Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']Weks wczoraj został adoptowany z krakowskiego schroniska, ponoć fajni ludzie.. Bedzie mieszkał w mieszkaniu...
Szkoda, ze nie zdążyłam się z nim pożegnać :(
[/QUOTE]
To dobra wiadomość :multi: tylko nie będziemy pewnie mieć już o nim żadnych wiadomości :roll:

Posted

[quote name='Lidan']To dobra wiadomość :multi: tylko nie będziemy pewnie mieć już o nim żadnych wiadomości :roll:[/quote]
no właśnie chyba nie..... może za jakiś czas, jak uregulują to branie adresów do kontroli...

Posted

Widzę Asiu, że też nie śpisz a już tak późno.

Czyli Weksik znalazł swój domek. Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy i kochany, czego mu bardzo życzę.

Posted

Też życzę Weksikowi jak najlepiej i wiem, że powinnam się cieszyć, że ma własny domek tylko :niewiem: w tym schronisku był bezpieczny, leczony i wiadomo było co u niego słychać... No ale nie można mieć wszystkiego :roll:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Widzę Asiu, że też nie śpisz a już tak późno.
Czyli Weksik znalazł swój domek. Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy i kochany, czego mu bardzo życzę.

Weksik to taki maluch do kochania, nie wierzę aby mu ktos chciał zrobic krzywdę. Taka mordke mozna tylko całować :loveu::loveu: