Asior Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 ten okruszek z Weksidłem to stu letnia pekinka :( Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asior napisał(a):no i poplułam monitor.. od razu Mariolkę widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzie byłaś, gdzie byłaś?? U Weksika byłam :roll: Asiorku Ty sie tak nie denerwuj :evil_lol: to pytanie było do naszej Toski :diabloti: Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Toska']dobra , teraz robię tak ::scared:, bo mi jeszcze ciocie jakaś karę za wczorajszy grzech wymyślą :evil_lol: Rozumiem , że Weksik wyspacerowany i wygłaskany wczoraj został porządnie :lol: oczywiście , że wymyślą :diabloti: ucieczka nic nie pomoże :evil_lol::evil_lol: a poza tym co to za układy z Asiorem, nawet nieobecności nie odnotował :cool3: mnie to od razu opierdziela chociaż się staram jak mogę :eviltong: Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Asior'] http://img268.imageshack.us/img268/2171/dsc08872.jpg jaki kochaniutki ten Weksik :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asior napisał(a):a i owszem,że opierdziela, bo sie obijasz :eviltong: ja sie obijam :motz: ja się obijam :motz: ...... no może czasami :p:p:p Quote
Asior Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='marysia55'] a poza tym co to za układy z Asiorem, nawet nieobecności nie odnotował :cool3: mnie to od razu opierdziela chociaż się staram jak mogę :eviltong: a i owszem,że opierdziela, bo sie obijasz :eviltong: Quote
Toska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='marysia55']oczywiście , że wymyślą :diabloti: ucieczka nic nie pomoże :evil_lol::evil_lol: :siara: no to pięknie :cool3:, bo babcia mi zawsze mówiła :" jak biją to uciekaj " , a tu widzę , że ta metoda się nie sprawdzi przy cioci Marysi :evil_lol: Witam ciocie Weksikowe :lol: , Weksika oczywiście zabieram na spacer :painting:na pierwszą stronę mimo szarości i pokropku za oknem :evil_lol: pozdrawiam :lol: i jednak , na wszelki wypadek ......:scared: Quote
Toska Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dziś pogoda trochę lepsza -idziemy więc Weksiku na przechadzkę na samą górę pierwszej strony -niech wszyscy podziwiają małego :loveu:, dzielnego :loveu:, zdrowiejącego pieska :loveu:, który bardzo prosi o dom !!!! a ciocie :lol:, że tak sobie pozwolę spytać -gdzie się podziewają ?:evil_lol: Quote
j3nny Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 odswiezylam Weksikowi cafeanimal, gumtree i alegratke Quote
Asior Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 j3nny dziękuje bardzo :loveu: Toska, tu są wszystkie cioteczki :P Quote
Toska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Melduje się z ranka ciotka Toska , ta od dźwigania Weksika w górę :evil_lol: Niech ten szkrab mały już domek znajdzie :razz: , bo niedługo będę miała posturę Pudziana :eek2: od tego podnoszenia :evil_lol: Quote
Asior Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 iiiitam, Weksik malusi jest to nie nadźwigasz się zbytnio ;) Quote
Toska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Asior napisał(a):jutro odwiedzę psiaka :) To wygłaskaj go od ciotki Toski porządnie :lol: a może i fotki jakieś mogłabyś zrobić?porwałam Weksikowy banerek :evil_lol: Quote
Asior Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 nie bardzo będe w stanie fotki robić bo będe "przelotem" i będe chciała go na szybki spacerek wziąć :) ale w niedziele zrobię :) Quote
marysia55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 już póżno więc ja na spacerek Weksika nie wezmę :shake: tylko go delikatnie podrzuce na pierwszą stronę :evil_lol: wiele dogomaniaków nie może nocami sypiać, więc może ktoś go dojrzy :roll: tego małego słodziaka :loveu: [SIZE="1"]ciekawe tylko dlaczego nikt nie zauważył mojej nieobecności, chyba nikt mnie juz nie kocha :placz: Quote
Toska Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dziędobry :evil_lol: wszystkim Weksikowym ciotkom :lol: Psiaka zabieram na przechadzkę :painting: , lecimy biegusiem na pierwsza stronę !!! Ciociu Marysiu :lol:, skąd taki niedorzeczny pomysł z tym niekochaniem ??? tylko dlatego , że Cię chwilkę nie było ??? Quote
Asior Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='marysia55'] [SIZE="1"]ciekawe tylko dlaczego nikt nie zauważył mojej nieobecności, chyba nikt mnie juz nie kocha :placz: skarbie.. ja to mam tyle na głowie, ze nie zauważyła bym nawet zniknięcia weksika z wątku :shake: Quote
Toska Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Późny wieczorny skok :painting: Weksika na pierwszą stronę i idziemy :sleep2: -dobranoc :bye: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asior napisał(a):skarbie.. ja to mam tyle na głowie, ze nie zauważyła bym nawet zniknięcia weksika z wątku :shake: w to nie uwierzę :shake: ... no chyba żeby zniknął do własnego domku :cool3: a właściwie to juz najwyższy czas . Weksik siooo do domu, nie zajmuj miejsca na dogo :p:p:p Quote
Asior Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 widziałam dziś Weksika :loveu: nawet wyskoczyłam na szybki spacerek :) boze.. jak on sie cieszył jak mnie zobaczył :placz: jak piszczał, jak szczekał... mojue maleństwo kochane :placz: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asior napisał(a):widziałam dziś Weksika :loveu: nawet wyskoczyłam na szybki spacerek :) szczęściara :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts