Toska Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Weksiku , dziś niedziela , ciocia Asior obiecała cię odwiedzić , więc pewnie pójdziecie na spacerek :Dog_run:, taki prawdziwy , nie wirtualny :lol: a my głaskamy cię i przytulamy za pośrednictwem Asiorka i czekamy na obiecane fotki :lol: Jak Weksiowa nóżka ? lepiej ? Quote
Asior Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 odwiedziłam, wymiziałam... boze jaki on jest kochany.. cudowny i śmieje się pokazując wszystkie przednie zęby.... boszzzzzz jak on się cieszył :loveu: Quote
stokrotka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 no i co się tak chwali, mam nadzieję że wymiziany od wszystkich ciotek......to może się chwalić :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 stokrotka napisał(a):no i co się tak chwali, mam nadzieję że wymiziany od wszystkich ciotek......to może się chwalić :evil_lol: spróbowała by inaczej :diabloti: przecież to jest do sprawdzenia :mad: wystarczy pogadać po męsku z Weksem to wszystko wyśpiewa tzn. chciałam powiedzieć wyszczeka :evil_lol::evil_lol: Quote
Toska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A co tu taka cisza u Weksika zapadła , co ? wszystkie ciocie gdzieś wywiało ? co u psiaka ? kto wie ? jak łapinka się goi ? w górę Weksiu :loveu: , domku szukać trzeba !!! Quote
Asior Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 nie byłam niestety w weekend w schronie bo lało, a jak przestało lać to już za późnio było się wybierać :( Quote
marysia55 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Asior napisał(a):nie byłam niestety w weekend w schronie bo lało, a jak przestało lać to już za późnio było się wybierać :( czasami tak bywa , nadrobisz w ten weekend :evil_lol::evil_lol: Quote
Toska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Weksiku w górę , na pierwszą stronę -tu jest szansa , że ktoś cię wypatrzy !!! Quote
Asior Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 a ciotka Toska jak zawsze na posterunku....:multi: Quote
Lidan Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Śliczny ten maluszek :loveu: Czy ma jeszcze szwy na łapce bo na ostatnich zdjęciach wyglądało jakby już były zdjęte i jakby futerkiem nóżka zaczynała zarastać. Quote
Asior Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 zaczęła, ale dwa tyg temu miał wyciągane śruby z nogi i znowu będzie trzeba czekać aż sie zagoi :( Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asior napisał(a):zaczęła, ale dwa tyg temu miał wyciągane śruby z nogi i znowu będzie trzeba czekać aż sie zagoi :( ile ten biedny maluch musi wycierpieć :shake: przykre , że nikt jeszcze sie o niego nie upomniał. Weksik wierzę, że tobie śliczny pycholku tez zaświeci słoneczko :loveu: Quote
Toska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Weksiu :loveu: na pierwszą stronę -domku szukamy !!!! wszyscy widzą ?? i słyszą ?? Weksik szuka rodzinki do przygarnięcia :evil_lol: Quote
Lidan Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Widzą i słyszą skoro niektórzy tak głosno to głoszą ;-) I nawet niektórzy bardzo się przejmują tym maluszkiem, opowiadają o nim w pracy i wśród znajomych ale jakoś nikogo nie udało mi się zmiękczyć na tyle, żeby chociaż zaczął się zastanawiać nad przygarnięciem tego maluszka :shake: Quote
marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Lidan napisał(a):Widzą i słyszą skoro niektórzy tak głosno to głoszą ;-) I nawet niektórzy bardzo się przejmują tym maluszkiem, opowiadają o nim w pracy i wśród znajomych ale jakoś nikogo nie udało mi się zmiękczyć na tyle, żeby chociaż zaczął się zastanawiać nad przygarnięciem tego maluszka :shake: Lidan bądź twarda i się nie poddawaj, zmiękczaj dalej te serducha a będzie efekt :lol::lol: Quote
Lidan Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Minęła cała sobota i nikt nie odwiedził Weksika :niewiem: Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 coraz ciszej u Weksika, nawet cioteczka Tosca już tak regularnie go nie odwiedza :mad: Quote
Toska Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ciotka Toska przyznaje ze wstydem :oops: , że rzeczywiście trochę Weksika zaniedbała , bo ma trochę gonitwy , ale już się stara nadrobić stracony czas :lol: a więc w górę nasz dzielny maluchu , nóżka niech się dobrze goi , a my domku szukamy nieustannie ! komu potrzebny taki malutki , wierny przyjaciel ? kto go zabierze do siebie ? Weksik czeka .... Quote
Lidan Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 W górę maluszku :multi: Nie daj o sobie zapomnieć :loveu: Quote
Asior Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 uffff już jestem... odcięli mi net złodzieje jedni :mad: mam parę fajnych fotek malucha... Niestety jest też mniej fajna wiadomość..... Weks jest już na ogólnych boksach :( buuuu na H3 wprawdzie nie ma agresorów, ale strasznie mi go szkoda :( Rozdzielili go z jego szpitalną koleżanką Biedronką... ssstrasznie się cieszył na jej widok ( bo oczywiście nie mogłam sobie odmówić wzięcia ich razem ;) ) Quote
j3nny Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Asior napisał(a):uffff już jestem... odcięli mi net złodzieje jedni :mad: mam parę fajnych fotek malucha... Niestety jest też mniej fajna wiadomość..... Weks jest już na ogólnych boksach :( buuuu na H3 wprawdzie nie ma agresorów, ale strasznie mi go szkoda :( Rozdzielili go z jego szpitalną koleżanką Biedronką... ssstrasznie się cieszył na jej widok ( bo oczywiście nie mogłam sobie odmówić wzięcia ich razem ;) ) H3 to szczesliwy boks, moze szybko pojdzie do domu:) a kto tam teraz na H3 siedzi? Quote
Asior Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 nie powiem Ci za bardzo, bo tylko przez chwilę te psiaki widziałam, ale Basia wolontariuszka z nimi wychodziła.. Jednak jest tam jeden psiak w pilnej potrzebie... wielkości Weksa, ale dziki kompletnie :shake: nie chce dać się złapać, siedzi pod kaloryferem :( Chciałam go wziąć, ale nie dało się, bo się zapierał i chwytał Monikę zębami... maleńkie przerażone psisko :( Quote
j3nny Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no to jego nie kojarzę w ogóle, powinien tam siedziec Bruner - czarny kudłaty, bardzo łagodny Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 j3nny napisał(a):no to jego nie kojarzę w ogóle, powinien tam siedziec Bruner - czarny kudłaty, bardzo łagodny Bruner nadal jest bo Ania sprawdzla ,jest ich tam na razie 4 za to w E1 znowu 10 staruszkow.:shake: Quote
Recommended Posts