Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję,że teraz już Misiu nie cierpisz...serce boli:-(

-------------
Misi juz nie ma miedzy nami....jak odeszła tego juz sie nigdy do końca nie dowiemy, bo schronisko nie chce sie przyznac czy została uśpiona czy tez odeszła sama....
Mam tylko nadzieje,ze zrozumieja nas tu i z wydaniem Lady problemów nie będa robić.

Posted

trzeba by zaktualizować deklaracje - ja aktualizuję swoją - comiesięczny bazarek ( żeby się rozmnożyło ) - a jeśli by się coś zdażyło i bazarek by nie wypadł w danym miesiącu (bo nigdy nic nie wiadomo )to wtedy te 10 zł - ale myślę , że bazarek da więcej - Stonka :eviltong: przysiądź kochana do papierów i zrób porządki na pierwszej stronie - mamy jednego psa , więc trzeba zredukować brakującą kwotę - do roboty kobietki - godzina zero się zbliża

Posted

wkleiłam do pierwszego postu stan finansów na dziś(moga byc pomyłki to mówić),tutaj wkleje deklaracje stałe,nie mogę się doszukac czy ktos jeszcze zdeklarował cos na stałe,jezeli tak prosze pisac,to dodam w pierwszym poście,pogubiłam się na bank z tymi obcymi walutami bo i dolary i funty........

deklaracje stałe
10zł-nika28
10zł-torusia
10zł-ata
10zł-stonka1125
40zł-gosia t.
30zł-izabelka
10zł-władek szewerenko
40zł-baldek2
20zł-monta
10zł-dorota1
elkate-20zł
SARA.dierra-10zł(lub bazarek raz w miesiacu cały dla lady)

...i tak pokrótce spróbuje podsumowac wpłaty...
dorota1-20zł
EWA-s -100zł
elkate-20zł+20zł=40zł
zuzek-20zł
torusia-10zł
Ukryty Smok-100zł
Saradierra-10zł
maya-78zł
ick-7zł
lijali-3zł
dana-30zł
irysek-31zł
bazarek sary-25zł

Posted

spokojnie i po kolei
- kojec
- transport
- chwilka oddechu dla Lady
- a potem to co trzeba - mnie też wydaje się że być może operacja nie jest potrzebna - tę decyzję musi podjąć lekarz - czy po ewentualnym zabiegu ona nie chodziłaby gorzej niż teraz - być może problem łapki jest tylko natury estetycznej dla niektórych ludzi - dla mnie ta łapka jest śliczna - i mam nadzieję że kiedyś będę mogła ją wycałować i serce mnie boli że jest jak jest , że nie moge jej wziąć do siebie na zawsze .........

Posted

to nie konspiracja:lol:,na razie po prostu nie bardzo jest co pisac bo nic nowego sie nie dzieje,pisanina sie zacznie jak lady bedzie juz w nowym miejscu,będe zamęczac o codzienne info:diabloti:,a hans kloss,o jezu niegodnam stóp mu całowac:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

hehe - szarotka , cała konspiracja to plan budowy kojca , plan transportu - a poza tym , czekanie , czekanie , czekanie i rozmyślanie jak to pięknie będzie oglądać tu potem jej zdjęcia roześmianego pyska