Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś tylko odwiedziłam Weksika w szpitaliku bo już ktoś przedemną go na spacer capnął... Alez się chłopak ucieszył... pierwszy raz bo ostatnio jeszcze jak się weszło do szpitaliku to powarkiwał i uciekał, dopiero na spacerze się przekonywał :) a tu od razu zaczął się cieszyć :) Acha i na łapce już staje :multi:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz " zameldowywuje się " poranna zmiana :evil_lol:
Weksiku , pora na spacerek :lol:

Patrzcie ludziska na to psiątko -małe :lol:, niekłopotliwe :lol:, dużo miejsca nie zajmie :lol: i dużo nie zje :evil_lol:
a za chwilę będzie zdrowe jak rybka -nic tylko brać i kochać !!!!

Posted

:evil_lol: bo ja z tych takich więcej solidnych jestem :eviltong:
słowo się rzekło .....to i meldunek musi być :evil_lol:

mogę nawet wyrabiać "pińcet" procent normy -byle to tylko Weksikowi :loveu:pomogło dom znaleźć :lol:

Wędruj maluchu w górę , domek już gdzieś pewnie jest , tylko jeszcze nie wie , że to Weksik jest mu pisany :lol:

Posted

:lol: Dzień dobry :lol: wita wszystkich ciotka Toska w imieniu Weksika !!!

Pilnie domek jest poszukiwany , pilnie rodzinka kochająca -Weksik czeka !!!

Posted

Asior napisał(a):
Toska, normalnie mnie zadziwiasz... masz 100% frekwencję :)

chyba muszę sie podciągnąć :cool3: bo ja to nie wiem czy nawet 90% normy wyrabiam :placz::placz: no ale cóż młodzież należy puszczać przodem:evil_lol: . Weksik robimy wypad na pierwszą stronę :multi:

Posted

:lol: czyżbym została przez ciocię Marysię zaliczona do młodzieży :crazyeye:
dzięki Ci o pani za komplement :modla: , dobrze , że Geriavit zażywam :evil_lol:, to jeszcze miewam przebłyski pamięci , co to słowo znaczy :evil_lol:

Weksik na samej górze być musi , bo skoro domek pilnie poszukiwany , to i reklamować się trzeba stale i wciąż :eviltong:

Posted

Toska napisał(a):
:lol: czyżbym została przez ciocię Marysię zaliczona do młodzieży :crazyeye:
dzięki Ci o pani za komplement :modla: , dobrze , że Geriavit zażywam :evil_lol:, to jeszcze miewam przebłyski pamięci , co to słowo znaczy :evil_lol:

to nie komplement , to stwierdzenie faktu :loveu: nie wiem czy jedziesz na Geriavicie czy na innym dopalaczu, ale efekty widać :evil_lol::evil_lol: ja łapie coraz częściej zadyszkę więc chyba sie zgłoszę po recepturę :diabloti:

Posted

Witamy w szary sobotni poranek :lol:
Weksik pewnie już po śniadaniu , więc idziemy na spacerek :painting:
Biegniemy na pierwszą stronę , żeby szukać domu !!!

Posted

No i proszę :cool3: , jakie tu pustki :cool3:
Tym razem ja pogrożę ciociom paluszkiem :nono:- gdzieście się wszystkie pochowały ?? :lol:

:helo:helloł , tu jesteśmy z Weksikiem sami , żądni towarzystwa !!!

Kto nam pomoże wskoczyć na samą górę ?

Posted

[quote name='Toska']No i proszę :cool3: , jakie tu pustki :cool3:Tym razem ja pogrożę ciociom paluszkiem :nono:- gdzieście się wszystkie pochowały ?? :lol:
Kto nam pomoże wskoczyć na samą górę ?

oczywiście, że ja :diabloti: dopiero wlazłam na dogo i od razu zaglądnęłam do Weksika :loveu: no i miałam właśnie nadzieję trafic na ciocie Toskę :diabloti::diabloti:

Posted

:diabloti::diabloti: teraz to ja postraszę ciocie Toscę :mad::mad: gdzie byłaś jak cię nie było :cool3::cool3: Asior wpisz na liste obecności 'nieobecność nie usprawiedliwiona" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Weksik lecimy na pierwsza stronę :painting:

Posted

[quote name='Toska']

no i poplułam monitor.. od razu Mariolkę widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='marysia55'] gdzie byłaś jak cię nie było :cool3::cool3: Asior wpisz na liste obecności 'nieobecność nie usprawiedliwiona"

gdzie byłaś, gdzie byłaś?? U Weksika byłam :roll:

Posted

:-o o matko jedyna , jeden dzień nieobecności i już taka reprymenda :placz:
i od razu nieusprawiedliwione :placz: i na listę jakąś -pewnie czarną :-o- wpisane ......strach się bać :evil_lol:
Ale pełna skruchy :oops: , nieśmiało :oops: , z prośbą o wybaczenie :modla: pojawiam się i gramolę z Weksikiem do góry :lol:
Zdjęcia cudne , Weksik uroczy -nie ma to jak sobie poleżeć na zielonej trawce , prawda ?
a cóż to za okruszek maleńki z Weksiem naszym na fotce ?

dobra , teraz robię tak ::scared:, bo mi jeszcze ciocie jakaś karę za wczorajszy grzech wymyślą :evil_lol:
Rozumiem , że Weksik wyspacerowany i wygłaskany wczoraj został porządnie :lol: