Magdina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 jejku allegro jest przepiękne!!!!!!!!!!!!!!a te fotki...miodzio!słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,moge sie ich zapytac czy taki duzy pies mógłby znalezc u nich dom.Tydzien temu zabrali 12 pieskow i we wrzesniu będą znowu.co myślicie??czy wolimy gdzies bliżej nas go ulokowac? Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Rufusku,nie pogoń mnie...w Olkuszu znowu benio,szczyl szkieletor...ma coś z nogami... http://www.dogomania.pl/forum/f1160/stivi_nastepny-bernardyn-w-olkuszu-dysplazja-_pilne_potrzebuje-pomocy_dt-ds-144354/#post12804560 ...pilnie szuka dt...:-( Quote
MyrkurDagur Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Magdina']melduje sie ponownie... pieniązki przelanie.Oczywsicie chetnie sie wybiore na ewentualna wizyte przedadopcyjna ,jesli tylko ktos chętny się zgłosi!!trzymam kciuki. Dziękuję Magdino !!! :loveu: :Rose: [quote name='Magdina']jejku allegro jest przepiękne!!!!!!!!!!!!!!a te fotki...miodzio!słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,moge sie ich zapytac czy taki duzy pies mógłby znalezc u nich dom.Tydzien temu zabrali 12 pieskow i we wrzesniu będą znowu.co myślicie??czy wolimy gdzies bliżej nas go ulokowac? Z jednej strony wydaje się, iż lepiej pozostawić psiaka w Polsce, być bliżej niego... Ale z drugiej, wspaniały dom można znaleźć także poza terenem naszego kraju... Jeden z psiaków, którym prowadzę wątek, znalazł wspaniały dom w Niemczech, uważam, że nie mógł lepiej trafić :) Ale może ktoś jeszcze zabierze głos w tej sprawie - proszę, napiszcie co o tym myślicie... Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Dziękuję Magdino !!! :loveu: :Rose: Z jednej strony wydaje się, iż lepiej pozostawić psiaka w Polsce, być bliżej niego... Ale z drugiej, wspaniały dom można znaleźć także poza terenem naszego kraju... Jeden z psiaków, którym prowadzę wątek, znalazł wspaniały dom w Niemczech, uważam, że nie mógł lepiej trafić :) Ale może ktoś jeszcze zabierze głos w tej sprawie - proszę, napiszcie co o tym myślicie... ...myślę,że dopiero zaczęłyśmy szukać domku Rufusowi,więc nie ma co jeszcze myśleć o fundacjach zagranicznych! Na razie dajmy trochę czasu na zaistnienie Rufusa w różnych portalach ogłoszeniowych...nie spieszmy się z zagraniczną adopcją, choć miejmy ją na uwadze. Rufusku...:loveu: Quote
monika083 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Magdina,to ta fundacja co ze schronu psiaki zabrala?? Quote
MyrkurDagur Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Melduję, że dotarły pieniążki od dany :multi: - dziękuję :loveu: Zaraz uzupełnię pierwszy post. Quote
wellington Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Magdina napisał(a):jejku allegro jest przepiękne!!!!!!!!!!!!!!a te fotki...miodzio!słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,moge sie ich zapytac czy taki duzy pies mógłby znalezc u nich dom.Tydzien temu zabrali 12 pieskow i we wrzesniu będą znowu.co myślicie??czy wolimy gdzies bliżej nas go ulokowac? Czy mozna wiedziec jaka fundacja zabrala 12 pieskow ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Magdina napisał(a):.................słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,moge sie ich zapytac czy taki duzy pies mógłby znalezc u nich dom.Tydzien temu zabrali 12 pieskow i we wrzesniu będą znowu.co myślicie??czy wolimy gdzies bliżej nas go ulokowac? monika083 napisał(a):Magdina,to ta fundacja co ze schronu psiaki zabrala?? wellington napisał(a):Czy mozna wiedziec jaka fundacja zabrala 12 pieskow ? Czy można prosić o więcej konkretnych informacji na temat tej fundacji ? Tu musi być wszystko przemyślane i 100% dobre dla Rufusa. Rufus przeszedł już tyle, zasłużył na naprawdę kochający domek na zawsze. Marzy mi się dla Niego taki dogomaniacki domek... :thumbs::thumbs: Quote
aneta355 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Rufusku dzisiaj wróciłam, dobrałam się do kompa a tu takie wieści :crazyeye: ale może tak miało być, teraz na pewno trafi Ci się wspaniały domek :lol: Quote
Freya73 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nie chce zabrzmiec zlowieszczo ale adopcje na odleglosc budza we mnie niepewnosc. Jednak kto wie ..., jak wspomnialyscie sa i sukcesy. Myrkurku czekam nadal na przesylke na nasz Bazarek - Niespodzianke. Stacey obiecala wyslac paczke w ubiegly piatek takze nie wiem, co jeszcze bedzie zawierac. Wiem o dwoch produktach, o ktorych Ty rowniez wiesz ;), na reszte niestety musimy poczekac. Pech chcial i akurat w UK strajkuje poczta wiec moga byc opoznienia. Bede informowac Cie na biezaco. Pozdrawiam Cioteczki :loveu: i przytulam Rufusa :loveu:. Nie wierze, ze moj pupil to taki zawadiaka.:eviltong: Quote
Randa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ja bym narazie nie spieszyła się z adopcją zagraniczną. Rufus tyle już przeszedł, że chciałoby się sprawdzić dom, do którego pójdzie i mieć na niego oko. Quote
