marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Asior napisał(a):no proszę jaki mam posłuch ;) pewnie ci się marzy taki sam posłuch w domu cooooo :diabloti: Quote
Asior Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 no i gdzie te ciotki co miały tu zaglądac, gdzie :( :shake: Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 to sie cioteczki odzywać :mad: nie tylko zaglądać :eviltong: Weksik musi byc na samej górze wtedy ma większe szanse :loveu: Quote
Toska Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 marysia55 napisał(a):to sie cioteczki odzywać :mad: nie tylko zaglądać :eviltong: Weksik musi byc na samej górze wtedy ma większe szanse :loveu: Tak jest ! :klacz: pani kierowniczko :evil_lol: Quote
Asior Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Toska napisał(a):Tak jest ! :klacz: pani kierowniczko :evil_lol: nooo trza słuchać ciotki, bo nam uszy ponaciera i co będzie :roll: Quote
marysia55 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 stokrotka napisał(a):Więc grzecznie podnoszę. noooo , to lubię jak się cioteczki robią takie bardziej zdyscyplinowane :diabloti: w końcu od tego zalezy przyszłośc naszego psiaka:loveu: i grzecznie proszę sie tego trzymać bo będziemy inaczej rozmawiały :mad: Quote
Toska Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Melduje się zdyscyplinowana ciotka Toska :evil_lol: Weksik w górę ! Quote
Asior Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 MALEŃKI 5 kg WEKS po wypadku SZUKA DOMU (630175675) - Aukcje internetowe Allegro wyróżnione allegro ( dzieki Marysi) :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Asior napisał(a):MALEŃKI 5 kg WEKS po wypadku SZUKA DOMU (630175675) - Aukcje internetowe Allegro wyróżnione allegro ( dzieki Marysi) :loveu::loveu::loveu: Asiorek , allegro jak zwykle superzaste, czyli z najwyższej półki maestro :p:p:p Quote
marysia55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Toska napisał(a):Melduje się zdyscyplinowana ciotka Toska :evil_lol:Weksik w górę ! cioteczka Toska podpisała liste obecności :evil_lol: stokrotka napisał(a):Więc grzecznie podnoszę. cioteczka stokrotka tez jak widzę zdyscyplinowana :evil_lol: tak trzymac kochane, ale chciałabym widzieć na wątku pozostałe cioteczki , które sie jeszcze opierdzielają :diabloti: Quote
Asior Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 no właśnie.. zawsze takie puchy mimo,że tyle krakowianek na dogo :( Quote
marysia55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 juz ja przypilnuje te ciotki :mad::mad::mad: zmienników nam trza w podnoszeniu Weksika :evil_lol::evil_lol: Quote
Toska Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 lista obecności :evil_lol: , nieźle nas tu rozliczają :lol: parafkę więc składam :eviltong: i Weksika małego w górę ciągnę !!!! Quote
Asior Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Toska, ales sumienna.. no no.... chyba za frekwencję Ci się szóstka należy ;) Quote
Toska Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 marysia55 napisał(a):a gdzie reszta ciotek :mad::mad::mad: ależ groźna ta ciocia Marysia :crazyeye: aż się boję zgłosić :evil_lol: , bo widzę , że można pałą zarobić :evil_lol: ale jestem i Weksik , który pilnie szuka kochającego domku wędruje na samą górę !!! Quote
Asior Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Maryś.. proszę nie krzyczeć na dziewczyny bo nam sie zamkną w sobie :mad: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Asior napisał(a):Maryś.. proszę nie krzyczeć na dziewczyny bo nam sie zamkną w sobie :mad: :crazyeye: Asior ja nie krzyczę , ja tylko grzecznie proszę :diabloti: przecież widzisz, że nie wyciągnęłam jakiegoś kałacha tylko malutkim patyczkiem wymachuje :evil_lol::evil_lol:. Cioteczki nie bać sie tylko zaglądać i Wekselka podnosić :loveu::loveu: Quote
Toska Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :hmmmm: , skoro to tylko malutki patyczek jest , to zaryzykuję :evil_lol: i naszego małego pupilka na spacerek zabiorę :painting: na pierwszą stronę Weksiku :loveu: idziemy !!! niech cię wszyscy oglądają i domku dla ciebie szukają !!! Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Toska napisał(a)::hmmmm: , skoro to tylko malutki patyczek jest , to zaryzykuję :evil_lol: i naszego małego pupilka na spacerek zabiorę :painting: na pierwszą stronę Weksiku :loveu: idziemy !!! niech cię wszyscy oglądają i domku dla ciebie szukają !!! Toska, ten malutki patyczek to tylko tak żeby Weksik miał co aportować na spacerkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts