Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Randa']Tym razem z domkiem dla Rufusa nie może być pudła ...

Nie sadze by Jamor na to pozwolil. Wyglada to na razie na "wizualne" zainteresowanie psiakiem, nie zapeszajmy wiec .

Posted

[quote name='Freya73']Nie sadze by Jamor na to pozwolil. Wyglada to na razie na "wizualne" zainteresowanie psiakiem, nie zapeszajmy wiec .
Nikt nie zapesza, ale trzeba pilnować intersu;)

Posted

Magdina napisał(a):
..............słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,moge sie ich zapytac czy taki duzy pies mógłby znalezc u nich dom.Tydzien temu zabrali 12 pieskow i we wrzesniu będą znowu..........

Kilkakrotnie padały na wątku Rufuska pytania, o jaką konkretnie fundację chodzi. Czy można prosić o odpowiedź ?

Posted

dana napisał(a):
Kilkakrotnie padały na wątku Rufuska pytania, o jaką konkretnie fundację chodzi. Czy można prosić o odpowiedź ?

Chyba sie nie doczekamy :diabloti:

Moze czarny strach dopadl Magdine czytajac rozne watki dot. zagranicznych fundacji :scared:

Posted

Uff, wreszcie jestem ;)

Jeśli chodzi o sprawę kastracji, to nie mam niestety na razie żadnych informacji - nie mogę się dodzwonić do osoby, na którą dostałam namiary. Mimo wszystko, będę jeszcze próbować.

Jeśli chodzi o samego Rufusa, to czytałam, że ktoś był nim zainteresowany i bardzo się ucieszyłam, ale teraz dopiero skojarzyłam, że to chyba o inną sprawę chodzi... Zdjęcia Rufusa są potrzebne na pewną wystawę, na której mają być przedstawiony psiaki, które przeszły metamorfozę... i chyba o to chodziło jamorowi na wątku... ale może coś jeszcze dzieje się w sprawie Rufusa...?

Przykro mi, że tak tragicznie potoczyły się losy paczki przesłanej przez Freyę :-( Zastanawiam się, czy to nie jest wina naszej poczty... :razz: A Freya tak się napracowała... przygotowała piękne opisy produktów, które miały być wystawione na bazarku Rufusa... wszystko przesłała mi mailami... a tymczasem fanty nie dotarły... a mógłby to być przepiękny bazarek... :shake:

Brak słów...

Jeszcze jedna sprawa... Przez najbliższe kilka dni mogę być odcięta od netu - jestem w trakcie przeprowadzki. Odrobinę zakręcone jest ostatnio moje życie :shake: Ale nię będę tu Wam narzekać ;)

Najważniejsze, że nasz Rufus jest przeszczęśliwym psiakiem :loveu:

Dziś wieczorem jeszcze zajrzę na wątek, ale jutro będę już najprawdopodobniej bez netu. A jak tylko odzyskam "łączność" ze światem, napiszę.

Posted

wrzucie tez go na forach łowiectwa. Pokażcie go tam, ładnie wyeksponować. Gosc ma charakter i jest super, szkoda aby tak bezrobotnie u mnie przesiadywał. Mam kilka jednostek broni palnej, ale sportowej, on gada ze wolałby dubeltówke czyscic z Panem .

Posted

[quote name='jamor']wrzucie tez go na forach łowiectwa. Pokażcie go tam, ładnie wyeksponować. Gosc ma charakter i jest super, szkoda aby tak bezrobotnie u mnie przesiadywał. Mam kilka jednostek broni palnej, ale sportowej, on gada ze wolałby dubeltówke czyscic z Panem .

O ile sie skonczy tylko na czyszczeniu dubeltowki to owszem.

Bo nie mysle zeby zabijanie = mordowanie zwierzyny bylo po mysli tu obecnych :angryy:

Posted

[quote name='wellington']O ile sie skonczy tylko na czyszczeniu dubeltowki to owszem.

Bo nie mysle zeby zabijanie = mordowanie zwierzyny bylo po mysli tu obecnych :angryy:
Zabijanie to nie zawsze mordowanie.
Mam przyjaciół którzy są weterynarzami-myśliwymi, leczą zwierzynę łowną, ale także eliminują osobniki, które niestety trzeba, z przyczyn różnych.
W tym roku eliminowane są lisy, ponieważ zajęcy jest drastycznie mało. Nie każdy myśliwy to morderca..

Posted

Witam po tygodniowej przerwie! Już "przeprowadzona" i z dostępem do netu.

Przede wszystkim melduję, że dotarły wpłaty dla Rufusa od: zacharego, Randy, scorpio133 i Freyi. Dziękuję Wam !!! :loveu: Zaraz zapiszę wszystko w pierwszym poście.

Marinko, dziękuję Ci za ogłaszanie Rufusa :loveu:

Jeśli chodzi o tę sesję zdjęciową Rufusa to chyba faktycznie było to na potrzeby wystawy, o której pisałam... W sprawie domu na razie cisza...

O kastracji pamiętam, jak będę miała konkretne wiadomości, dam znać. Przez ostatni tydzień, przez to zamieszanie z przeprowadzką niczego nie załatwiłam, a i teraz jeszcze sporo na głowie mam.