Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czytam w pośpiechu, cena wydaje się być lekko przesadzona; chwilowo nie mogę się podjąć szukania czegos lepszego w okolicy jamora, żeby mógł Rufusa dowieżć,ale chyba warto poszukać i za tą samą kasę oprócz kastracji innemu psiakowi pomóc

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Randa napisał(a):
czytam w pośpiechu, cena wydaje się być lekko przesadzona; chwilowo nie mogę się podjąć szukania czegos lepszego w okolicy jamora, żeby mógł Rufusa dowieżć,ale chyba warto poszukać i za tą samą kasę oprócz kastracji innemu psiakowi pomóc

Za te cene mozna by zrobic dwie kastracje, ale ja zupelnie nie mam mozliwosci znalezienie innego, sprawdzonego weta. Moze ktos z okolicy by pomogl.

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Za te cene mozna by zrobic dwie kastracje, ale ja zupelnie nie mam mozliwosci znalezienie innego, sprawdzonego weta. Moze ktos z okolicy by pomogl.

Tak byłoby najlepiej... może ktoś z tamtych okolic mógłby jakiegoś weta polecić...? Przy czym musimy pamiętać, że Rufus musiałby zostać tam przez kilka dni na obserwacji.

Posted

Często zaglądam do Rufusa :loveu:choć nie zabieram głosu...a ponieważ ostatnio mojej podopiecznej Mari i wielu innym psiakom cafeanimal.pl przyniósł szczęście i dom, postanowiłam zrobić również Rufuskowi :loveu: ogłoszenie na tym portalu:
RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

Oby i jemu przyniosło szczęście... Rufusku traf do Metro :multi::cool3:

Posted

No widzisz Rufusku, wystarczyło troche postraszć bejsbolem :mad:, zrobić groźną minę :cool3: i juz sie ciotki odezwały.
Rufusek teraz ty pokaż zębiska i postrasz ciociska a cooo niech sie boją :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaja i Aza']A ja ponawiam pytanie, czy ktos z najblizszych okolic moze poszukac zaufanego weterynarza, ktory zrobilby kastracje Rufusa po rozsadnej cenie?[/quote]

Jest szansa na weterynarza z Warszawy - jak będę miała dokładne informacje, dam znać.

[quote name='Marinka']Często zaglądam do [B]Rufusa :loveu:[/B]choć nie zabieram głosu...a ponieważ ostatnio mojej podopiecznej Mari i wielu innym psiakom [B]cafeanimal.pl [/B]przyniósł szczęście i dom, postanowiłam zrobić również [B]Rufuskowi :loveu:[/B] ogłoszenie na tym portalu:
[URL="http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/RUFUS_Piekny-elegant-szuka-domu_Wyzel_Sznaucer,23883"]RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/URL]

Oby i jemu przyniosło szczęście... [B]Rufusku traf do Metro :multi::cool3:[/B][/quote]

[B]Marinko[/B], dziękuję Ci :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj śliczny [B]Rufusku :loveu: odnowiłam dla Ciebie cafeanimal.pl:

[/B][URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/RUFUS_Piekny-elegant-szuka-domu_Wyzel_Sznaucer,1988[/URL]

Posted

[quote name='Marinka']Witaj śliczny [B]Rufusku :loveu: odnowiłam dla Ciebie cafeanimal.pl:[/B]

[url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/RUFUS_Piekny-elegant-szuka-domu_Wyzel_Sznaucer,1988]RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url][/quote]

Dziękuję Ci Marinko! :loveu:

Posted

Melduje sie na watku.

Paczka wrocila, zniszczona i zalana jakas mazia. Nie byla ubezpieczona wiec nie otrzymam zwrotu wartosci, a jedynie zwrocono mi koszty przesylki.:-(

Na Rufusa przeslalam pieniazki.

Pzdr cala ekipe.

Freya

Posted

Witaj Rufus, co tam slychac?

Niestety nie moge wypowiedziec sie na temat kosztow zabiegu kastracji gdyz w ogole nie orientuje sie w tym temacie. Dobrze jednak, ze Ciotki zwrocily na to uwage, zaoszczedzi to niepotrzebny wydatek.

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Gdzie? Co? W watku hotel u Jamora? Ja nie moge znalezc zadnej informacji na temat adopcji Rufusa. A Rufus bedzie w koncu wykastrowany?[/quote]

Jest osoba zainteresowana adopcją :p

Posted

No ale to przeciez nic konkretnego, sesja zdjeciowa do ogloszen (...)

Ktos z Wloclawka zainteresowany jest Rufusem (patrz post 744) i czeka na zdjecia.

Jesli o chodzi o kastracje, domyslam sie, ze bedziemy musialy poczekac na MyrkurDagur gdyz to ona pilotuje sprawe.

Pzdr

Freya