rita60 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Powiedz,ze to nieprawda:shake: :-(:-(:-(zegnaj malenkie slicznosci:-(:-(:-(słodki chomiczku....... Quote
Neris Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A dopiero mnie gryzła w nos w knajpie :( Żegnaj aniołku... Quote
Isadora7 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Żegnaj maleństwo, spij spokojnie, odeszłaś kochana, miałaś Swojego Ludzia i brata [video=youtube;mf52xZjb8ho]http://www.youtube.com/watch?v=mf52xZjb8ho[/video] ŚW. FRANCISZEK Z ASYŻU Spotkałam Cię na łące, gdy zbierałeś kwiaty I do wtóru skowronka nuciłeś radośnie. To nie było w Asyżu, gdzieś, kiedyś przed laty, To było gdzieś na Śląsku, o kwitnącej wiośnie. Wspólna pieśń popłynęła na cześć brata - słońca, Wieńczyliśmy kapliczki girlandą majową, Aż nocka nas zastała w gawędach bez końca, Gdyż dnia nie wystarczyłoby: wielbić słowem «Słowo». O świcie powróciłeś do swych rajskich włości, Ja zniknęłam w czeluściach wielkomiejskiej bramy, Lecz wiemy o tym dobrze, Ty, Święty radości, I ja, takie nic szare, że się znów spotkamy. JÓZEFA DĄMBSKA 1891-1973 Quote
Borówka16 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 O boże ! :placz: Błagam ,powiedzcie ,że to nie prawda ,że to są żarty ! :-( Żegnaj Suzi ,mały Aniołeczku (*) :-( Quote
a.piurek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Odeszła maleńka Miłość, krucha i ulotna jak jak tęcza, co po burzy obwieszcza słońce. Biegaj szczęśliwa za TM, zostaniesz na zawsze w sercach Tych, którym całusy skradałaś... Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Suzi, maluszku ["]... Erazm - trzymaj się ciepło... Quote
malagos Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Strasznie mi przykro... Nie poznałam jej, ale poznałam Erazm- ściskam Cię mocno......... Quote
Aleksandrossa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nie wytrzymam ;( Czemu takie wspaniałe psiaki odchodzą ;(? Tyle przeszła, już byłam pewna, że jest wszystko z nią OK... Żegnaj malutka ;( Quote
Poker Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 biedna myszeczka i Erazm, obie były takie dzielne i tyle przetrwały. Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wiecie co - nie miałam za dużo czasu ostatnio, widziałam, ze piszecie, ale byłam przekonana, ze gagata pisze, jak to u dziewczyn fajnie, że wszytsko świetnie!!! w życiu bym nie przypuszczała, czego się dowiem przez telefon! to absurdalna smierć i nie powinna się zdarzyć :-/. nie wierzę. koniec, kropka. To absurdalne, że nasza suzy nie żyje. Suzy, śpij spokojnie... Beato - moje kondolencje :-(. Quote
malagos Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Moze poprosić moda o zmianę tytułu i prrzeniesienie watku do TM?............ Quote
teapot Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Prawdę mówiąc wciąż nie do końca w to wierzę... Quote
majqa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [I]Bądź szczęśliwa maleńka w tym ponoć lepszym świecie...[/I] [IMG]http://a.imageshack.us/img341/3904/znicz11.jpg[/IMG] Quote
Jetrel Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czytałam, myślałam, i podziwiałam w ciszy. Dopiero dziś odkopałam wątek, po roku i co ja widzę..? Biedna Zuzia.... Suzolku,pamiętamy...(*) Quote
Isadora7 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Aleksandrossa napisał(a):Wiersz pt. ,,On wróci" napisał F.Klimek i jest on powszechnie znany... mea culpa wyszło to z powodu pospiesznego edytowania postów. Niemnie jednak prawa równiez dotycza każdego autora, równiez Pani Borzymowskiej której Majka0010 utowry podaje bez podania źródła i autora. W zdecydowanej większości wątków zresztą już porawiła. A to czy utówór jest powszechnie znany czy nie nie upoważnia do tego aby nie podawać autora i źródła. Quote
Aleksandrossa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Wiersz pt. ,,On wróci" napisał F.Klimek i jest on powszechnie znany... Quote
Recommended Posts