Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Wieści na pewno będą.
Czy pani sie tu zaloguje- nie wiem. Podałam jej watek na dogo i na podhalany...ma jednak swoje forum, więc pewnie tam będą wieści o Lady- będę jednak wszystko w razie co kopiowac i tu;)

To super Aniu, czekamy. :loveu::loveu:
Lady, śliczna damo, życzę Ci długiego, szczęśliwego życia w kochającej Rodzinie ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

co tu duzo gadać,piekna lady jest,domek czeka,oj poszczęściło sie tej księżniczce,gdyby nie wyjechała,to dalej garowała by w schronie z łatka nieadopcyjnej,bardzo sie cieszę że wszystko tak sie poukładało:multi:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wieści na pewno będą.
Czy pani sie tu zaloguje- nie wiem. Podałam jej watek na dogo i na podhalany...ma jednak swoje forum, więc pewnie tam będą wieści o Lady- będę jednak wszystko w razie co kopiowac i tu;)

Ania, jak już się uda to podrzucisz linka na to forum?:cool3:

Posted

SARA.dierra napisał(a):
szybciutko i króciutko wpadam z obiadem przed komputer i ogromne buziaki dla Lady :loveu: - czy Lady jeszcze wyje ?

Lady nie, ale ja zaczelam :evil_lol::roll::eviltong:

Posted

Jak cudownie chociaż jedna pozytywna wiadomość i to tak szybko jeszcze nie dawno była w Jarocinie a tu domek na drugim końcu świata , piękny , pachnący i kumpel - suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Aniu jak tak dobrze ci idzie , ten kojec jest kojcem szczęścia to następny z Radlina już się będzie pakował co?

Posted

Od Was zależy kto przyjedzie:cool3: Choc oczywiscie najpierw niech Lady znajdzie sie w nowym domu...juz 2 domki tez były zdecydowane na 100%:cool1: Także jeszcze trochę poczekajmy z decyzjami;)

Wpłynęło +10 zł od dorota1:loveu:

Razem jest +933 zł + 10 funtów

Posted

czy Lady przejawia jakieś zmainy w zachowaniu po wyjściu ze schronu ? tzn czy jest weselsza ? wiecej w niej życia , ? czy jej stan psychiczny utrzymuje sie mniej więcej na tym samym poziomie ?
stan skóry ?
i czy decyzja o usunięciu brodawek przy okazji sterylki jest aktualna ?
buziak dla łapki kochanej ;)

Posted

Ale nas pytaniami zasypałaś:lol:

Lady jest wesoła i bryka na całego!Lata jak szalona i dostaje nawet głupawki;) Mordka jej się smieje cały czas.
Skóra -tu trzeba poczekac dłuższy czas- na pewno nic nie jest gorzej. Musi samo zarosnąć.
Sterylka w przyszłym tygodniu-wtedy usuwamy brodawki na 100%.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ale nas pytaniami zasypałaś
:evil_lol: no ba - tak to jest jak się jest tak zmęczonym że tylko obiad do komputera , kąpiel i spać - na oczy nie widzę i myśleć nie mam siły i te pytania tak same wypłynęły bezmyślnie - acha - ja uważam ,żeby nie planować nowego psa na miejsce Lady dopóty dopóki nie minie chwila na aklimatyzacje w nowym domku - ale to tylko moje bezmyslne wypływające mysli , być może sie mylę ale kojarzy mi sie to troche z kłótnią o spadek po kims kto jeszcze dobrze nie ostygł :roll: - hm - eh - tak mi sie dziwnie skojarzyło - w tym przemęczonym umyśle - nikogo nie urażając - :cool1:

Posted

pytanie czy Lady sie zmieniła po wyjsciu ze schronu jest chyba nie na miejscu , ja ja pamiętam siedzącą w kącie a tu łaaaaaaaapa w locie szok
a jeśli chodzi o kolejnego psa to może sie trochę rozpędziłam - opiekunka zadecyduje kiedy kto i co .............................................................................................
a laleczka do swojego domku!!!

Posted

[quote name='stonka1125']ale mega ściema,wręcz mega i gigantyczna,to nie jest lady,ona nie biega:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:taka powazna właścicielka hoteliku i takie numery:diabloti:

i skorzystam z okazji,lady się na bank nie obrazi
http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubeczki-dzbanuszki-kolczyki-koraliki-na-jamniczego-staruszka-144724/#post12826630

stonka masz rację - lady nie biega - ona unosi sie nad ziemią - może lewituje ???????????? Przepiękna księżniczka kochana