Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak sobie weszłam popatrzeć co u Lady-usi no i zobaczyłam Gacka na banerku u Szarotki ja......................ki słodziak czy on nadal szuka domku przecież na sam widok chce się do niego przytulić

Posted

[quote name='GochaT']A tak sobie weszłam popatrzeć co u Lady-usi no i zobaczyłam Gacka na banerku u Szarotki ja......................ki słodziak czy on nadal szuka domku przecież na sam widok chce się do niego przytulić[/quote]

Gacek dopiero zabiera sie za szukanie domu :):)

Posted

lady po prostu wariatka lata tak jakby miała pięć nóg niesamowita panienka
Kier - jest teraz w miejscu bez bólu
Gacek znajdzie dom już jutro gwarantuje, przeciez jest takim pluszkiem ,że wymiękam

Posted

Lady chodziła , szukała, wyła pierwsza noc...ale teraz spędza czas z Muszką i Lalą-szczeniaczkiem i jest jej wesoło.

Lady pojedzie w ciągu 2 tyg do nowego domu;)

Rozliczenie:
-hotel wrzesien -350zł

Było : 402 i 10 funtów

Zostaje: 52zł i 10 funtów

Posted

kieruś(*)
nienawidzę wszystkich tych jełopów,którzy skazują zwierzaki na bezdomność,mordercze instynkty sie we mnie odzywaja jak myślę o takich bezmózgach,dobrze ze kier miał anię a ania kiera i że nie był sam,szlag mnie trafia jak myślę ilu takim kierom nie pomożemy,ile jeszcze będzie tych psów,kotów i innych biedaków,ludzie nigdy chyba nie zaczną myśleć:angryy:

Posted

Szukałysmy transportu...Pati-c wyceniła go na 430zł, Dorota(nowa Pani Lady;)) powiedziała,że jak nic innego nie znajdziemy to pokryje koszty:crazyeye:
Ale chyba sie uda na weekend 17-18 paź. załatwić transport taniej:razz: Wtedy Lady pojedzie a przyjedzie Misza:p

Posted

a ja juz wie eee eee m - wiem kiedy Lady jedzie :) i się cieszyć ja ogromnie - ciekawe tylko jak przeżyje transport - dobrze że lato sie skończyło i nie ma upałów i wiem że Lady nie wymiotuje - tylko troche sie ślini ale może sie śliniła bo było gorąco a teraz może i bez tego sie obędzie :) ciekawe jak przyjmie ją braciszek ? czy to będzie miłość od pierwszego spojrzenia czy też ? hihi

Posted

Aniu, cóż za wspaniałe wieści!!!!!!!
Super, rewelacja!!!!!
Ciotki, które będą Lady zawozić do domku, prosimy o fotorelację z podróży!!!!
Jaka ona uśmiechnięta na zdjęciach:) Ona już chyba wie:)

Posted

Na sobote juz wszystko ustalone;)

Wpłynęło do mnie:
+80 zł Baldek2
+20zł Iwlajn

Rozmieniłam funty- wyszło+46zł

Razem wpływ: 146zł

Było+52zł
+146zł
-------------
+198zł

Za hotel Lady za 17 dni w październiku wyjdzie -197zł:)
Także jesteśmy na 0, a 1 zł przywłaszczę na szczęście:eviltong:

Prosze o powiadomienie wszystkich osób deklarujacych wpłaty, aby nie wysyłali przelewów.