Szarotka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Postaram sie dolozyc, nie powiem narazie ile, bo nie wiem. Co gorsze na forum podhalana tez zaczyna widac dno w szkatulce. Quote
SARA.dierra Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Szarotka napisał(a):Postaram sie dolozyc, nie powiem narazie ile, bo nie wiem. Co gorsze na forum podhalana tez zaczyna widac dno w szkatulce. szarotka :multi: jesteś kochana - czekiamy więc na dobre wieści - ja jeszcze pomolestuję Eti ale ona na wakacjach więc dopiero jak wróci - ja juz kończę bazarek dla Lady , czekam jeszcze na jedna wpłatę - razem będzie 156 zł :multi: - ja mam wolne a tz biega codzień na pocztę z tymi paczuszkami - na razie cichutko sie nie buntuje :evil_lol: Quote
Szarotka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Sara to masz dobrze, ze Twoj TZ sie chce w to bawic. Moj zyje w nieswiadomosci :):) i tak jest lepiej :):) Quote
SARA.dierra Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Szarotka napisał(a):Sara to masz dobrze, ze Twoj TZ sie chce w to bawic. Moj zyje w nieswiadomosci :):) i tak jest lepiej :):) nie chce ale musi bo jak nie to :mad: ps . wszystkie wpłaty za bazarek wpłynęły - ostateczny wynik 161 zł :multi: jeszcze za pół godziny drugi skończę i za oba razem Ani wpłacę Quote
iwlajn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Sara, tak z ciekawości: co Twój avatarek przedstawia?:) Quote
SARA.dierra Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 iwlajn napisał(a):Sara, tak z ciekawości: co Twój avatarek przedstawia?:) płacząca róża - o czerwonym zadziornym diabelskim charakterku - bo ja to taki diabelski płaczek jestem nic nie wart - wystarczy raz zaleźć mi za skórę a nie wybaczę do śmierci :diabloti: i nienawidzieć potrafię strasznie :diabloti: - i wbijać szpile jak ta róża - heh - DZISIAJ UPAŁ STRASZNY - czekam na wieczór bo te psiaki nasze i Lady w tym futrze to pewnie ledwie zipią dziś :angryy:- że tez one tych kożuszków nie mogą na lato ściągać :angryy: - buziaki dla naszej łapinki kochanej :loveu: Quote
iwlajn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 SARA.dierra napisał(a):płacząca róża - o czerwonym zadziornym diabelskim charakterku - bo ja to taki diabelski płaczek jestem nic nie wart - wystarczy raz zaleźć mi za skórę a nie wybaczę do śmierci :diabloti: i nienawidzieć potrafię strasznie :diabloti: - i wbijać szpile jak ta róża - heh - Jak czytam Twoje posty, to nie wierzę. :razz: To nie Ty.:p Quote
SARA.dierra Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 heh bo ja jestem aktorka :evil_lol: ps potrzebujemy deklaracji na hotelik i leczenie dla Lady Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Byłam dzis z Lady u weta po nastepny zastrzyk. We storek ponownie na podanie sterydu. Drapanie na tle alergicznym- po podaniu leku, na razie jest super i sie nie drapie:multi: Widac ,że jej lepiej i lepiej sie czuje. Zrobimy tez zdjęcie łapki- wet duma czy coś mozna zrobic aby jej pomóc w chodzeniu..może cos tam wyduma:evil_lol: Na razie nic nie schudła:mad: NADAL PONAD 32 KG....z 5 musi zgubić:mad: Finansowo leczenie- po skończeniu kuracji. Potem zajmiemy sie sterylką i ewentualnie łapką. Do spacerów z Lady i Kierem dołączył Ariel;) Quote
