Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weksiku , dziś niedziela , ciocia Asior obiecała cię odwiedzić , więc pewnie pójdziecie na spacerek :Dog_run:, taki prawdziwy , nie wirtualny :lol:
a my głaskamy cię i przytulamy za pośrednictwem Asiorka i czekamy na obiecane fotki :lol:
Jak Weksiowa nóżka ? lepiej ?

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odwiedziłam, wymiziałam... boze jaki on jest kochany.. cudowny i śmieje się pokazując wszystkie przednie zęby.... boszzzzzz jak on się cieszył :loveu:

Posted

stokrotka napisał(a):
no i co się tak chwali, mam nadzieję że wymiziany od wszystkich ciotek......to może się chwalić :evil_lol:

spróbowała by inaczej :diabloti: przecież to jest do sprawdzenia :mad: wystarczy pogadać po męsku z Weksem to wszystko wyśpiewa tzn. chciałam powiedzieć wyszczeka :evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

A co tu taka cisza u Weksika zapadła , co ?
wszystkie ciocie gdzieś wywiało ?

co u psiaka ? kto wie ? jak łapinka się goi ?

w górę Weksiu :loveu: , domku szukać trzeba !!!

Posted

Asior napisał(a):
nie byłam niestety w weekend w schronie bo lało, a jak przestało lać to już za późnio było się wybierać :(

czasami tak bywa , nadrobisz w ten weekend :evil_lol::evil_lol:

Posted

Śliczny ten maluszek :loveu: Czy ma jeszcze szwy na łapce bo na ostatnich zdjęciach wyglądało jakby już były zdjęte i jakby futerkiem nóżka zaczynała zarastać.

Posted

Asior napisał(a):
zaczęła, ale dwa tyg temu miał wyciągane śruby z nogi i znowu będzie trzeba czekać aż sie zagoi :(

ile ten biedny maluch musi wycierpieć :shake: przykre , że nikt jeszcze sie o niego nie upomniał. Weksik wierzę, że tobie śliczny pycholku tez zaświeci słoneczko :loveu:

Posted

Widzą i słyszą skoro niektórzy tak głosno to głoszą ;-) I nawet niektórzy bardzo się przejmują tym maluszkiem, opowiadają o nim w pracy i wśród znajomych ale jakoś nikogo nie udało mi się zmiękczyć na tyle, żeby chociaż zaczął się zastanawiać nad przygarnięciem tego maluszka :shake:

Posted

Lidan napisał(a):
Widzą i słyszą skoro niektórzy tak głosno to głoszą ;-) I nawet niektórzy bardzo się przejmują tym maluszkiem, opowiadają o nim w pracy i wśród znajomych ale jakoś nikogo nie udało mi się zmiękczyć na tyle, żeby chociaż zaczął się zastanawiać nad przygarnięciem tego maluszka :shake:

Lidan bądź twarda i się nie poddawaj, zmiękczaj dalej te serducha a będzie efekt :lol::lol:

Posted

Ciotka Toska przyznaje ze wstydem :oops: , że rzeczywiście trochę Weksika zaniedbała , bo ma trochę gonitwy , ale już się stara nadrobić stracony czas :lol:

a więc w górę nasz dzielny maluchu , nóżka niech się dobrze goi , a my domku szukamy nieustannie !
komu potrzebny taki malutki , wierny przyjaciel ? kto go zabierze do siebie ?
Weksik czeka ....

Posted

uffff już jestem... odcięli mi net złodzieje jedni :mad:
mam parę fajnych fotek malucha...
Niestety jest też mniej fajna wiadomość..... Weks jest już na ogólnych boksach :(
buuuu na H3 wprawdzie nie ma agresorów, ale strasznie mi go szkoda :(
Rozdzielili go z jego szpitalną koleżanką Biedronką... ssstrasznie się cieszył na jej widok ( bo oczywiście nie mogłam sobie odmówić wzięcia ich razem ;) )

Posted

Asior napisał(a):
uffff już jestem... odcięli mi net złodzieje jedni :mad:
mam parę fajnych fotek malucha...
Niestety jest też mniej fajna wiadomość..... Weks jest już na ogólnych boksach :(
buuuu na H3 wprawdzie nie ma agresorów, ale strasznie mi go szkoda :(
Rozdzielili go z jego szpitalną koleżanką Biedronką... ssstrasznie się cieszył na jej widok ( bo oczywiście nie mogłam sobie odmówić wzięcia ich razem ;) )

H3 to szczesliwy boks, moze szybko pojdzie do domu:)
a kto tam teraz na H3 siedzi?

Posted

nie powiem Ci za bardzo, bo tylko przez chwilę te psiaki widziałam, ale Basia wolontariuszka z nimi wychodziła.. Jednak jest tam jeden psiak w pilnej potrzebie... wielkości Weksa, ale dziki kompletnie :shake: nie chce dać się złapać, siedzi pod kaloryferem :(
Chciałam go wziąć, ale nie dało się, bo się zapierał i chwytał Monikę zębami... maleńkie przerażone psisko :(