Daria_13 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Podnoszę psiaki i informuję, że nie było jak do tej pory ani jednego telefonu w sprawie psów. Zrobię im jeszcze dziś kilka ogłoszeń, ale osobno może będzie większy odzew... I jednocześnie proszę o nowe foty!!! te sa kiepskiej jakości a jak wiadomo dobre zdjęcia to priorytet Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Daria_13 napisał(a):Podnoszę psiaki i informuję, że nie było jak do tej pory ani jednego telefonu w sprawie psów. Zrobię im jeszcze dziś kilka ogłoszeń, ale osobno może będzie większy odzew... I jednocześnie proszę o nowe foty!!! te sa kiepskiej jakości a jak wiadomo dobre zdjęcia to priorytet Też wydaje mi się, żeby zrobić im ogłoszenia osobno i z lepszymi zdjęciami. Quote
malawaszka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :crazyeye:wg Was naprawdę te zdjęcia są kiepskiej jakości? :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/13011515-post68.html http://www.dogomania.pl/forum/13011566-post69.html http://www.dogomania.pl/forum/13011599-post70.html Quote
Daria_13 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 o jejciu nie widziałam tych fot, przepraszam... Quote
Daria_13 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ogłoszenia Zuzia: pineska.pl animalia.pl petworld.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl Bubuś: pineska.pl animalia.pl petworld.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Te są fajne! ale ze mnie młotek :shake::diabloti: zapomniałam o nich. Quote
BoUnTy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Jasza']"Jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, świat, w ktorym baśń ta dzieje się.." Ten świat i ta "baśń" wcale nie istnieją za siedmioma górami i za siedmioma rzekami.. Ten świat i ta "baśń" jak ze złego snu, dzieją się tuż obok nas... Ten świat, to kraina wszechogarniającego smutku; smutku, który zna tylko pies, ten najwierniejszy nasz przyjaciel, któremu Śmierć zabrała człowieka.. Tak, to właśnie Śmierć w tej baśni gra główną rolę.. To Śmierć sprawiła, że Bubuś stracił wszystko co miał.. ciepły kąt, miskę strawy i dotyk ręki człowieka, który był jego panem, jego obrońcą i jego przyjacielem.. Ta baśń, to tak naprawdę cichy dramat, w którym nastrój malują: żal, tęsknota i rozpacz. A przecież tak niewiele brakuje, by scenariusz tej historii spróbował swoją ręką dopisać trzeci bohater baśni.. Nie rycerz na białym koniu, nie księżniczka w złotej koronie, tylko Człowiek, który w swojej wędrówce po świecie, wcale nie za siedmioma górami, wcale nie za siedmioma rzekami, tylko właśnie tutaj, zechce znaleźć swoje szczęście.. Człowiek, dzięki któremu Bubuś uwierzy, że jego bajka jeszcze się nie skończyła! Bubuś jest dużym, pięknym psem, o miodowozłotej, pręgowanej sierści. Ma dwa lata i jest wysterylizowany. Szuka domu gdzie na pewno sprawdzi się jako stróż! Dziękuję Jaszeńko \za tekst. Jakie śliczne zdjecia ;] Daria mozesz porobić wiecej ogłoszeń? Quote
Daria_13 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Porobię jak znajdę chwilkę czasu, bo w tej chwili coś o to krucho... Quote
JOMA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pewna pani z Mikołowa interesowała się Bubusiem na akcji w Silesii, wzięła namiary - ciekawe czy zadzwoni :roll: - interesował ją właśnie pies do kojca, do pilnowania firmy, jest już tam jedna starsza suczka. Quote
_Mona Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 super by było gdyby chodź jedno z nich znalazło dom , przynajmniej coś w tej sprawie by sie ruszyło do przodu.... chyba faktycznie należy je ogłaszać osobno....... Quote
Glutofia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 znajdzie znajdzie tylko kiedy...zima idzie..... Quote
__Lara Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dorobię ogłoszeń! Słuchajcie, a może jakieś ogłoszenie gazetowe spróbować? Quote
Glutofia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dobry pomysł Kasię trzeba złapać ona miała jakieś możliwości, no pechowa para z tych zwierzaków tak długo i nic, ani jednego telefonu. Mosii prosimy o jakieś wieści i moze parę zdjęć jeszcze Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Np. do jakiegoś miesięcznika zwierzęcego? wiem, że tam są kolejki, ale spróbować można. A gazeta wyborcza? może do nich dotrzeć - spróbuję poszukać na necie. Quote
_Mona Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jedyne wyjście to tylko ogłaszać , ogłaszać... oczywiście osobno gdzie się da.... może ktoś w końcu któreś z nich wypatrzy ...:crazyeye: Quote
amikat Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie wiem dlaczego te psy takie niechciane i niczyje pozostają. Takie fajne, mądre i już zadbane.:shake: LUDZIE OCZY OTWIERAJCIE!!!!! Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dzisiaj poleciłam je super osobie, miała dzwonić na telefon fundacji!! Dzwoniła w sprawie owczarka, spotkała Marsa na akcji, bardzo się jej spodobał, ale przez ten lęk nie mogła go zabrać... mam nadzieję, że dzwoniła i choć jeden psiaczek znajdzie domek!!! Quote
Glutofia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 to czekamy na telefon! Ktoś dzwonił jak byłam w lecznicy u Hebana ale nie mogłam odebrać mam nadzieję ze to nie był ten telefon Quote
amikat Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Czekamy czekamy - oba psiaki zasługuja na miłość i SWOJEGO człowieka. Gdzie on jest???? Quote
__Lara Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Słuchajcie, jakby co to może podam nr tel Pani? np. Tobie Glutofio? Quote
Glutofia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To podaj, chociaz sądzę komu zależy na psie sam zadzwoni, widać nie zależy aż tak bardzo, wciskać na siłę też nie będę. Quote
Recommended Posts