MyrkurDagur Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='aneta355']Rufusku dzisiaj wróciłam, dobrałam się do kompa a tu takie wieści :crazyeye: ale może tak miało być, teraz na pewno trafi Ci się wspaniały domek :lol: Cieszę się, że znów z nami jesteś :loveu: [quote name='Freya73'] (...) Myrkurku czekam nadal na przesylke na nasz Bazarek - Niespodzianke. Stacey obiecala wyslac paczke w ubiegly piatek takze nie wiem, co jeszcze bedzie zawierac. Wiem o dwoch produktach, o ktorych Ty rowniez wiesz ;), na reszte niestety musimy poczekac. Pech chcial i akurat w UK strajkuje poczta wiec moga byc opoznienia. Bede informowac Cie na biezaco. (...) Będę cierpliwie czekać :loveu: Dziękuję Ci Freya :loveu: [quote name='dana']Czy można prosić o więcej konkretnych informacji na temat tej fundacji ? (...) Ja również chętnie coś więcej przeczytam - na razie z czystej ciekawości. **************** Melduję, że dotarły pieniążki od bros :multi: Dziękuję :loveu: **************** Na koniec pozwolę sobie zacytować jamora - odpowiedź na pytanie Randy ;) [quote name='jamor']na wybieg startuje sam lub z kobitkami. ale czy one są czy ich nie ma to jemu " to loto" obiera kierunek i trenuje, biegi do konca działki, obrót i kita z powrótem, kilka razy, wtedy ma moją osobe głęboko w d.( czytaj " we dupie") trening podstawa. potem zwalnia, łapie górny wiatr, a moze gdzie kaczka bedzie leciała. Potem parter, szybka penetracja rzedów, bazant, kuropatwa, nie ma. szkoda. nie ma co zapolowac . wtedy zaczyna sie rozgladac - gdzie jamor. o jest- dobra, polece sie przywitac.Muziu miziu . potem siku , kupa. W czasie jak rufusowi płukam posadzke, on z rozpędem wpada do boksu, myk na bude i jezorem stara sie penetrowac moje lewe ucho. tak wiec w domu przy wieczornej toalecie zostaje mi do mycia tylko prawe. Rufus jest normanym psem, nie zaczepia innych ktore w tym czasie stoja w boksach, no może tylko czasami zatrzymuje sie przed filą ( filemonem) i nastpuje psykówka. tresci nie bede przytaczał bo cenzura nie pozwala, bo co drugie słowo jest na K. [quote name='Freya73'] (...) Nie wierze, ze moj pupil to taki zawadiaka.:eviltong: A jednak :diabloti: ;) Quote
zachary Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Czy z literackiego opisu zachowania Rufusa nie wynika,iż ciągle powtarza on: jestem happy, jestem happy!!!!/ Rufus oczywiście!!! a nie jamor:evil_lol: Quote
Randa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zachary napisał(a):Czy z literackiego opisu zachowania Rufusa nie wynika,iż ciągle powtarza on: jestem happy, jestem happy!!!!/ Rufus oczywiście!!! a nie jamor:evil_lol: Wynika, psisko jak nic zadowolone jest. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rufus - wojownik, trenuje sumiennie, przecież formę trzeba utrzymać, a dziewczyny, no cóż.... :evil_lol: Ciekawie tam u Jamora.;) Twoje opisy, Jamor , są boskie. Rufusek jest szczęśliwy. :loveu: Sorry, zajrzyjcie do tej biedy: :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/powtorka-z-bidulki-horror-onka-ktory-trwal-przez-lata-jork-wrak-psa-pisdz-144467/. Quote
jamor Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zachary napisał(a):Czy z literackiego opisu zachowania Rufusa nie wynika,iż ciągle powtarza on: jestem happy, jestem happy!!!!/ Rufus oczywiście!!! a nie jamor:evil_lol: a jamor tez jest z rufusa zadowolony . Zgrzyt był miedzy nim a fila a nie midzy mną. Pies powinien miec charakter, a on go ma. Quote
Randa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 jamor napisał(a):a jamor tez jest z rufusa zadowolony . Zgrzyt był miedzy nim a fila a nie midzy mną. Pies powinien miec charakter, a on go ma. Oj ma , nie będzie Filo pluł mu w twarz. Quote
Marinka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rususku :loveu: to po prostu skandal, że żaden domek jeszcze Cię nie zapragnął...a może jestem w wielkim błędzie i już niedługo ... jestem pewna, że jestem w błędzie Quote
izulkabu Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jak przeczytałam relację z obcowania jamora z rufusem, to się uśmiałam za wszystkie czasy, gęba sama się nadal śmieje :lol: Quote
scorpio133 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Pieknie witamy Rufuska! jak to dobrze ze jestes szczesliwy i domek napewno tez sie znajdzie:loveu: Quote
Magdina Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 cioteczki czy wy tez macie problem zeb wejsc na forum?ja sie mecze od tyg.Co u kochanej mordki???trzymam kciuki za dobry dom Quote
marysia55 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Magdina napisał(a):cioteczki czy wy tez macie problem zeb wejsc na forum?ja sie mecze od tyg.Co u kochanej mordki???trzymam kciuki za dobry dom ja miałam tez problemy przez dwa dni. Teraz juz OK. Tylko nie wiem na jak długo :cool3: Rufus szukamy ciągle odpowiedniego domu dla ciebie :loveu: Quote
scorpio133 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ja tez miałam problem z wejsciem na dogo . Pozdrawiamy Rufuska:lol: Quote
NaamahsChild Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cioteczki, z mojego bazarku wpłynie na konto Rufuska 62 zł:loveu: Poczekam na wszystkie przelewy i ruszam z wysyłaniem ksiąg:cool3: Quote
agata51 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Zaniedbałam cię, Rufku. Przepraszam. Na dniach wyślę kaskę. Quote
Recommended Posts