Ania+Milva i Ulver Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Wieści na pewno będą. Czy pani sie tu zaloguje- nie wiem. Podałam jej watek na dogo i na podhalany...ma jednak swoje forum, więc pewnie tam będą wieści o Lady- będę jednak wszystko w razie co kopiowac i tu;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Wieści na pewno będą. Czy pani sie tu zaloguje- nie wiem. Podałam jej watek na dogo i na podhalany...ma jednak swoje forum, więc pewnie tam będą wieści o Lady- będę jednak wszystko w razie co kopiowac i tu;) To super Aniu, czekamy. :loveu::loveu: Lady, śliczna damo, życzę Ci długiego, szczęśliwego życia w kochającej Rodzinie ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
stonka1125 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 co tu duzo gadać,piekna lady jest,domek czeka,oj poszczęściło sie tej księżniczce,gdyby nie wyjechała,to dalej garowała by w schronie z łatka nieadopcyjnej,bardzo sie cieszę że wszystko tak sie poukładało:multi: Quote
Sally (od Koanka) Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Trochę mnie tu nie było. Czytam i oglądam zdjęcia i nie wierzę własnym oczom :crazyeye: To mocne kciuki za przyszły domek Lady Quote
elkate Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ladusiu kochana, życze Ci szczęścia i miłości w Twoim domku:loveu::loveu::loveu: Quote
iwlajn Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wieści na pewno będą. Czy pani sie tu zaloguje- nie wiem. Podałam jej watek na dogo i na podhalany...ma jednak swoje forum, więc pewnie tam będą wieści o Lady- będę jednak wszystko w razie co kopiowac i tu;) Ania, jak już się uda to podrzucisz linka na to forum?:cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No jasne:lol: Jak wszystko uzgodnimy to porozsyłam na pw, bo inaczej nie wejdzie link... Quote
SARA.dierra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 szybciutko i króciutko wpadam z obiadem przed komputer i ogromne buziaki dla Lady :loveu: - czy Lady jeszcze wyje ? Quote
Szarotka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 SARA.dierra napisał(a):szybciutko i króciutko wpadam z obiadem przed komputer i ogromne buziaki dla Lady :loveu: - czy Lady jeszcze wyje ? Lady nie, ale ja zaczelam :evil_lol::roll::eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nie nie wyje, tzn wyje jak mnie widzi gdy rano i wieczorem ide z jedzonkiem:lol: Na razie wszystko ok i bez zmian. W przyszłym tygodniu jakoś sterylka. Quote
SARA.dierra Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Lepiej się do Tej kobiety nie zbliżać , bo wycina wszystko co popadnie każdemu kto w ręce jej wpadnie :diabloti: - hihi - buziaki dla kochanej łapinki - i dobranoc - padam :cool3: Quote
GochaT Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jak cudownie chociaż jedna pozytywna wiadomość i to tak szybko jeszcze nie dawno była w Jarocinie a tu domek na drugim końcu świata , piękny , pachnący i kumpel - suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Aniu jak tak dobrze ci idzie , ten kojec jest kojcem szczęścia to następny z Radlina już się będzie pakował co? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Od Was zależy kto przyjedzie:cool3: Choc oczywiscie najpierw niech Lady znajdzie sie w nowym domu...juz 2 domki tez były zdecydowane na 100%:cool1: Także jeszcze trochę poczekajmy z decyzjami;) Wpłynęło +10 zł od dorota1:loveu: Razem jest +933 zł + 10 funtów Quote
Szarotka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 To teraz trzymamy kciuki za Laydusie, zeby wszystko poszlo jak z platka :multi::loveu::lol:;) Quote
SARA.dierra Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 czy Lady przejawia jakieś zmainy w zachowaniu po wyjściu ze schronu ? tzn czy jest weselsza ? wiecej w niej życia , ? czy jej stan psychiczny utrzymuje sie mniej więcej na tym samym poziomie ? stan skóry ? i czy decyzja o usunięciu brodawek przy okazji sterylki jest aktualna ? buziak dla łapki kochanej ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ale nas pytaniami zasypałaś:lol: Lady jest wesoła i bryka na całego!Lata jak szalona i dostaje nawet głupawki;) Mordka jej się smieje cały czas. Skóra -tu trzeba poczekac dłuższy czas- na pewno nic nie jest gorzej. Musi samo zarosnąć. Sterylka w przyszłym tygodniu-wtedy usuwamy brodawki na 100%. Quote
SARA.dierra Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ale nas pytaniami zasypałaś:evil_lol: no ba - tak to jest jak się jest tak zmęczonym że tylko obiad do komputera , kąpiel i spać - na oczy nie widzę i myśleć nie mam siły i te pytania tak same wypłynęły bezmyślnie - acha - ja uważam ,żeby nie planować nowego psa na miejsce Lady dopóty dopóki nie minie chwila na aklimatyzacje w nowym domku - ale to tylko moje bezmyslne wypływające mysli , być może sie mylę ale kojarzy mi sie to troche z kłótnią o spadek po kims kto jeszcze dobrze nie ostygł :roll: - hm - eh - tak mi sie dziwnie skojarzyło - w tym przemęczonym umyśle - nikogo nie urażając - :cool1: Quote
GochaT Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 pytanie czy Lady sie zmieniła po wyjsciu ze schronu jest chyba nie na miejscu , ja ja pamiętam siedzącą w kącie a tu łaaaaaaaapa w locie szok a jeśli chodzi o kolejnego psa to może sie trochę rozpędziłam - opiekunka zadecyduje kiedy kto i co ............................................................................................. a laleczka do swojego domku!!! Quote
stonka1125 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 ale mega ściema,wręcz mega i gigantyczna,to nie jest lady,ona nie biega:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:taka powazna właścicielka hoteliku i takie numery:diabloti: i skorzystam z okazji,lady się na bank nie obrazi http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubeczki-dzbanuszki-kolczyki-koraliki-na-jamniczego-staruszka-144724/#post12826630 Quote
dorota1 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Aniu u Ciebie to jakieś cuda mają miejsce:crazyeye: Quote
SARA.dierra Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='stonka1125']ale mega ściema,wręcz mega i gigantyczna,to nie jest lady,ona nie biega:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:taka powazna właścicielka hoteliku i takie numery:diabloti: i skorzystam z okazji,lady się na bank nie obrazi http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubeczki-dzbanuszki-kolczyki-koraliki-na-jamniczego-staruszka-144724/#post12826630 stonka masz rację - lady nie biega - ona unosi sie nad ziemią - może lewituje ???????????? Przepiękna księżniczka kochana Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Lady szaleje na całego- turla się w trawie, lata , skacze...wczoraj nawet podrywała Ulvika:cool3: Uśmiałam się, bo ta moja sierotka to tylko ma piłki w głowie i na amory Lady srednio odpowiadał, a ona za nim non stop latała:lol: Quote
Szarotka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Lady to nie ten sam pies :):) A kto jest Ulvik ?? i jak to nie chcial sie dac poderwac takiej sexy panience..........cos nie tak :roll::lol::multi::eviltong: Quote
Recommended Posts