Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ma cycuszki powyciągane- jeden bardzo mocno- tak jakby był ssany długo, pipeczka tez duża...nie miała radosnego życia ta nasza Lady:shake:

No tak, ale teraz trafila w dobre rece i bedzie super :):)

Posted

Aniu domek to trzeba taaaaaaaaaaaak sprawdzić bo w Jarocinie też się interesowali Lady właśnie ze względu na łapkę , że niby po wyjściu na spacer wzbudzi zainteresowanie np na podryw

Posted

:lol: w zyciu by mi nie przyszło do głowy,że Lady na podryw się nadaje:lol:

----------
Odnośnie domku: dziś mogę juz napisac co się szykuje;) Czekałam na ostateczna decyzję, która jest na tak:multi:

Adopcja zostanie zfinalizowana;) i tak dopiero na początku września aż Lady dojdzie u mnie do siebie- zrobiona zostanie sterylka.

Dla suni czeka dom z duzym ogrodem nad jeziorem Goczałkowickim w Miejscowości Wisła Wielka - woj. śląskie.
Nowa rodzina Lady to 26 letnia Pani Dorota -farmaceutka i 2 letni golden retriver- Frodo.
Od jakiegos czasu mailujemy, ale nie pisałam tu nic, az zostaną podjete konkretne decyzje. Sterylka musi byc wykonana- to też było pierwszym pytaniem -na pewno nikt nie chche rozmnażac psiaków.
Pani szkoli swojego pupila metodami pozytywnymi- chodzi do szkoły Wesoła łapka;), chce też pracowac z Lady .
Więcej możecie sobie poczytac tu- Frodo ma swój wątek- nick doroty Dorota&Frodo :
goldenretriver.fora.

Posted

:-(

chwila zadumy
smutek że tak krótko się nią cieszyłam
łza w oku - głupia jestem bo tak bardzo jest mi bliska
nie wiem czy umiałabym tak jak Ania pracować
.
.
.
.
.
.
nie ma we mnie radości tylko spokój
bo zdaży sie cud
bo Lady trafi do raju - już tu ........ na ziemi
bo spełniła się bajka o kopciuszku
bo zamieni sie w piękną księżniczkę
......
przepraszam :-(

Posted

ooo domek dla Lady juz wkrodce =tak sie ciesze jak przeczytałam o tym ze szok :loveu: .oby to by/ł yten jedyny -daleko /ślask ale to co i bedzie tam mia/ła kolege Goldena:lol:
powodzenia

Posted

ania ty podła małpo,tak długo nic nie powIedziałaś,bardzo sie cieszę,no lepiej to ona trafić nie mogła,PRZEFANTASTYCZNIE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Lady czuje się bardzo dobrze- jest wesoła i dokazuje. Szczeka jak nie może doczekać sie jedzenia. Biega za mną ,wszędzie włazi;)- chodzi za mną do strumyka, do innych kojców -nic sie nie boi. Boi sie tylko gwałtownych ruchów -odskakuje wtedy.

Trzeba bedzie ja jeszcze wykapać;)

Posted

Ona jeszcze ze dwa razy musi byc wykąpana;)

Co do wpłat- na moim koncie jest na dziś dzień +657 zł + 10 funtów. Jeszcze jakis bazarek robiła Sara. Mysle ,ze na dziś dzień pieniązków wystaczy .
Gdyby stało sie cokolwiek nie tak, to wznowimy akcje zbierania.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Lady dostała tablety na odrobaczenie-Pratel- zjadła ze smakiem w pysznej kiełbasie;)
Dostała tez głupawki i latała w kółko:loveu: Jest wesoła i pogodna.

Sara- majteczki doszły:cool3:

Ciesze sie, ze Lady humorek dopisuje :):)
A majteczki dla kogo :):)