Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wiek oceniono na ok 6-7 lat. Zobaczymy co za niespodzianki będa jak ja otworzymy do sterylki;) Quote
SARA.dierra Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 co to znaczy niespodzianki ? coś nie tak ? swoją droga myślałam że ona jest młodym psem - tak jakoś mi się wydawało - ale ja się nie znam - a tu prosze - dojrzała kobieta :eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Po narządach mozna wiele powiedziec o psie..na pewno rodziła nie raz, to juz wiem:-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ma cycuszki powyciągane- jeden bardzo mocno- tak jakby był ssany długo, pipeczka tez duża...nie miała radosnego życia ta nasza Lady:shake: Quote
Szarotka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ma cycuszki powyciągane- jeden bardzo mocno- tak jakby był ssany długo, pipeczka tez duża...nie miała radosnego życia ta nasza Lady:shake: No tak, ale teraz trafila w dobre rece i bedzie super :):) Quote
GochaT Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Aniu domek to trzeba taaaaaaaaaaaak sprawdzić bo w Jarocinie też się interesowali Lady właśnie ze względu na łapkę , że niby po wyjściu na spacer wzbudzi zainteresowanie np na podryw Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :lol: w zyciu by mi nie przyszło do głowy,że Lady na podryw się nadaje:lol: ---------- Odnośnie domku: dziś mogę juz napisac co się szykuje;) Czekałam na ostateczna decyzję, która jest na tak:multi: Adopcja zostanie zfinalizowana;) i tak dopiero na początku września aż Lady dojdzie u mnie do siebie- zrobiona zostanie sterylka. Dla suni czeka dom z duzym ogrodem nad jeziorem Goczałkowickim w Miejscowości Wisła Wielka - woj. śląskie. Nowa rodzina Lady to 26 letnia Pani Dorota -farmaceutka i 2 letni golden retriver- Frodo. Od jakiegos czasu mailujemy, ale nie pisałam tu nic, az zostaną podjete konkretne decyzje. Sterylka musi byc wykonana- to też było pierwszym pytaniem -na pewno nikt nie chche rozmnażac psiaków. Pani szkoli swojego pupila metodami pozytywnymi- chodzi do szkoły Wesoła łapka;), chce też pracowac z Lady . Więcej możecie sobie poczytac tu- Frodo ma swój wątek- nick doroty Dorota&Frodo : goldenretriver.fora. Quote
SARA.dierra Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :-( chwila zadumy smutek że tak krótko się nią cieszyłam łza w oku - głupia jestem bo tak bardzo jest mi bliska nie wiem czy umiałabym tak jak Ania pracować . . . . . . nie ma we mnie radości tylko spokój bo zdaży sie cud bo Lady trafi do raju - już tu ........ na ziemi bo spełniła się bajka o kopciuszku bo zamieni sie w piękną księżniczkę ...... przepraszam :-( Quote
Szarotka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mam nadzieje, ze kopciuszko / ksiezniczka dobrze sie czuje :):) Quote
monta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ooo domek dla Lady juz wkrodce =tak sie ciesze jak przeczytałam o tym ze szok :loveu: .oby to by/ł yten jedyny -daleko /ślask ale to co i bedzie tam mia/ła kolege Goldena:lol: powodzenia Quote
stonka1125 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ania ty podła małpo,tak długo nic nie powIedziałaś,bardzo sie cieszę,no lepiej to ona trafić nie mogła,PRZEFANTASTYCZNIE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Lady czuje się bardzo dobrze- jest wesoła i dokazuje. Szczeka jak nie może doczekać sie jedzenia. Biega za mną ,wszędzie włazi;)- chodzi za mną do strumyka, do innych kojców -nic sie nie boi. Boi sie tylko gwałtownych ruchów -odskakuje wtedy. Trzeba bedzie ja jeszcze wykapać;) Quote
Szarotka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Aniu na podhalanach sie pytaja co z wplatami skoro Lady ma domek, ale ja mysle, ze pieniadze dalej potrzebne na weta itp ?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ona jeszcze ze dwa razy musi byc wykąpana;) Co do wpłat- na moim koncie jest na dziś dzień +657 zł + 10 funtów. Jeszcze jakis bazarek robiła Sara. Mysle ,ze na dziś dzień pieniązków wystaczy . Gdyby stało sie cokolwiek nie tak, to wznowimy akcje zbierania. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dogo oszalało- wyskoczyło mi 5 takich samych postów... Quote
Szarotka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dogo ogolnie cos ma ostatnio problemy, mam nadzieje, ze sie utrzyma, bo inaczej to by byla kleska............:shake::crazyeye::angryy: Quote
Szarotka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dogo oszalało- wyskoczyło mi 5 takich samych postów... Ja dzisiaj przez jakis czas wogole nie moglam sie polaczyc. :shake::shake::-o:-o Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Lady dostała tablety na odrobaczenie-Pratel- zjadła ze smakiem w pysznej kiełbasie;) Dostała tez głupawki i latała w kółko:loveu: Jest wesoła i pogodna. Sara- majteczki doszły:cool3: Quote
Szarotka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Lady dostała tablety na odrobaczenie-Pratel- zjadła ze smakiem w pysznej kiełbasie;) Dostała tez głupawki i latała w kółko:loveu: Jest wesoła i pogodna. Sara- majteczki doszły:cool3: Ciesze sie, ze Lady humorek dopisuje :):) A majteczki dla kogo :):) Quote
Recommended Posts