kuba123 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 nie te są fajne, nie widziałam ich wcześniej Quote
HebaNova Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czy one mają zapędy niszczycielskie? czy będą "ryć" ogródek jak się będą nudzić? lepiej je adoptować razem czy osobno? siatki nie przeskoczą? a czy w budzie śpią razem czy mają osobne legowiska? pytam bo mam sąsiada chętnego na psiaka do stróżowania i chciałam mu zaproponować sierotki, tylko nie wiem czy prezentować je razem czy osobno i czy one się sprawdzą do pilnowania i "zajmowania się sobą" w ciągu dnia. Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 HebaNova, z tego co wiem to je można rozdzielić. Co do innych pytań to pewnie Glutofia wie więcej. Quote
kuba123 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 według mnie mimo wszystko można je śmiało rozdzielić pytaj sąsiada czy byłby zainteresowany, jakie dokładnie warunki i zasady oraz czego oczekuje od psa to wybierzemy jednego Quote
HebaNova Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kurcze, niestety ten mój sąsiad juz nieaktualny, ale i tak będę plakatować okolicę, więc nowe info nie zaszkodzi. Quote
Glutofia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ten pan który miał wziąć psy z początkiem nowego roku dzwonił i mówiłz ze dopiero pod koniec stycznia bo przeciąga mu się wykończenie domu... Mam nadzieje ze dom jednak wypali Quote
soboz4 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Podajcie mi do kogo mogę zadzwonić w sprawie Bobika, chciałam go polecić jako psa do stróżowania, juz pisałam na wątku wolontariuszy, tylko muszę podać facetowi telefon do kogo może zadzwonić, z tego co zrozumiałam pies i sunia sa po sterylizacji? Skąd można go odebrać, miejsce mogę polecić, ale zaznaczam ze będzie stróżem warsztatu samochodowego. Facet ma 3 psy, wszystkie ze schroniska, jest psiarzem i bardzo lubi psy, ale bierze zawsze takie trochę uciekające i z charakterkiem więc w schronisku go znają bo co jakiś czas jakiegoś z nich szuka... Pomimo, że pies będzie w budzi będzie kochany a to jest najważniejsze, czy mam Wam podać do niego numer telefonu, czy Wy dacie mi swój numer? na placu ma dwie ocieplone budy, ale chce 1 psa, bo 3 dni temu zmarła mu suczka owczarek niemiecki mix, która była tam stróżem. I jeszcze ile kasy mam mu powiedzieć że jest winien? nie napisałam że chodzi o Bobika... Quote
leonarda Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 pieniądze na zadaszenie kojca - myślę, że mogę zaoferować; w razie czego - mój e-mail: [email protected], tam proszę o kontakt w sprawie szczegółów - bo nie wiem, gdzie, ile i komu wysłać Quote
leonarda Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przepraszam - mój błąd:) Zalogowałam się tu dopiero wczoraj i zamiast na aktualne, odpowiedziałam na wiadomości z kwietnia. Zabrzmiało trochę głupio:) Quote
kuba123 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Soboz W sprawie Bubusia kontaktuj sie Amikat Quote
JOMA Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Bubuś ma dom tylko Zuzka się coś ociąga :p Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no wreszcie!!!!! szczęscia Bubeczku! Quote
BoUnTy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Trzymajcie kciuki za Zuzię. Ktoś ma na nią oko, miejmy nadzieję, że zadzwoni do fundacji i... o własnie... Quote
__Lara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 BoUnTy napisał(a):Trzymajcie kciuki za Zuzię. Ktoś ma na nią oko, miejmy nadzieję, że zadzwoni do fundacji i... o własnie... To super! Jeszcze tylko ona z dwójeczki została :D dlatego zmieńcie tytuł!!!! Quote
Glutofia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zuzia dzisiaj pojechałą do nowego domu. Dzięki ogłoszeniom w prasie. Jotka zmień tytuł wątku. Huraaa!!! Nareszcie!!! Quote
kuba123 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jotka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Ilekroć próbuję zedytować post to otwiera sie nieskończenie długo, może to trzeba jakoś ekstra? Quote
kuba123 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 spróbuj kliknąć edycję 2 razy u mnie działa a po jednym kliknięciu- nie Quote
JOMA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Trzymam kciuki za psiaki w nowych domkach i za ciebie Jotka coby dogo łaskawsze było Quote
JOMA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ................................................................. Quote
Glutofia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Agnieszka ma rację - trzeba dwa razy kliknąć Quote
Recommended Posts