dorota1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Przelałam własnie deklarowaną stałą kwotę dla Lady;) Quote
SARA.dierra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowa-piekna-ramka-do-zdjec-nowe-kolczyki-bransoletki-do-8-sierpnia-142648/?highlight=#post12671046 na hotelik dla Lady Quote
mala_mi0076 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przepraszam, że offuje, ale to naprawdę bardzo pilne! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zmasakrowany-pies-cierpi-zbieramy-na-hotel-pomocy-142987/#post12695767 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wpływy: +10 zł dorota1:loveu: +30 zł chomiczek:loveu: Razem jest : + 512 zł + 10 funtów Quote
Szarotka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 mala_mi0076 napisał(a):Przepraszam, że offuje, ale to naprawdę bardzo pilne! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zmasakrowany-pies-cierpi-zbieramy-na-hotel-pomocy-142987/#post12695767 Ten pies wyglada tragicznie, kwalifikuje sie na zabranie do kliniki weterynaryjnej, bo moze dostac gangreny.:shake::-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
SARA.dierra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lady właśnie opuściła schron do hoteliku dotrze na wieczór :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: samych szczęśliwości na nową drogę :cunao::cunao: Quote
mala_mi0076 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Oby tak dalej, trzymam za Ciebie kciuki Księżniczko:D Quote
chomiczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wspaniała wiadomość:multi::multi::multi: W końcu w jej życiu zaświeci słonko:loveu: Quote
monta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 normalanie kosmos alez sie ciesze :multi: w koncu juz wyruszyla:Dog_run: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 :p kochani- wieczorem będzie relacja;) Lady podobno grzeczna;), ma problemy ze skóra- drapie sie...:shake: czekamy Quote
Szarotka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To Lady bedzie niedlugo u Ani:cool3::loveu::lol::multi: Quote
Szarotka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja tu stale zagladam, moze cos bedzie Lady dojechals juz ????? Napisz jak bylo:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Będą dopiero gdzies tak za pół godziny;), więc na relację jeszcze troche poczekacie:eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A więc tak: Znalazł sie anonimowy sponsor kojca dla LADY:loveu::loveu: dzieki temu, Lady mogła przyjechac juz teraz.Bedzie to tez miejsce stałe i nasz anonimowy darczyńca bedzie wybierał psiaki do tego kojca;) Cena za hotel Lady bedzie wynosiła 350/miesiąc. ---------- LADY JEST W STANIE OGÓLNYM JAK DLA MNIE FATALNYM! Na zdjęciach nie było tego tak widać:shake: Skóra na grzbiecie przy zadzie pokryta jest brodawkami, jest przeżedzona , nie wiem czy to taki brud czy tez jest jakas choroba...na łapach odlezyny az do skóry- czerwone zrogowacenia. Drapie się mocno. Łapka sprawia ,ze sprawnośc jej nie jest dobra, podnosi ją często. To z obserwacji na dziś. Jest zdezorientowana- no , ale normalne. Troche wystraszona, ale w kojcu merda ogonkiem do mnie. Na spacerze stoi w miejscu. W poniedziałek do weta. Zjadła kolację, napiła się...teraz wyje:cool1:Noc pewnie nie przespana mnie czeka. Zobiłam zdjęcia na szybko dzis jej stanu- jutro wstawie bo fotosik padł:mad: Quote
SARA.dierra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 dziś niewiele - nie mam siły - zdjęcia jutro - Lady od godziny juz u Ani w hoteliku - z troską od razu się nią zajęła - na mój pierwszy rzut oka ? ma łyse placuszki - ubytki w sierści na ciele w różnych miejscach - łokcie - z pazurami trzeba zrobić porządek - białka oczu przekrwione - czerwone całe - nie wiem , może to tylko stres dzisiejszego dnia -brodawki - ma kilka brodawek w róznych miejscach na ciele , nie wiem czy tak może być - sierść na plecach ? problem - ogromny - no i łapka - wycałowana - tak jakby tam mięśnia nie było - kuleje - tzn to tak wygląda jakby ta łapka nie utrzymywała ciężaru i zapadała sie kiedy na niej staje - nie wiem jak to określić - poza tym jest mi w środku tak bardzo lekko - zmczona - padam na twarz , jeszcze ten upał - a mimo wszystko jest mi tak dziwnie lekko na duszy - pies jest poza schroniskiem - trafił do Ani+Milva i Ulver do raju na ziemi - teraz ona zacznie żyć - nie wiem tylko czy jest sens teraz szukać domu adopcyjnego - moim zdaniem pies powinien u Ani odzyskać zdrowie , a dopiero potem mozna szukać domu - to moje zdanie - mogę się mylić - a sama Lady ? nie wymiotowała - jest psem grzecznym , łagodnym , idealnym , przecudownym , prześlicznym , psim aniołem - a buźkę ma taką piekną .... dobranoc wszystkim , spokojnej nocy Quote
SARA.dierra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 znaczy sie że te łyse placuszki to odleżyny ? znaczy że ciężko jej było chodzić więc dużo leżała ? na twardym ? o to chodzi ? Quote
Torusia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 bardzo się cieszę że Lady już w dobrych rękach :multi::multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Tak- to raczej od leżenia na twardym ciagle-ale wet na pewno powie więcej.Nie lezy na kocu- nie zna tego:-( LADY praktynie chodzi na 3 łapkach- im dłuzej trwa spacer tym chora łapka w górze. Ale nie ma problemu ze wskoczeniem na stopień. Wyprowadziłam ja jeszcze na spacer, zrobiła siku. Cieszy się na mój widok- widac,że bardzo ufa człowiekowi...no i to chyba bardziej labrador niz podhalan:evil_lol: Ze względu na łapke trzeba ja odchudzić!! Ale teraz dostała wileką kość do obgryzania:cool3: Oby sie nią zajeła i nie wyła:mad:Bo na łańcuchu skończy:diabloti: Quote
SARA.dierra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 tęskni - o ile pamiętam to już ktoś też niedawno u Ciebie wył - potem już nie - ona tęskni - ale za czym ? Quote
Recommended Posts