Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zach - kolorek młodzian ma niesamowity-- odnosnie meskich kształtów troche musisz poczekać mój ma 1,5 roku i do męskiego wyglądu dużo mu brakuje:evil_lol: :gent: ;) :razz:

Posted

Kolorek Lordunio odziedziczył po mamusi ona też jest taka czerwono-ruda co nawet widać na fotce ze strony hodowli: Aika
Mi się też bardzo podoba, że jest taki soczysty w kolorze :loveu:

A co do kształtów to poczekamy.. Na razie młodziak obrasta w mięśnie, na udach mu się robią takie buły, że niedługo będzie wyglądał jak AST :lol:

Posted

Zachogladnęłam sobie , gdzieś tam na jakims lunku, mamuśkę Lorda Ludwiga. Ale fantastyczna sunia! Zupełnie czerwono-ruda. Kolor cudowny.Co niektóre babki mogłyby jej pozazdrościć tego koloru. Farbami takiego nie uzyskają:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Powstawiam trochę fotek "made by bos" z naszego wspólnego spaceru w lutym (żadna nie była jeszcze publikowana na dogo :cool1:) :lol:
Trymowanie Jazona przez Trudzię :evil_lol::

Dwie na jednego :cool3::

Zwiewaj Jazonku, bo nie znasz dnia ani godziny :eviltong::

Posted

Żaba, jak na razie (odpukać w niemalowane) się nie sztorcuje :cool1:
Moje sunie na pierwszym planie :loveu:, a ja w tle ;)

Bałwanek Gaja (do kadru wlazła wszędobylska Trudzia :mad:):

A tu kumpel moich pasqd Nahed (co ta Trudzia mu wącha :oops:) :cool3::

Posted

Fotki bardzo fajne, ale mam do nich jedno zastrzeżenie - za dużo na nich tego białego ścierwa... Ja już tęsknię za zielenią, biały kolor działa na mnie jak czerwona płachta na byka!
Za to piesy wspaniałe, szczególnie te w pełnym pędzie :)

Posted

Dzieki zadziorny za przypomnienie pięknego spaceru.
Ali nie martw się będziemy powtarzać i w zielomym gaju na pewno tysz będziemy...........:evil_lol:

Latem kroi mi się wyjazd do Karwi i Jastrzębiej G. To będzie frajda.......:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...