GochaT Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A tak sobie weszłam popatrzeć co u Lady-usi no i zobaczyłam Gacka na banerku u Szarotki ja......................ki słodziak czy on nadal szuka domku przecież na sam widok chce się do niego przytulić Quote
SARA.dierra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] taki widok to miód na serce Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='GochaT']A tak sobie weszłam popatrzeć co u Lady-usi no i zobaczyłam Gacka na banerku u Szarotki ja......................ki słodziak czy on nadal szuka domku przecież na sam widok chce się do niego przytulić[/quote] Gacek dopiero zabiera sie za szukanie domu :):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :evil_lol: Kieruś odszedł dziś za Tęczowy most:-( Quote
GochaT Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 lady po prostu wariatka lata tak jakby miała pięć nóg niesamowita panienka Kier - jest teraz w miejscu bez bólu Gacek znajdzie dom już jutro gwarantuje, przeciez jest takim pluszkiem ,że wymiękam Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Slodki Kierus, napewno znajdzie szczescie za TM. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kier :-(:-( Jak się teraz czuje osamotniona Lady ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Lady chodziła , szukała, wyła pierwsza noc...ale teraz spędza czas z Muszką i Lalą-szczeniaczkiem i jest jej wesoło. Lady pojedzie w ciągu 2 tyg do nowego domu;) Rozliczenie: -hotel wrzesien -350zł Było : 402 i 10 funtów Zostaje: 52zł i 10 funtów Quote
SARA.dierra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Aniu do czasu wyjazdu Lady ile brak na nią pieniążków - tzn jaki będzie jej stan na dzień wyjazdu - ile brak ? tak mniej więcej pi razy drzwi według twoich obliczeń ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 spokojnie- zobaczymy, mysle ze wystarczy to co jest-jak nie to potem sie dozbiera;) Quote
Szarotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Lady sie dosyc zasiedziala, juz myslalam, ze zostanie na stale jako ozdoba hotelu :):) Quote
stonka1125 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 kieruś(*) nienawidzę wszystkich tych jełopów,którzy skazują zwierzaki na bezdomność,mordercze instynkty sie we mnie odzywaja jak myślę o takich bezmózgach,dobrze ze kier miał anię a ania kiera i że nie był sam,szlag mnie trafia jak myślę ilu takim kierom nie pomożemy,ile jeszcze będzie tych psów,kotów i innych biedaków,ludzie nigdy chyba nie zaczną myśleć:angryy: Quote
iwlajn Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Aniu, jak tam Lady?? Nowy domek cierpliwie czeka??:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Szukałysmy transportu...Pati-c wyceniła go na 430zł, Dorota(nowa Pani Lady;)) powiedziała,że jak nic innego nie znajdziemy to pokryje koszty:crazyeye: Ale chyba sie uda na weekend 17-18 paź. załatwić transport taniej:razz: Wtedy Lady pojedzie a przyjedzie Misza:p Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O to super, bo juz myslalam, ze Lady zalapala sie u Ciebie na posadke :):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 nooo....ale juz mamy inna opcję-bedzie dobrze:p Dość tych poważnych min;) Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No Lady zacznij pakowac walizki :):):multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
SARA.dierra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 a ja juz wie eee eee m - wiem kiedy Lady jedzie :) i się cieszyć ja ogromnie - ciekawe tylko jak przeżyje transport - dobrze że lato sie skończyło i nie ma upałów i wiem że Lady nie wymiotuje - tylko troche sie ślini ale może sie śliniła bo było gorąco a teraz może i bez tego sie obędzie :) ciekawe jak przyjmie ją braciszek ? czy to będzie miłość od pierwszego spojrzenia czy też ? hihi Quote
iwlajn Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Aniu, cóż za wspaniałe wieści!!!!!!! Super, rewelacja!!!!! Ciotki, które będą Lady zawozić do domku, prosimy o fotorelację z podróży!!!! Jaka ona uśmiechnięta na zdjęciach:) Ona już chyba wie:) Quote
Sally (od Koanka) Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kier [*] I kciuki za piękną Lady :loveu: Quote
Szarotka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No to Lady daj znac jak dojedziesz :):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Na sobote juz wszystko ustalone;) Wpłynęło do mnie: +80 zł Baldek2 +20zł Iwlajn Rozmieniłam funty- wyszło+46zł Razem wpływ: 146zł Było+52zł +146zł ------------- +198zł Za hotel Lady za 17 dni w październiku wyjdzie -197zł:) Także jesteśmy na 0, a 1 zł przywłaszczę na szczęście:eviltong: Prosze o powiadomienie wszystkich osób deklarujacych wpłaty, aby nie wysyłali przelewów. Quote
Recommended Posts