jotka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Takich psów jak one na stronach ogłoszeniowych są setki, to nie rasowce z rozmnażalni. Też już sie martwię. Quote
Daria_13 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Mój tata pracuje w ochronie, porozmawiam z nim, aby pogadał z kierownikiem czy nie potrzebują psów do ochrony, ale nic nie obiecuję. Oni zawsze mieli psy, ale już odeszły ze starości, psy tam miały bardzo dobre warunki. Może napisać do jakiś firm ochroniarskich? mieszczących się tutaj na śląsku, myślę, że każdej możliwości trzeba się łapać, jeśli psy mają zyskać fajny dom. Quote
amikat Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Psy ściągam do Katowic. Powinny przyjechać w sobotę. Trafia albo od razu na Macieje albo najpierw do hotelu przy schronie (na dzisiaj nie ma miejsc) a potem do mnie Quote
BoUnTy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 amikat napisał(a):Psy ściągam do Katowic. Powinny przyjechać w sobotę. Trafia albo od razu na Macieje albo najpierw do hotelu przy schronie (na dzisiaj nie ma miejsc) a potem do mnie Super. Psiaki wczoraj wysłalam do Kisiaraf - będą oglaszane w ofercie. Quote
diana79 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dostałam odpowiedź na ogłoszenie Zuzi na gumtree: Od: [email protected] Witam proszę mi powiedzieć czy Zuzia dalej szuka właściciela? W jakiej okolicy się ona znajduje, gdyż ja jestem z Katowic, a niestety nie posiadam prawa jazdy, a daleka podróż autobusem jest dla psa męcząca odpowiedzcie proszę bo może jest szansa? Quote
amikat Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='diana79']dostałam odpowiedź na ogłoszenie Zuzi na gumtree: Od: [email protected] Witam proszę mi powiedzieć czy Zuzia dalej szuka właściciela? W jakiej okolicy się ona znajduje, gdyż ja jestem z Katowic, a niestety nie posiadam prawa jazdy, a daleka podróż autobusem jest dla psa męcząca odpowiedzcie proszę bo może jest szansa? Napisz jej prosze że po niedzieli psy bedą w Katowicach. ZObaczy i pokocha mam nadzieję Quote
diana79 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 amikat napisał(a):Napisz jej prosze że po niedzieli psy bedą w Katowicach. ZObaczy i pokocha mam nadzieję już jej Bounty wcześniej odpisała :lol: Quote
jotka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ja też , tak długo już nie ma domu. Quote
kuba123 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Psiaku już u nas na śląsku są naprawdę piękne śmiało mogą iść do adopcji osobno Quote
Rybka_39 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 U mnie Bubuś ma alegratke, ale nie mam kasy na wyróżnienie. Quote
diana79 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rybka_39 napisał(a):U mnie Bubuś ma alegratke, ale nie mam kasy na wyróżnienie. mogę mu zafundować wyróżnienie o 3 punkty, podam Ci kod ok? ;) edit. wysłałam kod na PW :lol: Quote
amikat Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 cholewcia - nikt o nie nie pyta.... a szkoda... Quote
diana79 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zrobiłam też Zuzi wyróżnioną alegratkę http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2705765_zuzia_sunia_w_typie_owczarka_szuka_domu.html Quote
kuba123 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 psiaki są mało reklamowane a i na zdjęciach nie wyglądają bardzo zachęcająco jak mi się karuzela w szkole skończy ( tzn. w przyszłym tygodniu) to podjadę i porobię im nowe zdjęcia diana-dziękuję Quote
JOMA Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 No to zapraszamy psiury na akcję w Silesii. Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kuba na tych zdjęciach wyglądają niezachęcająco???? http://www.dogomania.pl/threads/136788-A-lAE-sk-Dwie-psie-sieroty-szukajAE-domu?p=13011515&viewfull=1#post13011515 Quote
Recommended Posts