Dana i Muszkieterowie Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Cały czas mam Lady w subskrypcjach :lol:. Szczęśliwy zwierzyniec, szczęśliwa sunia, dziękuję za fotki :multi:. Pojawiajcie się tu trochę ;) częściej :lol:. Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Tak,to już mija niedługo 5 wspaniałych,wspólnych lat. Parę fot :P moczenie łapek wieczorową porą solo i w parach Biegniemy na spacer :-) Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Kolega nie chce iść na spacer :-P Kiciuś woli lizać się po brzuchu ;-) lub udawać,że poluje Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 :jumpie: . a na spacerze spotkaliśmy łabędzie Bono sprawdza czy się da zaprzyjaźnić (albo czy są jadalne :P ) Frodo tez by chciał,ale zła pani nie puszcza Lady przygląda się z daleka :-D Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 :loveu: idziemy patrolować wybrzeże :lol: sprawdzić temperaturę wody co się kryje w dziurze-może smok a może tu coś jest? :wink: Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 :jumpie: dziura jest na pewno ;-) można ją powiększyć sprawdzić jak daleko do Chin :o Pozdrawiamy :jumpie: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Frodo poluje , że biedny na lince musi obserwować łabędzie? ;) Laleczka cudownie wygląda!! :klacz: Quote
bla Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Elegancka fotorelacja :* Psiaki szcześliwe widać :) I kicia też ;) Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Tak to cichaczem minęło 6 lat odkąd Bonuś zamieszkał u mnie i harcuje: Frodo i Bono na spacerach się lubią, a w domu tolerują Froduś Lady kochana :-) za to Lady i frodo lubią się i na spacerach i poza nimi,kumple :D Bonuś w kagańcu na spacerze Lady też w październiku stuknęło 6 lat u mnie Lady ma swoje stałe miejsce do spania na łóżku i swoją ukochaną poduszeczkę :D 1 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Dorotko super, że się odezwałaś :). Przez te wszystkie zmiany :( na dogomanii wątek Lady gdzieś zgubiłam. Zdjęcia piękne, dzięki. Quote
Dorota&Frodo&Lady Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Kochani, dziś nad ranem Lady umarła :-( serce pęka z bólu. Quote
dwbem Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Serdecznie współczzuję ale miała u ciebie wspaniałe życie. Quote
Recommended Posts