MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='NaamahsChild']Oto bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/literacki-bazarek-klasyka-sf-klatka-na-rufusa-do-18-08-a-143655/ Zapraszam do licytacji!:cool3: Dziękuję Naa ! :loveu: Piękny bazarek ! :loveu: Zaraz zaznaczam ! Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='zuzlikowa'] (...) Czy Rufusik ma allegro?...jeśli nie to dajcie znać...zrobiłabym jutro! Może też któraś cioteczka zasponsoruje mu allegro wyróżnione,by nie umknął w masie psiaków? Sama chętnie bym to zrobiła,ale mam dziurę...jak po bombie:shake:...następne dwa benie...jej,nie-trzy benie czekają na pomoc...a to też min.450zł za jednego:-( Zuzliku :loveu:, Naa wspominała o Allegro, więc między sobą musiałybyście uzgodnić ;) Przypomnij mi tylko, ile to wyróżnienie kosztuje? Wiem, że z beniami ciężka sytuacja, wiem zuzliku... :-( Dziękuję Ci !!! Quote
zuzlikowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Zuzliku :loveu:, Naa wspominała o Allegro, więc między sobą musiałybyście uzgodnić ;) Przypomnij mi tylko, ile to wyróżnienie kosztuje? Wiem, że z beniami ciężka sytuacja, wiem zuzliku... :-( Dziękuję Ci !!! Poczekam na info od Naa...a wyróżnienie kosztuje 12zł,ale naprawdę warto! W tłumie giną nawet naprawdę piękne psiska...a wyróżnione potrafią znaleźć domek szybko! A Rufusek jest teraz prześliczny!!!:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 zuzlikowa napisał(a):Poczekam na info od Naa...a wyróżnienie kosztuje 12zł,ale naprawdę warto! W tłumie giną nawet naprawdę piękne psiska...a wyróżnione potrafią znaleźć domek szybko! A Rufusek jest teraz prześliczny!!!:loveu: Przekażę pieniążki na to wyróżnienie, zwłaszcza, że w tym miesiącu nie mogę nic konkretnego zaoferować Rufusowi, a jeszcze przede mną część stałych deklaracji do przekazania w tym miesiącu :shake: Czekam dlatego niecierpliwie na wrzesień! Czekam także na info o Allegro! Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 scorpio133 napisał(a):czekamy na wiesci ! a moze i na foteczki z hoteliku:oops: Jak tylko będę miała kolejne wiadomości, dam znać! Quote
Randa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A jest jakaś strona tego Jamora? Chciałoby sie popatrzeć jak to wygląda Quote
zachary Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jest strona: Jamor.pl ~ hotel i szkolenie psów - Strona Glowna Quote
NaamahsChild Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 zuzlikowa to jak się podzielimy? Ja mogę napisać dla niego tekst, a Tobie zostawić oprawę graficzną + zrobienie allegro... co Ty na to? Quote
Randa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzięki Zachary, ale już sama znalazłam i zdążyłam obejrzeć. Kochani, ale czad!!! Już się o Rufusa nie martwię na czas hotelowania, tym razem ma farta. Quote
NaamahsChild Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Przepraszam za moment przerwy, ale byłam z chorym kociątkiem na ostatnich już zastrzykach, teraz zabieram się za allegrowanie, obfocanie itede:diabloti: Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Rufus dojechał do jamora !!! :multi: Quote
Freya73 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Niesamowicie szybka akcja! Czekam na najswiezsze wiesci. Quote
Ninti Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzięki za ponowne zaproszenie! Powiem Wam tak, choć to może zaskakujące - dobrze się stało! Dobrze się stało, że starszy pan postanowił Rufusa oddać teraz, kiedy kiedy była jeszcze kontrola nad tym, co się z psem dzieje i można mu natychmiast pomóc. Dobrze się stało, że Rufus na moment trafił z powrotem do przytuliska, bo to może da do myślenia panu z przytuliska - wszak to on zdecydował o tej adopcji. Dobrze się stalo, bo wierzę w to głęboko, że Rufus będzie miał prawdziwy kochający dom - taki jaki wymarzyliśmy dla Niego. Ci państwo powinni KONIECZNIE trafić na Czarne Kwiatki - inaczej niedługo pojawi się tam kolejny pies, słodki szczeniaczek z pseudohodowli np., który będzie tam tak długo, jak długo będzie trwał kaprys synowej... Może by uprzedzić Panią z TOZU, żeby miała baczenie na ten dom... A, i powinna zabrać swój prezent - budę - na pewno przyda się innemu biednemu psiakowi! Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Ninti - dziękuję, że jesteś ponownie z nami !!! :loveu: Jeśli chodzi o budę, to Pani z TOZu już zapowiedziała, że odbierze im ją! Co do innego psa, którego mogliby wziąć ci ludzie, to pozostaje jeszcze przytulisko w Oławie, bo wiem że Państwo z Zakrzowa innego psa im nie wydadzą... Ale przytuliskiem w Oławie zajmuje się weterynarz, który leczył Rufusa, więc powiem mu, aby na nich uważał. Wiem, że zależało im na psie do pilnowania, więc zapewne tylko duże psy będą ich interesować... Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Freya73']Niesamowicie szybka akcja! Czekam na najswiezsze wiesci. To prawda, akcja błyskawiczna! Aż trudno mi w to wszystko uwierzyć! Nie ukrywam, iż boję się tak szybkich akcji i działań... ale wszystko dobrze się skończyło! - przynajmniej, jak na ten etap, ponieważ o prawdziwym zakończeniu będziemy mówić, gdy Rufus znajdzie dom. Dzwoniłam przed chwilą do Pana Artura (jamora) - wszystko jest w porządku, psiak już przy nim, na miejscu ;) Podaję jeszcze raz (bo wiem, że zachary uczyniła to wcześniej ;)), link do wątku hotelu u jamora: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/ Quote
scorpio133 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ale dobre wiesci:multi: dobrze ze szczesliwie dojechali!:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 scorpio133 napisał(a):ale dobre wiesci:multi: dobrze ze szczesliwie dojechali!:loveu: Teraz czekamy na kolejne, z hotelu ;) Tymczasem przelałam pieniążki na hotel u jamora, dokładnie 342 zł - czyli resztę tego, co zostało wcześniej zebrane dla Rufusa. Quote
agata51 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dobrze, że nie było mnie parę dni na wątku, bo pewnie by mnie szlag trafił albo nerwy mi puściły i jak nic dostałabym dożywotniego bana. :angryy: Już ochłonęłam, a teraz to nawet zaczynam się cieszyć, że tak to wszystko się skończyło. Rufus u Jamora - nic lepszego nie mogło mu się przydarzyć. Chłopak odżyje psychicznie i wyląduje wreszcie NA KANAPIE w prawdziwym, kochającym domku. Myrkurku, dopisz moje 30zł do miesięcznych deklaracji. Jestem pewna, że Rufus nie będzie długo nadwerężał naszych portfeli. Po pierwszym allegro domek znajdzie jak nic! ;) Quote
stonka1125 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 mielismy niewątpliwa przyjemność odstawienia rufusa do jamora,to FANTASTYCZNY PIES,mam nadzieje że będzie miał dość czasu na znalezienie naprawdę swietnego domu,mimo tego wszystkiego co przeszedł macha kitą i obcałowuje człowieka,chociaz oczy..... ciągnie na smyczy jak mały czołg,ale to naprawdę przefajny pies,cały czas łapie"górne wiatry":evil_lol:,cały świat mu pachnie,no i jak dla mnie to nie jest pies do budy,bardzo potrzebuje człowieka i wszystkiego tego co człowiek może dac psu,choćby od czasu do czasu mimowolnie poczochrac,albo przytulic,zaledwie 5 godzin bylismy razem a jak poszłam sie z nim pożegnac to piszczał,w samochodzie (jak nie spał )to trącał do głaskania i oblizywał,a jak sie obudziłam(silnik mnie usypia tak jakos:oops:)to już stał przy mnie i całuski dawał,jest piękny,grzeczny i buda do niego nie pasuje nijak,jak jamor wyprowadzi go na psy(chodzenie na smyczy to porazka,nie mogłam go utrzymać,a mała nie jestem)to musi dostać od losu takich ludzi ,że hej, zasłuzył sobie na to Quote
agata51 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Założę się, że w tym ostatnim miejscu (bo trudno to domem nazwać) nie był zbyt często miziany. :angryy: Quote
stonka1125 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 agata51 napisał(a):Założę się, że w tym ostatnim miejscu (bo trudno to domem nazwać) nie był zbyt często miziany. :angryy: no raczej ,a na bank kiedyś ,nie wiem czy w ostatnim miejscu,czy wczesniej był bity,jak podniosłam rękę żeby go pogłaskać to się skulił,absolutnie nie jest wylękniony,bo to fajny otwarty pies,ale jak wyciągałam ręke do głaskanie to mrużył oczy i spuszczał głowe tak jakby się bał,nie robił tak kiedy sam zaczepiał Quote
zuzlikowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Hej chłopinko czarniasta!!! U jamora się nie mało naumiesz,dobrych ludzi poznasz- otwartych ,szczerych...z psiurami innymi zaprzyjaźnisz...to całkiem nie mało jak na poczatek do wspaniałego zycia! A tylko wspaniałe jest dla Ciebie!!! Tylko najwspanialsze!:loveu::loveu::loveu: Quote
Randa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Rufus podobno zjadł kolację, czytajcie wątek u Jamora. Quote
stonka1125 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Randa napisał(a):Rufus podobno zjadł kolację, czytajcie wątek u Jamora. no apetycik to on ma,nie powiem:evil_lol: Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Cudny pycholku, już nic złego cię nie spotka! Możesz już się uśmiechnąć! :loveu: Quote
Recommended Posts