Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łomatko! Na welszach wypisują coś o jakiś perturbacjach, tu i kryciu... :lol:

Jak patrzę na to zdjęcie, to zaczynam wierzyć, że jamnik moich znajomych "zafundował" szczeniaczki jednej z bullterierek! Wiem juz jak to musiało wyglądać... :o

Posted

Wojtek i dla niej i dla Ciebie to lepiej.
Keri była bardzo zdziwiona, ze musi na smyczy chodzić i do Dolinki, do piesków nie chodzimy w tym czasie, a trwalo to u niej dłuuugo. Już niby było po wszystkim, ja sie o krycie nie bałam ale do psow nie mogłam z nią iść bo wabiła. Potem sie tumult robil i samce na siebie warczaly.
Teraz Fu może sie spokojnie bawic cały czas.

Posted

Jako, że przyszła do nas wreszcie zima, to czas wstawić foty śnieżnych terierów :lol: :roll:. Oto sprawozdanie z dzisiejszego spaceru po lesie:

Trudzia węszy:

Ciekawe, kto tędy przed nami przechodził:

Co by tu jeszcze zmalować :hmmmm::

Posted

zadziorny, zach,

Ale fajna macie zime :-) U nas raczej szaro, brudno a sniegu jak na lekarstwo. Noooo ale jutro sie zacznie. Jade na poludnie zobaczyc prawdziwy snieg :D

zadziorny, dlaczego jeden pies jest na smyczy, a drugi na preferencyjnych warunkach moze swiat samodzielnie podziwiac, co? I gdzie tu sprawiedliwosc? :lol:

Posted

Wind - na smyczy jest Trudzia, a to dlatego że zbój jeden, jak zobaczy jakąś ofiarę (np. spacerowicza) to lubi go zaczepić :evil:. Odbywa się to w sposób następujący: najpierw się przyczai i skrada parę kroków. Następnie rozpędza się do kosmicznej prędkości podbiega do "ofiary" i ją obszczekuje (z reguły podbiega od tyłu). Skąd ta zołza wie, że ci ludzie boją się psów (zawsze wykonują takie dziwne ruchy, jakby chcieli uchylić się od atakującego psa). Ona w sumie żadnej krzywdy nikomu nie zrobi. Po prostu lubi w ten sposób postrzaszyć :evil:. Oczywiście, jak już wystartuje to nie reaguje na żadne komendy (mam w tym momencie kompletnie głuchego psa) :evilbat:. Z tego więc powodu profilaktycznie chodzi na smyczy, a grzeczna Gaja biega luzem (jest bardzo spokojna i zrównoważona) :roll: :wink:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Zadziorny a ja też mam zimowego terriera :D
To pierwszy śnieżek w życiu Ludwisia..

Tylko proszę nie bijta, że znów psa upalowałam..

:lol: :lol:a Ludwiś Lord jest śliczny :lol: :lol: :lol: podoba mi się jego mordka.....minę jedynie ma zdziwioną co to mu pancia zrobiła palując swego skarba :lol: :lol: :lol:

zach - stanę w Twojej obronie :D :D 8) , bo jak trzeba to Jazon też jest upalowany :lol: :lol: :lol: :lol: to akurat przed sklepem......na dwa dni przed opadami śniegu 8) :D

8) :lol: :lol: :lol:

Posted

zach - za nasze psiury :drinking: :drinking: fiolecik może nie ale tak jak proponujesz będzie dobrze :beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn:

Posted

Ja też, dawno temu zabierałem psa idąc na zakupy i przywiązywałem przed sklepem :evil:. Jednak doszedłem do wniosku, że to zbyt duże ryzyko 0X i od ładnych paru lat już tego nie robię :roll:

Posted

Już kiedyś pisałem na ten temat :wink:

borsaf - wierz mi że się boję , robię to sporadycznie , naprawdę jak już nie mam wyjścia i tylko przy tym jednym sklepie ......tam mogę mieć prawie cały czas wgląd w przebieg wydarzeń...powiedzmy , bo nigdy nie ma 100% pewności
Moja ślubna zrobiła tak wieczorem i :agrue: :robot: :wallbash: :roll:
i już tak nie robi. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Zdajemy sobie sprawę że kradną psy :evilbat: :evilbat:

I jeżeli chodziło by o nagrodę to pal sześć......strata Jazona była by dla mnie .....nawet nie myślę :evilbat: :evilbat:

Posted

A ja sobie inaczej radzę - wprowadzam psa do sklepu po prostu. Do niektórych wnoszę na rękach, a tam, gdzie żadną miarą nie mogę z nim wejść - nie wchodzę i już :D

Oczywiście mówię o sklepach osiedlowych, bo wiadomo, że do centrum handlowego z psem wchodzić nie wolno i jeśli się tam wybieram, to zawsze bez psa.

zadziorny - fotki dziewczynek jak zwykle śliczne :)

Posted

Nie wiem co to za frajda ......... wszedzie bialo potem jest szaro a na koniec sie toto rozpuszcza i jest straszliwe bloto :evil:
Snieg tylko na swieta. a jak ma juz byc to niech sobie lezy w gorach. Na Slasku szybko traci kolor

Posted

Co racja to racja na śląsku śnieg szybko traci swój urok :(
ale za to ile psiaki mają frajdy jak jest śnieg ;)

a ja dorzucam fotki moich psiurów
one na zime najpierw szaleją na śniegu a potem sładie nyny ;)

kołami do góry

a szkot po przebudzeniu ;)

a czasami dwóch się pcha do jednego posłania i jedno z nich nie przejmuje się że się nie mieści ;)

tak na ogół wygladają po dzikiej zabawie na śniegu :D

Posted

no tojeszcze kilka dodam ;)
jak już naumiałam się wklejać :lol: :lol: :lol:

a więc:
miejsca na podwórku sporo ale w "kupie" raziej

(moje ulubione)
po myśliwsku - pokotoem !!! :D

zabawy pileczka na sznureczku :D

coraz więcej chętnych

on zabrał piłeczkę a ona czeka ;)

chwila przerwy po zabawie

narazie myślę że wystarczy nie chcę za bardzo się tu panoszyć :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...