bo Regon wystawowo, to pewnie gdzieś na 3+ by sie załapał.Niby mu nic nie brakuje ale też niczym nie świeci. Ot, przeciętny airedale,ale to Mój erdelek i zrobię wszystko by był szczęśliwy.:lol:

Posted

borsaf, Jura - dokładnie!!!!- bo najważniejsze jest aby nasz przyjaciel, nasz kochany pupilek był przy nas szczęśliwy, żeby tryskał radoscią, energią, życiem
- jeżeli on jest zadowolony i szczęsliwy ja też jestem szczęsliwa
To tak pomaga w życiu codzienym , mobilizuje sprawia że chce się żyć, pracować, wypoczywać...- i wychodzić na spacery nawet w siarczyste mrozy;)

Posted

borsaf napisał(a):
tutaj wstawię dzisiejsze fotki Regona i jego ukochanego pancia, który jest zawsze witany przez młodego z wielkim entuzjazmem,czytaj obskoczeniem, oblizaniem, podgryzaniem i usmiechem z pokazywaniem ząbków.(...) Czy któres z waszych pociech tez tak pokazyje zęby w usmiechu powitalnym?

super jest to zdjęcie z piłką:thumbs: mój małżon też zawsze jest obskakiwany jak wraca z pracy, Astra uwielbia go wylizywać:cool3: jak tylko ma okazję to liże mu całą głowę,

Ali świetna zdjęcia zwłaszcza te w ruchu:cool1:

Posted

Witam,

mam na imię Monika jesteśmy z Warszawy i przedstawiam swoją fizjonomię i ukochaną Astrunię zwaną również Strusiem, Myszka i wredną cholerą;)

Posted

no poprawiłam wielkość dwóch ostatnich zdjęć:)
gosia dzięki za info;)

dziekuję bardzo w imieniu Astry wszak to jej zasługa,że tak śliczna nam rośnie:cool1:

Posted

Dziękuję za miłe słowa o Derysiu i ostatnich fotkach :)

rapidka śliczne zdjęcia i śliczna Twoja Astrunia :loveu:
No i w ogóle witam wśród terieromaniaków :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...