Lidan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Asior']Weks wczoraj został adoptowany z krakowskiego schroniska, ponoć fajni ludzie.. Bedzie mieszkał w mieszkaniu... Szkoda, ze nie zdążyłam się z nim pożegnać :( [/QUOTE] To dobra wiadomość :multi: tylko nie będziemy pewnie mieć już o nim żadnych wiadomości :roll: Quote
Asior Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Lidan']To dobra wiadomość :multi: tylko nie będziemy pewnie mieć już o nim żadnych wiadomości :roll:[/quote] no właśnie chyba nie..... może za jakiś czas, jak uregulują to branie adresów do kontroli... Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Widzę Asiu, że też nie śpisz a już tak późno. Czyli Weksik znalazł swój domek. Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy i kochany, czego mu bardzo życzę. Quote
Lidan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Też życzę Weksikowi jak najlepiej i wiem, że powinnam się cieszyć, że ma własny domek tylko :niewiem: w tym schronisku był bezpieczny, leczony i wiadomo było co u niego słychać... No ale nie można mieć wszystkiego :roll: Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dogo07 napisał(a):Widzę Asiu, że też nie śpisz a już tak późno. Czyli Weksik znalazł swój domek. Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy i kochany, czego mu bardzo życzę. Weksik to taki maluch do kochania, nie wierzę aby mu ktos chciał zrobic krzywdę. Taka mordke mozna tylko całować :loveu::loveu: Quote
stokrotka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Weksiu wszystkiego najlepszego w nowym domku.:multi: Quote
Recommended Posts