Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny mały Weksik :loveu: nadal bez domku !
ciotka Toska cię zaniedbuje , ale obiecuję poprawę :lol:
Dobrze , że choć Asior w weekendy spaceruje z małym przystojniaczkiem :evil_lol:-zawsze to dla niego jakaś odmiana :lol:

a więc maluchu w górę , ktoś w końcu się tobą zauroczy , czekamy cierpliwie !!!!

Posted

Toska napisał(a):
a więc maluchu w górę , ktoś w końcu się tobą zauroczy , czekamy cierpliwie !!!!

na pewno ktos sie zauroczy, to przeciez taki sliczny pycholek :loveu::loveu:

Posted

Asiorku, to Twoje allegro Weksika....... aż mi łzy stanęły w oczach :-(.
I to ostatnie zdanie...ten cytat....

"[FONT=Comic Sans MS]Prosimy ofiaruj Weksikowi domek on tak bardzo go potrzebuje, aby nie został tylko anonimowym numerem w ewidencji schroniska i aby patrząc w Twoje oczy mógł dokończyć to swoje małe , psie pragnienie :[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Więc daj mi tę ostatnią szansę, pomóż w bolesnej mej udręce,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]stanę się całym Twoim życiem, ...tylko mnie przytul, weź na ręce..."

[FONT=Arial]A myślałam, że twarda jestem...[/FONT]:bigcry::bigcry::bigcry: idę szukać chusteczek
[/FONT]

Posted

kochana..... autorem tekstu jest nasza kochana MARYSIA :loveu:
ja zawsze jak dostaje jakiś jej tekst dla mojego psa, to najpierw rycze :roll:

ojoj, Toska się nam obija :mad:

Posted

Gdzie ten człowiek Weksa? chyba nie widział jeszcze aukcji.
Teraz już wiem przez kogo się "odwodniłam" ;) , tekst naprawdę chwyta za serce.
Marysia55 - niskie pokłony...

Posted

w niedziele byli państwo i szkali jakiegoś niewielkiego pieska dla brata... Brat przyjeżdża do Polski 17 lipca, jeśli Weks mu się spodoba to by pojechał na słowację :multi:
Porobili mu zdjęcia i zobaczymy.. ale nie chcę zapeszać....

Posted

Byłoby miło :loveu: Tylko czy na Słowacji ludzie trzymają w ogóle psy :???:
[SIZE="1"]2 lat temu koleżanka z rodziną i ze ślicznym westem jechała na wycieczkę przez Czechy, Słowację na Węgry. Jak przejeżdżali przez słowackie wsie udeżyła ich cisza - nie zaszczekał ani jeden pies. Na nocleg ich nigdzie z psem nie przyjęli. A zaraz za granicą Węgrzy z radością i bez problemów zaprosili ich na nocleg w domku.

Posted

[quote name='bahlsa']Gdzie ten człowiek Weksa? chyba nie widział jeszcze aukcji.
Teraz już wiem przez kogo się "odwodniłam" ;) , tekst naprawdę chwyta za serce.
Marysia55 - niskie pokłony...

bahlsa proponuję kilka butelek ...... wody mineralnej:eviltong: to poziom płynów wróci do normy, chociaż szczerze mówią to zanim napiszę tekst przechodzę zawsze przez wątek i niestety mam to samo co Ty , tez się błyskawicznie 'odwadniam' :lol::lol: moja klawiatura nie jedno mogłaby opowiedzieć :p:p Dziekuję za te miłe słowa :buzi:
Z Asiorkiem tworzymy swoisty tandem ; ja piszę teksty ona robi przepiękne allegra :loveu:

Posted

Asior napisał(a):

ojoj, Toska się nam obija :mad:

Wybaczcie cioteczki , cały czas pamiętam o małym Weksiku , tylko w moim życiu chwilowo zawirowało jak na karuzeli i trochę jestem skołowana .....
ale staram się wyjść na prostą ...

w górę maluchu , niech to allegro przyniesie ci domek !!!

Posted

Weks na stronach:
mójpupil, 4lapy, kokosy, kupiepsa, polskastrefa.eu, ofertka.pl, afisze.pl, szerlok, etablica

Weksel był na wirtualnym spacerku z sunią z chorą łapką. Ona też jest na tych stronach :)

Posted

[B][COLOR=green]Witam.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Wątek został zmoderowany. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Usunięto 4 ostatnie posty ABSOLUTNIE nie związane z tematem.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Przypominam o Regulaminie Forum a także o Regulaminie PwP.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]Pozdrawiam.[/COLOR][/B]

Posted

Weks wczoraj został adoptowany z krakowskiego schroniska, ponoć fajni ludzie.. Bedzie mieszkał w mieszkaniu...
Szkoda, ze nie zdążyłam się z nim pożegnać :(

[SIZE=1][COLOR=Cyan]maupo, czy dlatego, że dotyczyły one Twojej znajomej???
Przecież nieraz rozmawiamy na wątku o różnych innych rzeczach, i nic się nie dzieje....
Przecież mod powinien być bezstronny[/COLOR][/SIZE] :shake:

Posted

[quote name='Asior']
[SIZE=1][COLOR=black]maupo, czy dlatego, że dotyczyły one Twojej znajomej???[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black]Przecież nieraz rozmawiamy na wątku o różnych innych rzeczach, i nic się nie dzieje....[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=1][B]Przecież mod powinien być bezstronny[/B][/SIZE] :shake:[/quote][/COLOR]

[B][COLOR=green]To co teraz napisałaś jest POMÓWIENIEM. [/COLOR][/B]
[COLOR=#008000][COLOR=green][B]Przypominam o 12 punkcie Regulaminu - zwłaszcza jego punkcie d:[/B][/COLOR]

[COLOR=black]d) Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo, Admina lub Pogotowia Moderatorskiego.
Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane. Nieprzestrzeganie tej zasady będzie skutkowało punktami karnymi lub banem.
[/COLOR]
[/COLOR][B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Przypominam Ci po raz kolejny o Regulaminie - zwłaszcza jego 3 punkcie.[/COLOR][/B]
[B]3. OPINIA, KRYTYKA

[/B]Jeśli chcesz przedstawić opinię na temat kogoś/czegoś, niech będzie to opinia oparta na Twoich osobistych doświadczeniach, poparta dowodami, a także podpisana Twoim imieniem i nazwiskiem. Każda inna jest niewiarygodna. Krytyka anonimowa będzie usunięta, wobec czego zastanów się zanim zaczniesz kogoś krytykować z imienia i nazwiska lub w sposób jednoznacznie identyfikujący. Publikowanie danych osobowych i teleadresowych, a także prywatnych wiadomości innych osób jest zabronione.

[B][COLOR=green]A jak pomyślisz to będziesz wiedziała o co chodzi.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]EOT.[/COLOR][/B]