Randa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Tym razem z domkiem dla Rufusa nie może być pudła:mad: Quote
Freya73 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Randa']Tym razem z domkiem dla Rufusa nie może być pudła ... Nie sadze by Jamor na to pozwolil. Wyglada to na razie na "wizualne" zainteresowanie psiakiem, nie zapeszajmy wiec . Quote
Randa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Freya73']Nie sadze by Jamor na to pozwolil. Wyglada to na razie na "wizualne" zainteresowanie psiakiem, nie zapeszajmy wiec . Nikt nie zapesza, ale trzeba pilnować intersu;) Quote
Freya73 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Randa']Nikt nie zapesza, ale trzeba pilnować intersu;) Najlepiej Rufusowi przywiazac czerwona kokardke . Quote
Freya73 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Pozdrawiam wieczornie i nadal czekam tylko na dobre wiesci. Quote
Randa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wszyscy czekamy:crazyeye: A z Rufusa swoją drogą zrobił się śliczny pies Quote
wellington Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Randa']Wszyscy czekamy:crazyeye: A z Rufusa swoją drogą zrobił się śliczny pies[/quote] Tylko piekny ? Przepiekny ! i dlatego MUSI zostac wykastrowany :diabloti: Quote
Panca Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 tez wierze i licze ze w koncu sie uda Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Magdina napisał(a):..............słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,moge sie ich zapytac czy taki duzy pies mógłby znalezc u nich dom.Tydzien temu zabrali 12 pieskow i we wrzesniu będą znowu.......... Kilkakrotnie padały na wątku Rufuska pytania, o jaką konkretnie fundację chodzi. Czy można prosić o odpowiedź ? Quote
wellington Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 dana napisał(a):Kilkakrotnie padały na wątku Rufuska pytania, o jaką konkretnie fundację chodzi. Czy można prosić o odpowiedź ? Chyba sie nie doczekamy :diabloti: Moze czarny strach dopadl Magdine czytajac rozne watki dot. zagranicznych fundacji :scared: Quote
MyrkurDagur Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Uff, wreszcie jestem ;) Jeśli chodzi o sprawę kastracji, to nie mam niestety na razie żadnych informacji - nie mogę się dodzwonić do osoby, na którą dostałam namiary. Mimo wszystko, będę jeszcze próbować. Jeśli chodzi o samego Rufusa, to czytałam, że ktoś był nim zainteresowany i bardzo się ucieszyłam, ale teraz dopiero skojarzyłam, że to chyba o inną sprawę chodzi... Zdjęcia Rufusa są potrzebne na pewną wystawę, na której mają być przedstawiony psiaki, które przeszły metamorfozę... i chyba o to chodziło jamorowi na wątku... ale może coś jeszcze dzieje się w sprawie Rufusa...? Przykro mi, że tak tragicznie potoczyły się losy paczki przesłanej przez Freyę :-( Zastanawiam się, czy to nie jest wina naszej poczty... :razz: A Freya tak się napracowała... przygotowała piękne opisy produktów, które miały być wystawione na bazarku Rufusa... wszystko przesłała mi mailami... a tymczasem fanty nie dotarły... a mógłby to być przepiękny bazarek... :shake: Brak słów... Jeszcze jedna sprawa... Przez najbliższe kilka dni mogę być odcięta od netu - jestem w trakcie przeprowadzki. Odrobinę zakręcone jest ostatnio moje życie :shake: Ale nię będę tu Wam narzekać ;) Najważniejsze, że nasz Rufus jest przeszczęśliwym psiakiem :loveu: Dziś wieczorem jeszcze zajrzę na wątek, ale jutro będę już najprawdopodobniej bez netu. A jak tylko odzyskam "łączność" ze światem, napiszę. Quote
jamor Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wrzucie tez go na forach łowiectwa. Pokażcie go tam, ładnie wyeksponować. Gosc ma charakter i jest super, szkoda aby tak bezrobotnie u mnie przesiadywał. Mam kilka jednostek broni palnej, ale sportowej, on gada ze wolałby dubeltówke czyscic z Panem . Quote
wellington Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='jamor']wrzucie tez go na forach łowiectwa. Pokażcie go tam, ładnie wyeksponować. Gosc ma charakter i jest super, szkoda aby tak bezrobotnie u mnie przesiadywał. Mam kilka jednostek broni palnej, ale sportowej, on gada ze wolałby dubeltówke czyscic z Panem . O ile sie skonczy tylko na czyszczeniu dubeltowki to owszem. Bo nie mysle zeby zabijanie = mordowanie zwierzyny bylo po mysli tu obecnych :angryy: Quote
NaamahsChild Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='wellington']O ile sie skonczy tylko na czyszczeniu dubeltowki to owszem. Bo nie mysle zeby zabijanie = mordowanie zwierzyny bylo po mysli tu obecnych :angryy: Zabijanie to nie zawsze mordowanie. Mam przyjaciół którzy są weterynarzami-myśliwymi, leczą zwierzynę łowną, ale także eliminują osobniki, które niestety trzeba, z przyczyn różnych. W tym roku eliminowane są lisy, ponieważ zajęcy jest drastycznie mało. Nie każdy myśliwy to morderca.. Quote
Marinka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Odnowiony cafeanimal.pl: RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Magdina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 upss trochę mnie nie było!! co tam u rufuska, zaraz zabieram sie za czytanie Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dla Rufusa :loveu: jeszcze adopcje.org- czeka na akceptację ... mam nadzieję, że nie odrzucą :roll: Quote
Marinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 adopcja - adopcje - psy - Rufus - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Quote
Freya73 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Marinko, w imieniu Rufusa wielkie wielkie dzieki. Quote
MyrkurDagur Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Witam po tygodniowej przerwie! Już "przeprowadzona" i z dostępem do netu. Przede wszystkim melduję, że dotarły wpłaty dla Rufusa od: zacharego, Randy, scorpio133 i Freyi. Dziękuję Wam !!! :loveu: Zaraz zapiszę wszystko w pierwszym poście. Marinko, dziękuję Ci za ogłaszanie Rufusa :loveu: Jeśli chodzi o tę sesję zdjęciową Rufusa to chyba faktycznie było to na potrzeby wystawy, o której pisałam... W sprawie domu na razie cisza... O kastracji pamiętam, jak będę miała konkretne wiadomości, dam znać. Przez ostatni tydzień, przez to zamieszanie z przeprowadzką niczego nie załatwiłam, a i teraz jeszcze sporo na głowie mam. Quote
Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 odnowiony cafeanimal.pl: RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? (2530) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Freya73 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pozdrawiam Cioteczki, a Rufusa miziam za uchem. Quote
zuzlikowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hej,chłopiku...dobrej i spokojnej nocki!:loveu: Quote
Marinka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Rufusku :loveu:, a cóż tu u ciebie tak cichutko psino :placz: Quote
Recommended Posts