Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

minus moja dycha bo i tak jej nie dam - bo wolę bazarek- czyli 90 zł brak- gdybym za 30-40 zł co miesiąc coś kupiła na bazarek to może rozmnożę 90 zł :diabloti: - postaram się - w tym miesiącu się udało 200 zł z groszami (z pomocą fantów od ICK i CHOMICZKA)(przelew w przyszłym tygodniu) -a w następnym są jeszcze fanty od stonki i troche moich więc tez będzie - a za dwa miesiące to się pomartwimy za dwa miesiące :diabloti: więc mało wiele jest na hotelik - ale zostaje leczenie - tu może okazjonalnie mayeczka i eti - jednym słowem chyba nie trzeba się martwić już - więc leczmy Lady najlepiej jak się da i spokojnie szukajmy jej bajecznego domku - albo zwykłego domku z najcudowniejszymi ludźmi pod słoncem :lol: buziaki dla naszej łapinki

Posted

Wpływy:
+20 zł monta
+80zł Bogusława K. -lipiec i sierpień
+50 stonka1125
+40 Iwlajn sierpien i wrzesień

Było: +532zł
Razem jest: +722zł + 10 funtów:multi:

Sara- przekopiuj to prosze na forum podhalana, ja juz się nie wyrabiam...TZ mnie niedługo zabije:diabloti:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dostałam zapytanie na maila o Lady....czekam teraz na odpowiedz na moje pytania;)

Jutro jedziemy do weta.

Ania czy Ty jakąś puszkę otworzyłaś ? dobrych domków ? nie za dużo jak na jeden dzień ? :eviltong: ale kontynuuj bo zlapałaś wiatr w żagle :multi:

Posted

SARA.dierra napisał(a):
powiedz mu że jeszcze nie teraz - niech trochę poczeka aż reszta psiaków domki znajdzie , bo co on zrobi sam z nimi :eviltong:

:evil_lol::evil_lol:dobre:evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak;) W Brodnicy, także jest pod ręką;) Oczywiście na całego bedziemy sie cieszyc za kilka dni -mam jednak nadzieje ze bedzie ok.

Państwu Lady tez się spodobała-ale szukali pieska młodego do 2 lat-niedawno odszedł ich owczarek.

Musze powiedziec,że mimo wszystko jestem zaskoczona tym ile osób jest zainteresowanych Lady- w kwestii adopcyjnej...że ta łapka nie przeszkadza:roll:

Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani, która szukała kota-dorosłego przytulake do bloku...u nas w schronie była taka kotka, która by się nadawała idealnie- z tym,że bez oka..i Pani ja wzięła:multi: Dzwoniłam do niej wieczorem- jest zachwycona kotką:loveu: Czasem na chwile powraca wiara w ludzi....ale tylko na chwilę...

Posted

Moja corka wziela kota z DT, co prawda byl ladny i mlody, ale na poczatku tak dawal popalic, darl sie przez dwa tygodnie w nocy i corka nie mogla wogole spac, ogolnie byl taki spanikowany, ze przez ponad rok nie mozna go bylo tak naprawde poglaskac itp. Teraz ja go mam, bo corka w Anglii. Wydalam na niego sporo, bo ma cos nie tak z zoladkiem. Teraz jest super kotem, ale to zajelo ponad rok.

Posted

Aniu, fantastycznie, że Ariel ma dom!!!

Ja też myślałam, że łapka Lady będzie bardziej ludziom przeszkadzać. To dobrze wróży, że troszkę ludzi się nią interesuje. Charakter ma cudowny, więc co tak naprawdę prócz łapki mogłoby ludzi zniechęcić.

Poza tym to jest tak, że człowiek musi na trafić na swojego psa. I tu nie ma żadnej reguły, czy pies młody czy stary.

Posted

Lady dostał dziś ostatni zastrzyk ze sterydem oraz antybiotyk i jedna dawke antybiotyku zabrałam z sobą - dostanie za 3 dni. Przestała się drapać, musimy odczekać aż sierśc zacznie odrastać.
Myślę ze za jakis tydzień zaczniemy myślec o sterylce.
Bidulka nie ma praktycznie z przodu zebów...starte całkiem-i w ogóle jakos ich budowa jest dziwna. Ale nic jej nie przeszkadza w jedzeniu to, a ni nie ma żadnych stanów zapalnych .

Za jej leczenie zapąłciłam 50 zł + 15 zł za tabletki na odrobaczenie.
Razem 65 zł.

Zostaje wiec na dzis dzień + 657zł 10 funtów

Sterylka i wycięcie brodawek wyniesie pewnie coś ok 200 zł....zobaczymy.

Posted

wróciłam z wakacji a tu takie wieści,widać że Lady jest szczęśliwa i ślicznie wygląda,super :multi::multi::multi: przelałam dopiero deklarowanych co miesiąc 10 zł