GochaT Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 SARA.dierra napisał(a):czyli brak nam stówy co miesiąc na hotelik - nie licząc leczenia Dobra coś wykombinujemy damu jakoś radę :roll: Quote
Szarotka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ja tez potrzebuje nr. konta Ani to jak Dzieci dotra do Polski (15 sierpnia) to wplaca,( narazie nie wiem ile). Quote
stonka1125 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 GochaT dycha więcej:loveu: baldek2 4 dychy więcej:loveu: brakuje 80zł:multi::multi::multi: Quote
SARA.dierra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 minus moja dycha bo i tak jej nie dam - bo wolę bazarek- czyli 90 zł brak- gdybym za 30-40 zł co miesiąc coś kupiła na bazarek to może rozmnożę 90 zł :diabloti: - postaram się - w tym miesiącu się udało 200 zł z groszami (z pomocą fantów od ICK i CHOMICZKA)(przelew w przyszłym tygodniu) -a w następnym są jeszcze fanty od stonki i troche moich więc tez będzie - a za dwa miesiące to się pomartwimy za dwa miesiące :diabloti: więc mało wiele jest na hotelik - ale zostaje leczenie - tu może okazjonalnie mayeczka i eti - jednym słowem chyba nie trzeba się martwić już - więc leczmy Lady najlepiej jak się da i spokojnie szukajmy jej bajecznego domku - albo zwykłego domku z najcudowniejszymi ludźmi pod słoncem :lol: buziaki dla naszej łapinki Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Będzie dobrze:p Tak sobie spaceruję;) Tak lece do kojca;) I coś na żywo:evil_lol: Arielek jutro idzie na ciach ciach jajecek i już obwąchiwać nie będzie:diabloti: YouTube - MOV03345 Quote
SARA.dierra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 cudowny kochany skarb :loveu: ( Lady ) ( Arielku będzie dobrze :roll: ) Quote
iwlajn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ania, ja mam urlop we wrześniu więc od razu za wrzesień zapłaciłam. A Lady cudooooowna, tylko przytulać i całować malutką. Quote
Szarotka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Lady po wykapaniu zrobila sie bardziej podhalanowata :):) Ta lapka to jakby taka troche za dluga. Quote
Szarotka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Aniu sorry, za bez sensu pytanie, ale u nas Nick to moze byc imie :):) tak jak np. Magda itp :):) Quote
stonka1125 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 serce rosnie,nie ta sama sunia,przepiękna jest:loveu: Quote
nika28 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Długo mnie nie było, a tu Lady już w hoteliku, super :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dostałam zapytanie na maila o Lady....czekam teraz na odpowiedz na moje pytania;) Jutro jedziemy do weta. Quote
iwlajn Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 O jak fajnie, ktoś się interesuje panienką. W takim razie, trzymam po cichu kciuki. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wpływy: +20 zł monta +80zł Bogusława K. -lipiec i sierpień +50 stonka1125 +40 Iwlajn sierpien i wrzesień Było: +532zł Razem jest: +722zł + 10 funtów:multi: Sara- przekopiuj to prosze na forum podhalana, ja juz się nie wyrabiam...TZ mnie niedługo zabije:diabloti: Quote
SARA.dierra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dostałam zapytanie na maila o Lady....czekam teraz na odpowiedz na moje pytania;) Jutro jedziemy do weta. Ania czy Ty jakąś puszkę otworzyłaś ? dobrych domków ? nie za dużo jak na jeden dzień ? :eviltong: ale kontynuuj bo zlapałaś wiatr w żagle :multi: Quote
SARA.dierra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):TZ mnie niedługo zabije:diabloti: powiedz mu że jeszcze nie teraz - niech trochę poczeka aż reszta psiaków domki znajdzie , bo co on zrobi sam z nimi :eviltong: Quote
iwlajn Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 SARA.dierra napisał(a):powiedz mu że jeszcze nie teraz - niech trochę poczeka aż reszta psiaków domki znajdzie , bo co on zrobi sam z nimi :eviltong: :evil_lol::evil_lol:dobre:evil_lol::evil_lol: Quote
stonka1125 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): +50 stonka1125 to 50zł=30zł-izabelka,10zł-władek szewerenko,10zł-stonka1125:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tak;) W Brodnicy, także jest pod ręką;) Oczywiście na całego bedziemy sie cieszyc za kilka dni -mam jednak nadzieje ze bedzie ok. Państwu Lady tez się spodobała-ale szukali pieska młodego do 2 lat-niedawno odszedł ich owczarek. Musze powiedziec,że mimo wszystko jestem zaskoczona tym ile osób jest zainteresowanych Lady- w kwestii adopcyjnej...że ta łapka nie przeszkadza:roll: Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani, która szukała kota-dorosłego przytulake do bloku...u nas w schronie była taka kotka, która by się nadawała idealnie- z tym,że bez oka..i Pani ja wzięła:multi: Dzwoniłam do niej wieczorem- jest zachwycona kotką:loveu: Czasem na chwile powraca wiara w ludzi....ale tylko na chwilę... Quote
Szarotka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Moja corka wziela kota z DT, co prawda byl ladny i mlody, ale na poczatku tak dawal popalic, darl sie przez dwa tygodnie w nocy i corka nie mogla wogole spac, ogolnie byl taki spanikowany, ze przez ponad rok nie mozna go bylo tak naprawde poglaskac itp. Teraz ja go mam, bo corka w Anglii. Wydalam na niego sporo, bo ma cos nie tak z zoladkiem. Teraz jest super kotem, ale to zajelo ponad rok. Quote
iwlajn Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Aniu, fantastycznie, że Ariel ma dom!!! Ja też myślałam, że łapka Lady będzie bardziej ludziom przeszkadzać. To dobrze wróży, że troszkę ludzi się nią interesuje. Charakter ma cudowny, więc co tak naprawdę prócz łapki mogłoby ludzi zniechęcić. Poza tym to jest tak, że człowiek musi na trafić na swojego psa. I tu nie ma żadnej reguły, czy pies młody czy stary. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Lady dostał dziś ostatni zastrzyk ze sterydem oraz antybiotyk i jedna dawke antybiotyku zabrałam z sobą - dostanie za 3 dni. Przestała się drapać, musimy odczekać aż sierśc zacznie odrastać. Myślę ze za jakis tydzień zaczniemy myślec o sterylce. Bidulka nie ma praktycznie z przodu zebów...starte całkiem-i w ogóle jakos ich budowa jest dziwna. Ale nic jej nie przeszkadza w jedzeniu to, a ni nie ma żadnych stanów zapalnych . Za jej leczenie zapąłciłam 50 zł + 15 zł za tabletki na odrobaczenie. Razem 65 zł. Zostaje wiec na dzis dzień + 657zł 10 funtów Sterylka i wycięcie brodawek wyniesie pewnie coś ok 200 zł....zobaczymy. Quote
Szarotka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Czy wiadomo ile Lady ma lat?, moze mi ucieklo :lol: Quote
Torusia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 wróciłam z wakacji a tu takie wieści,widać że Lady jest szczęśliwa i ślicznie wygląda,super :multi::multi::multi: przelałam dopiero deklarowanych co miesiąc 10 zł Quote
Recommended Posts