SARA.dierra Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no bo chodząc to nie schudnie - bo nie biega i nie szaleje więc nie gubi wiele kalorii - jedynie ograniczyć jedzenie ? wczasy wyszczuplające są w modzie :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Troche tam podryguje, ale mało, bo jest jej po prostu niewygodnie z tą łapką. Chodzi sobie, zwiedza i tyle. Woda, suchy chleb i schudnie:diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Na zdjeciu nie wyglada na gruba i 32 kg to nie tak duzo. Maya wazy 42 i zawsze myslalam, ze jest szczupla:crazyeye::-o:cool3: Quote
iwlajn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Biedna mała, oby wet coś wymyslił z tą łapką. Suchy chleb? Lady by wolała dietę Kwaśniewskiego:) Quote
SARA.dierra Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Troche tam podryguje, ale mało, bo jest jej po prostu niewygodnie z tą łapką. Chodzi sobie, zwiedza i tyle. Woda, suchy chleb i schudnie:diabloti::diabloti: pfffffffff - chleb tuczy - same węglowodany :mad: Quote
SARA.dierra Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 czy te "lenistwo" Lady wynika tylko z niewygody czy z bólu ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Z niewygody. Ona nauczyła się z tym żyć i jakos sobie radzi, podnosi łapke gdy bardziej przeszkadza...ale zobaczymy co zdjęcie pokaże i wtedy ewentualnie bedzie mozna nad czyms myslec dalej. Dostaje karme light;) Szarotka- mozna i 32 kg to nie tak wiele, ale dla podhalana:evil_lol: Lady to wielkościowo labrador -tylko buzia podhalańska;) Pewnie ktos sie bawił w "ciekawe" łączenia rasowe:angryy: Quote
Szarotka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jestem ciekawa co pokaze zdjecie i co powie wet. Quote
SARA.dierra Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Szarotka napisał(a):Jestem ciekawa co pokaze zdjecie i co powie wet. ciekawość to pierwszy stopień do :diabloti: a ja jestem ciekawa czy Lady wyje jeszcze do księżyca czy śpi jak aniołek :evil_lol: Quote
GochaT Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Byłam dzis z Lady u weta po nastepny zastrzyk. We storek ponownie na podanie sterydu. Drapanie na tle alergicznym- po podaniu leku, na razie jest super i sie nie drapie:multi: Widac ,że jej lepiej i lepiej sie czuje. Zrobimy tez zdjęcie łapki- wet duma czy coś mozna zrobic aby jej pomóc w chodzeniu..może cos tam wyduma:evil_lol: Na razie nic nie schudła:mad: NADAL PONAD 32 KG....z 5 musi zgubić:mad: Finansowo leczenie- po skończeniu kuracji. Potem zajmiemy sie sterylką i ewentualnie łapką. Do spacerów z Lady i Kierem dołączył Ariel;) aniu ja zwiększam swoją deklarację do 50,00 zł tylko proszę na wątku podaj konto bo chcę przelewać a nie wiem gdzie i stonka też nie wie tylko my zostałyśmy ciotki które ją wyciągnęły zapomniały że ona musi jeść Quote
stonka1125 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 GochaT napisał(a):aniu ja zwiększam swoją deklarację do 50,00 zł tylko proszę na wątku podaj konto bo chcę przelewać a nie wiem gdzie i stonka też nie wie tylko my zostałyśmy ciotki które ją wyciągnęły zapomniały że ona musi jeść bo miałam załadowaną skrzynkę i kasowałam co popadnie i tak mi sie stało:oops: to czekamy na konto :oops::oops::oops: Quote
iwlajn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 To ja 20 zł co miesiąc też dorzucę dla Lady. Więcej nie mogę... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Konto wysłane;) Lady jest juz duzo ciszej-na szczęscie;) Rano zawsze tak sie cieszy,że sobie az poszczekuje- biega wtedy tez nawet:p W dzien gorąco i spacerujemy pomału. Może jakies foty dzis zrobie, jak beda psiaki pozować;) Quote
SARA.dierra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 czyli brak nam stówy co miesiąc na hotelik - nie licząc leczenia Quote
Recommended Posts