Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
no i poplułam monitor.. od razu Mariolkę widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

gdzie byłaś, gdzie byłaś?? U Weksika byłam :roll:

Asiorku Ty sie tak nie denerwuj :evil_lol: to pytanie było do naszej Toski :diabloti:

Posted

[quote name='Toska']dobra , teraz robię tak ::scared:, bo mi jeszcze ciocie jakaś karę za wczorajszy grzech wymyślą :evil_lol:
Rozumiem , że Weksik wyspacerowany i wygłaskany wczoraj został porządnie :lol:

oczywiście , że wymyślą :diabloti: ucieczka nic nie pomoże :evil_lol::evil_lol:
a poza tym co to za układy z Asiorem, nawet nieobecności nie odnotował :cool3: mnie to od razu opierdziela chociaż się staram jak mogę :eviltong:

Posted

[quote name='marysia55']
a poza tym co to za układy z Asiorem, nawet nieobecności nie odnotował :cool3: mnie to od razu opierdziela chociaż się staram jak mogę :eviltong:

a i owszem,że opierdziela, bo sie obijasz :eviltong:

Posted

[quote name='marysia55']oczywiście , że wymyślą :diabloti: ucieczka nic nie pomoże :evil_lol::evil_lol:

:siara: no to pięknie :cool3:, bo babcia mi zawsze mówiła :" jak biją to uciekaj " , a tu widzę , że ta metoda się nie sprawdzi przy cioci Marysi :evil_lol:

Witam ciocie Weksikowe :lol: , Weksika oczywiście zabieram na spacer :painting:na pierwszą stronę mimo szarości i pokropku za oknem :evil_lol:

pozdrawiam :lol: i jednak , na wszelki wypadek ......:scared:

Posted

Dziś pogoda trochę lepsza -idziemy więc Weksiku na przechadzkę na samą górę pierwszej strony -niech wszyscy podziwiają małego :loveu:, dzielnego :loveu:, zdrowiejącego pieska :loveu:, który bardzo prosi o dom !!!!

a ciocie :lol:, że tak sobie pozwolę spytać -gdzie się podziewają ?:evil_lol:

Posted

Melduje się z ranka ciotka Toska , ta od dźwigania Weksika w górę :evil_lol:

Niech ten szkrab mały już domek znajdzie :razz: , bo niedługo będę miała posturę Pudziana :eek2: od tego podnoszenia :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
jutro odwiedzę psiaka :)

To wygłaskaj go od ciotki Toski porządnie :lol:
a może i fotki jakieś mogłabyś zrobić?porwałam Weksikowy banerek :evil_lol:

Posted

już póżno więc ja na spacerek Weksika nie wezmę :shake: tylko go delikatnie podrzuce na pierwszą stronę :evil_lol: wiele dogomaniaków nie może nocami sypiać, więc może ktoś go dojrzy :roll: tego małego słodziaka :loveu:
[SIZE="1"]ciekawe tylko dlaczego nikt nie zauważył mojej nieobecności, chyba nikt mnie juz nie kocha :placz:

Posted

Dziędobry :evil_lol: wszystkim Weksikowym ciotkom :lol:
Psiaka zabieram na przechadzkę :painting: , lecimy biegusiem na pierwsza stronę !!!
Ciociu Marysiu :lol:, skąd taki niedorzeczny pomysł z tym niekochaniem ???
tylko dlatego , że Cię chwilkę nie było ???

Posted

[quote name='marysia55']
[SIZE="1"]ciekawe tylko dlaczego nikt nie zauważył mojej nieobecności, chyba nikt mnie juz nie kocha :placz:

skarbie.. ja to mam tyle na głowie, ze nie zauważyła bym nawet zniknięcia weksika z wątku :shake:

Posted

Asior napisał(a):
skarbie.. ja to mam tyle na głowie, ze nie zauważyła bym nawet zniknięcia weksika z wątku :shake:

w to nie uwierzę :shake: ... no chyba żeby zniknął do własnego domku :cool3: a właściwie to juz najwyższy czas . Weksik siooo do domu, nie zajmuj miejsca na dogo :p:p:p

Posted

widziałam dziś Weksika :loveu: nawet wyskoczyłam na szybki spacerek :)
boze.. jak on sie cieszył jak mnie zobaczył :placz: jak piszczał, jak szczekał... mojue maleństwo kochane :placz: