Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój tata pracuje w ochronie, porozmawiam z nim, aby pogadał z kierownikiem czy nie potrzebują psów do ochrony, ale nic nie obiecuję. Oni zawsze mieli psy, ale już odeszły ze starości, psy tam miały bardzo dobre warunki. Może napisać do jakiś firm ochroniarskich? mieszczących się tutaj na śląsku, myślę, że każdej możliwości trzeba się łapać, jeśli psy mają zyskać fajny dom.

Posted

Psy ściągam do Katowic. Powinny przyjechać w sobotę. Trafia albo od razu na Macieje albo najpierw do hotelu przy schronie (na dzisiaj nie ma miejsc) a potem do mnie

Posted

amikat napisał(a):
Psy ściągam do Katowic. Powinny przyjechać w sobotę. Trafia albo od razu na Macieje albo najpierw do hotelu przy schronie (na dzisiaj nie ma miejsc) a potem do mnie

Super. Psiaki wczoraj wysłalam do Kisiaraf - będą oglaszane w ofercie.

Posted

dostałam odpowiedź na ogłoszenie Zuzi na gumtree:

Od: [email protected] Witam proszę mi powiedzieć czy Zuzia dalej szuka właściciela? W jakiej okolicy się ona znajduje, gdyż ja jestem z Katowic, a niestety nie posiadam prawa jazdy, a daleka podróż autobusem jest dla psa męcząca

odpowiedzcie proszę bo może jest szansa?

Posted

[quote name='diana79']dostałam odpowiedź na ogłoszenie Zuzi na gumtree:

Od: [email protected] Witam proszę mi powiedzieć czy Zuzia dalej szuka właściciela? W jakiej okolicy się ona znajduje, gdyż ja jestem z Katowic, a niestety nie posiadam prawa jazdy, a daleka podróż autobusem jest dla psa męcząca

odpowiedzcie proszę bo może jest szansa?

Napisz jej prosze że po niedzieli psy bedą w Katowicach. ZObaczy i pokocha mam nadzieję

• 3 weeks later...
Posted

Rybka_39 napisał(a):
U mnie Bubuś ma alegratke, ale nie mam kasy na wyróżnienie.

mogę mu zafundować wyróżnienie o 3 punkty, podam Ci kod ok? ;)

edit. wysłałam kod na PW :lol:

Posted

psiaki są mało reklamowane a i na zdjęciach nie wyglądają bardzo zachęcająco
jak mi się karuzela w szkole skończy ( tzn. w przyszłym tygodniu) to podjadę i porobię im nowe zdjęcia

diana-dziękuję

• 2 weeks later...