Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
:):)
A majteczki dla kogo :):)
dla Lady zanim ją wysterylizują - pas cnoty :evil_lol: - posadziłam bazarkowe lilije :multi: - nie było mnie cały dzień , ale Sawa też głupawki podobno miała - latała z misiami a jak przyjechałam to za mną do kuchni przyszła i obwąchiwała zakupy - psy chyba lubią taką pogodę ? trochę deszczu i ludzie blisko :eviltong:

Posted

GochaT napisał(a):
Aniu domek to trzeba taaaaaaaaaaaak sprawdzić bo w Jarocinie też się interesowali Lady właśnie ze względu na łapkę , że niby po wyjściu na spacer wzbudzi zainteresowanie np na podryw

Ale ktoś zdesperowany:evil_lol:
Superancko, że taki fajny domek się szykuje i ten kawaler na zdjęciu niczego sobie:lol:

Posted

pozwoliłam sobie skopiować z wątku kiera kilka słów o Lady :
"Kier ma koleżanke do spacerów....dał mi sie wczoraj ładnie wyczesać- godzine to robiłam...nie wiem czy to czasem nie po to aby lepiej wygladać:cool3::loveu:Czyzby jakas miłośc miała w hoteliku zagościć...:razz:
Teraz we dwójkę drepcza za mną:loveu: Lady ma chora nóżke- rozszczep łapki...;-) "

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']......
Lady super, Kierus nie czuje się dobrze...to juz ostatnie dni jego:-(

Wrzuce jutro fotki;)

Przykro mi, że Kieruś taki słabiutki.... :-(
Może ta nieoczekiwana miłość do Lady doda Mu troszkę sił ?
Lady wygląda świetnie, odżyła w cieple Twojej Aniu troski. :loveu:

Posted

a spójrzcie jak było jeszcze niedawno

sama za kratami na zimnym betonie i mokrych deskach - i ten smutek w oczach - jak niewiele trzeba było - kilka gorących serc - ciepła buda , zielona trawa - troche leków - dobra karma - kilka ogłoszeń - Ania na gorącej linii i jej opieka - 3-4 miesiące na wątku i nowy dom - prawdziwy