Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
witam , pilnie szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Wiśle , jeśli ktoś mógł by pomóc proszę o kontakt .

Kurcze nie mam tam nikogo.... nikt znajimy w Wiśle nie mieszka

Posted

SOboz przysłała mi maila z domu stałego Bubusia..... miał być psem pilnującym a tu masz.....

Dzwonił przed chwilą Pan Karol w sprawie Bubika. Bubik nie pilnuje juz warsztatu, nie chce siedzieć w budzie, wyskakiwał z kojca i biegł za córką. Chodzi zauroczony za jego córką krok w krok, czule patrzy przez cały czas jej w oczy i nie opuszcza na chwilę, gdy znika z pola widzenia natychmiast popiskuje i chce iść za nią. Bubik zamieszkał z córką i codziennie chodzi z nią do pracy. Polubił się z mix. beaglem i bardzo ładnie się bawią, podobno aż miło patrzeć.

Jest bardzo mądry, potrafi wykonać bardzo dużo komend, tak że wszyscy są zachwyceni jego inteligencją, a uczy się szybciej (jak określiła córka Pana Karola) niz ona pomyśli o nowej komendzie, reaguje na każde cmokniecie, wołanie i gwizdek.

Jestem umówiona z nimi na spacer w sobotę albo w niedzielę i wtedy gdy aura pozwoli porobię zdjęcia, będzie je można umieścić na stronie.

Tak to Bubik został pracownikiem biurowym na warsztacie samochodowym...

--

Posted

jotka
może napisz poprostu do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu

Bubusiu cieszę się, że trafił ci się taki dom

może trzeba zapytać pana czy nie potrzebuje psa do kojca hihihi...