Asior Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 dziś tylko odwiedziłam Weksika w szpitaliku bo już ktoś przedemną go na spacer capnął... Alez się chłopak ucieszył... pierwszy raz bo ostatnio jeszcze jak się weszło do szpitaliku to powarkiwał i uciekał, dopiero na spacerze się przekonywał :) a tu od razu zaczął się cieszyć :) Acha i na łapce już staje :multi: Quote
zuzka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Hopsaj maluchu na samą górę żeby cię wszyscy widzieli :multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Asior napisał(a):wpadłam wieczorową porą :loveu: skoro Ty wieczorową to ja juz chyba nocną :evil_lol: Weksii jeszcze raz na pierwszą stronę :multi: Quote
Toska Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 A teraz " zameldowywuje się " poranna zmiana :evil_lol: Weksiku , pora na spacerek :lol: Patrzcie ludziska na to psiątko -małe :lol:, niekłopotliwe :lol:, dużo miejsca nie zajmie :lol: i dużo nie zje :evil_lol: a za chwilę będzie zdrowe jak rybka -nic tylko brać i kochać !!!! Quote
Asior Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Toska, normalnie mnie zadziwiasz... masz 100% frekwencję :) Quote
Toska Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :evil_lol: bo ja z tych takich więcej solidnych jestem :eviltong: słowo się rzekło .....to i meldunek musi być :evil_lol: mogę nawet wyrabiać "pińcet" procent normy -byle to tylko Weksikowi :loveu:pomogło dom znaleźć :lol: Wędruj maluchu w górę , domek już gdzieś pewnie jest , tylko jeszcze nie wie , że to Weksik jest mu pisany :lol: Quote
Toska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :lol: Dzień dobry :lol: wita wszystkich ciotka Toska w imieniu Weksika !!! Pilnie domek jest poszukiwany , pilnie rodzinka kochająca -Weksik czeka !!! Quote
marysia55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Asior napisał(a):Toska, normalnie mnie zadziwiasz... masz 100% frekwencję :) chyba muszę sie podciągnąć :cool3: bo ja to nie wiem czy nawet 90% normy wyrabiam :placz::placz: no ale cóż młodzież należy puszczać przodem:evil_lol: . Weksik robimy wypad na pierwszą stronę :multi: Quote
stokrotka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Weksik chłopie na pierwszą, biegusiem.:Dog_run: Quote
zuzka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 I ponownie hopsaj maluchu na samą górę żeby cię wszyscy widzieli :multi::multi::multi: Quote
Toska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :lol: czyżbym została przez ciocię Marysię zaliczona do młodzieży :crazyeye: dzięki Ci o pani za komplement :modla: , dobrze , że Geriavit zażywam :evil_lol:, to jeszcze miewam przebłyski pamięci , co to słowo znaczy :evil_lol: Weksik na samej górze być musi , bo skoro domek pilnie poszukiwany , to i reklamować się trzeba stale i wciąż :eviltong: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Toska napisał(a)::lol: czyżbym została przez ciocię Marysię zaliczona do młodzieży :crazyeye: dzięki Ci o pani za komplement :modla: , dobrze , że Geriavit zażywam :evil_lol:, to jeszcze miewam przebłyski pamięci , co to słowo znaczy :evil_lol: to nie komplement , to stwierdzenie faktu :loveu: nie wiem czy jedziesz na Geriavicie czy na innym dopalaczu, ale efekty widać :evil_lol::evil_lol: ja łapie coraz częściej zadyszkę więc chyba sie zgłoszę po recepturę :diabloti: Quote
Toska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Witamy w szary sobotni poranek :lol: Weksik pewnie już po śniadaniu , więc idziemy na spacerek :painting: Biegniemy na pierwszą stronę , żeby szukać domu !!! Quote
Toska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No i proszę :cool3: , jakie tu pustki :cool3: Tym razem ja pogrożę ciociom paluszkiem :nono:- gdzieście się wszystkie pochowały ?? :lol: :helo:helloł , tu jesteśmy z Weksikiem sami , żądni towarzystwa !!! Kto nam pomoże wskoczyć na samą górę ? Quote
marysia55 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Toska']No i proszę :cool3: , jakie tu pustki :cool3:Tym razem ja pogrożę ciociom paluszkiem :nono:- gdzieście się wszystkie pochowały ?? :lol: :helo:helloł , tu jesteśmy z Weksikiem sami , żądni towarzystwa !!! Kto nam pomoże wskoczyć na samą górę ? oczywiście, że ja :diabloti: dopiero wlazłam na dogo i od razu zaglądnęłam do Weksika :loveu: no i miałam właśnie nadzieję trafic na ciocie Toskę :diabloti::diabloti: Quote
zuzka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 hopsaj :multi::multi::multi: Weksiku na samą górę żeby cię wszyscy widzieli Quote
marysia55 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :diabloti::diabloti: teraz to ja postraszę ciocie Toscę :mad::mad: gdzie byłaś jak cię nie było :cool3::cool3: Asior wpisz na liste obecności 'nieobecność nie usprawiedliwiona" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weksik lecimy na pierwsza stronę :painting: Quote
Asior Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Toska'] :helo:helloł , tu jesteśmy z Weksikiem sami , żądni towarzystwa !!! no i poplułam monitor.. od razu Mariolkę widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='marysia55'] gdzie byłaś jak cię nie było :cool3::cool3: Asior wpisz na liste obecności 'nieobecność nie usprawiedliwiona" gdzie byłaś, gdzie byłaś?? U Weksika byłam :roll: Quote
Toska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 :-o o matko jedyna , jeden dzień nieobecności i już taka reprymenda :placz: i od razu nieusprawiedliwione :placz: i na listę jakąś -pewnie czarną :-o- wpisane ......strach się bać :evil_lol: Ale pełna skruchy :oops: , nieśmiało :oops: , z prośbą o wybaczenie :modla: pojawiam się i gramolę z Weksikiem do góry :lol: Zdjęcia cudne , Weksik uroczy -nie ma to jak sobie poleżeć na zielonej trawce , prawda ? a cóż to za okruszek maleńki z Weksiem naszym na fotce ? dobra , teraz robię tak ::scared:, bo mi jeszcze ciocie jakaś karę za wczorajszy grzech wymyślą :evil_lol: Rozumiem , że Weksik wyspacerowany i wygłaskany wczoraj został porządnie :lol: Quote
Recommended Posts