Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam i przede wszystkim dziękuję z całego serca za wpłaty dla Rufusa !!! :Rose: Liczy się każdy grosz! :Rose: (Za chwilę napiszę, co wpłynęło na jego konto do tej pory.)

Naa :loveu: - tekst na allegro przepiękny i tak bardzo chwytający za serce! Wspaniała robota! Dziękuję Ci! :Rose:

gibon301, monika083 - szykuje się nam kolejny bazarek na Rufusa? Dziękuję Wam! :Rose:

Co do kastracji Rufusa, Naa wspominała o niej w allegro, ale jeśli byłaby możliwość, przeprowadzić ją przed ewentualnym wydaniem psiaka do adopcji, to może faktycznie warto to zrobić.

Posted

bazarek od Gibon301:loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/filizanki-marynarka-zara-plu-play-na-rufusa-do-16-08-godz-20-00-a-143850/#post12766028

Gibon301,nie moge wrzucic na fotosik zdjec poduszek ,a stojak na wino w ogole nie doszedl do mnie w zalaczniku(tylko opis ,bez fotki).

na podusie wystawie drugi bazar,jak tylko uda mi sie wgrac zdjecia.

edit: udalo mi sie wystawic i podusie ...nie wiem tylko czy ich cena to cena wywolawcza czy kup teraz ??

Gibon ,jak bedziesz to daj znac :)

Posted

Dotarły następujące wpłaty na Rufusa:

Randa - 150
waldi481 - 12
zachary - 100
Basia i Barni - 35
wellington - 60

Dziękuję Wam !!! :multi: :Rose:

Dzięki Waszej pomocy Rufus będzie mógł przebywać w prawdziwym psim raju, do momentu aż znajdzie ten jedyny DOM...

Posted

Chciałabym z wami podzielić sie moimi przemyśleniami - ubolewałam straszne nad tym ,że Rufus został wydany i ta ogromna niepewność była straszna , później go zobaczyłam na tych drobnym łańcuchu ,ale jednak łańcuchu :roll:
Marzyła mi sie kanapa ,jednak marzenia się spełniają i tym razem nie pozwolimy ,by stało się inaczej , Rufus jest w hoteliku i to my zadecydujemy ,gdzie pojedzie :oops: Oby finał był szczęśliwy :loveu:

Posted

szukałam tego wątku i wreszcie znalazłam :p
mogę coś dołączyć do bazarku moniki083 jeśli chcecie. Jakiś ciuszek i coś tam jeszcze wygrzebię. Monice mogę gotowe fotki do wstawienia na wątek wysłać. Jeśli jest taka potrzeba to na pw poproszę maila do moniki083 :p

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Chciałabym z wami podzielić sie moimi przemyśleniami - ubolewałam straszne nad tym ,że Rufus został wydany i ta ogromna niepewność była straszna , później go zobaczyłam na tych drobnym łańcuchu ,ale jednak łańcuchu :roll:
Marzyła mi sie kanapa ,jednak marzenia się spełniają i tym razem nie pozwolimy ,by stało się inaczej , Rufus jest w hoteliku i to my zadecydujemy ,gdzie pojedzie :oops: Oby finał był szczęśliwy :loveu:

Ja również miałam podobne odczucia... ta niepewność... Wytłumaczyłam sobie jednak, że przecież nie każdy pies musi potrzebować do szczęścia kanapy... zwłaszcza, że Rufus odżył i był zadowolony... Niemniej jednak, przez ten cały czas ani przez chwilę nie czułam się tak ":multi:" czyli tak, jak powinno się czuć, gdy pies znajduje dom...

Tak, oby finał był szczęśliwy i cieszę się, że tyle osób pragnie tego dla Rufusa!

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
szukałam tego wątku i wreszcie znalazłam :p
mogę coś dołączyć do bazarku moniki083 jeśli chcecie. Jakiś ciuszek i coś tam jeszcze wygrzebię. Monice mogę gotowe fotki do wstawienia na wątek wysłać. Jeśli jest taka potrzeba to na pw poproszę maila do moniki083 :p

Witam ponownie ;)

Jeśli mogłabyś coś dorzucić, to byłoby super! Nie posiadam niestety maila do Moniki, ale myślę, że niedługo się pojawi ;)

Dziękuję! :)

Posted

[quote name='Basia i Barni']Chciałabym z wami podzielić sie moimi przemyśleniami - ubolewałam straszne nad tym ,że Rufus został wydany i ta ogromna niepewność była straszna , później go zobaczyłam na tych drobnym łańcuchu ,ale jednak łańcuchu :roll:

Kochane, teraz wszystko zależy od nas, więc nie ma innej opcji dla Rufuska!
Będzie miał szczęśliwy domek i szczęśliwe życie!!!!

Naa...
dzięki za tekst!:loveu: Zaraz biorę się za allegro!
Myrkurku...
jakie robimy?...na 14dni...zwykłe,czy wyróżnione?...wyróżnione daje szansę,że Rufusik zostanie wyłowiony z masy psiaków przez większą ilość ludzi...może i domek?...wyróżnienie kosztuje 12zł...
Ja już wystawiam,dajcie znać,czy ktoś zasponsoruje wyróżnienie...ja niestety nie dam rady:oops:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kochane, teraz wszystko zależy od nas, więc nie ma innej opcji dla Rufuska!
Będzie miał szczęśliwy domek i szczęśliwe życie!!!!

Naa...dzięki za tekst!:loveu: Zaraz biorę się za allegro!
Myrkurku...jakie robimy?...na 14dni...zwykłe,czy wyróżnione?...wyróżnione daje szansę,że Rufusik zostanie wyłowiony z masy psiaków przez większą ilość ludzi...może i domek?...wyróżnienie kosztuje 12zł...
Ja już wystawiam,dajcie znać,czy ktoś zasponsoruje wyróżnienie...ja niestety nie dam rady:oops:

Zuzliku, ja prześlę pieniążki na wyróżnienie !!! Podaj mi proszę ponownie swoje dane, bo gdzieś mi się zagubiły wśród innych wiadomości :oops:

Posted

[quote name='Ewelina.w38']"przeleciałam" wątek ale nie widzę, czy pies jest w jakimś hoteliku czy dopiero czeka na miejsce?
Co do "inteligencji i człowieczeństwa" Synowej wypowiadać się już nie będę:angryy:

Od soboty Rufus przebywa w hotelu u jamora ;) W pierwszym poście zamieściłam najważniejsze informacje. Dodatkowo podaję link do zdjęć Rufusa z hotelu:

Albumy użytkownika jamor w Fotosik.pl

Posted

monika jeszcze raz bardzo dziękuję za tak expresową 'usługę' ;)
jeśli chodzi oceny to ja bym powiedziała, że wszystkie wywoławcze.
co do stoajak-przepraszam, że nie wysłałam zdjęcia, ale dość się spieszyłam, jeśli miałabyś czas jest na stronie ikei, jeśli nie to ja ci go wyślę, ale pewnie dopiero jak wrócę. mogłabym dać jeszcze na Rufuska stolik lack ikea mały biały lekko używany, ale też na razie bez zdjęć i też pewnie dopiero będę mogła się tym zająć w przyszłym tygodniu :shake:

Posted

[quote name='Magdina']oczywiście deklaruje zrzutke na Rufuska!!!

Dziękuję Magdino !!! :multi:

I pomyśleć, że chciałam się umówić z Tobą na wizytę do Rufusa w tym tygodniu... a tymczasem Rufus został oddany... :shake:

Ech... byłaś ze mną u tych ludzi i pomyślałabyś, że zrobią coś takiego...? Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tego starszego pana, jak oddaje Rufusa i mówi, że jeśli przytulisko go nie przyjmie, to on go zostawi tu na ulicy i odjedzie... A jednak...

Nic z tego nie rozumiem... (...synowa :angryy:) Cóż, teraz to już przeszłość i trzeba myśleć o przyszłości Rufusa.

Cieszę się, że wróciłaś tu do nas Magdino :)

Posted

Wczoraj wpłaciłam brakujące 108 zł na hotelik dla Rufusa. Przesłałam także pieniążki zuzlikowi na wyróżnienie Allegro (to będzie mój skromniutki wkład dla Rufusa w sierpniu :oops:).