Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dla Bunia doszła paczka z preparatem na stawy i witaminami- jutro wrzuce fotkę. Bumi szaleje , jest wszystko ok:) Quote
piechcia15 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 a nadal oszczędza tą łapkę? czy takim psom nie daje się czegoś przeciwbólowego?Aniu patrz na daty ważności, bo Niemcy lubią często dawać przeterminowane:) a Bumkowi to by się przydało coś takiego mocnego w silnej dawce.Czy to co podali jest jakieś znane?bo może mimo wszystko warto by było mu zakupić jakieś lepsze witaminy czy coś w rodzaju glukozaminy? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 :) To są nowe rzeczy prosto ze sklepu , zakupione w zooplusie niemieckim. Środki bardzo dobre/cena mówi za siebie-na stawy środek z Happy doga specjalnie dla starszych psów, a witaminy typowo Niemieckie. Wszystko z datą przydatności baaardzo długą;) Bumi na razie biega jak młody bóg, łapka sprawna , od dawna nawet jej nie uniósł. Quote
piechcia15 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 proszę wejdźcie na wątek w moim podpisie :( szukam ratunku dla 15-letniego szkieleta Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zostało mi dzisiaj fiprexu, bo zakraplałam hotelikową psią gromadę- Bumi tez dostał. Wyszło 16zł. Obrożę zaaplikujemy za miesiąc , półtora w takim razie. Fotke zrobię jutro, a w weekend postaram się nagrać filmik, to sami zobaczycie czy Bumi zadowolony;) Quote
piechcia15 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 ok fajnie:) jutro zrobię ci przelew...jak nie zapomnę:) a jak zapomnę to przypomnij mi za dzień czy dwa:) yyy dane do przelewu są chyba u ciebie na wątku no nie? Quote
piechcia15 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 przelew poszedł:) a czy Bumiś grzecznie wcina witaminki? czy protestuje?:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jedzenie u Bumiego, to najmniejszy problem:) Nie zwracajcie uwagi na mój zachrypły głos;) http://www.youtube.com/watch?v=F_Kt7mKuFzU W sobotę wpadnie do mnie moja koleżanka, po kusie strzyżenia...trochę Bumiego doprowadzimy do ładu;) A to rzeczy z Niemiec. Quote
sybil Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zaglądzm do Bumisia i nie mogę nadziwić się, że ten wesoły, biegający i skaczący pies to ten sam Bumiś, który z trudem wstawał, ledwie chodził i pewnie tracił nadzieję, że może być lepiej. Dziewczyny, jesteście cudowne! Dla Was i Bumisia :loveu::iloveyou: Quote
piechcia15 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 jest i uśmiech sa i piruety:) czyli pies szczęśliwy:) wydaje mi się że schudł...od ilości ruchu oczywiście?nie miałam na myśli oczywiście że mało je:0 tylko że tyle się teraz rusza więc nabrał formy:) a co tu u Bumka obcinać? na krótko jak sznaucery? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nie schudł, nawet chyba przybrał troszkę bo nie sa tak już wyczuwalne żebra...ale zrobił się smuklejszy-tzn nabiera rzeźby mięśniowej haha Nie, nie będziemy go jakoś tam wycinać mocno, trochę mordkę dopracować trzeba;) Quote
piechcia15 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 zróbcie mu irokeza :evil_lol::evil_lol:będzie suczki wyrywał:loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Pilnie poszukuję transportu z łodzi, lub radomska do mnie !! Dla tego szkielcika... http://www.dogomania.pl/threads/2051...8#post16646508 Zwrot za paliwo. Może znacie kogoś kto by pomógł, bardzo prosimy. Quote
agata51 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jaki cudny, radosny pychol!!! Bumek, nie daj się zrobić na sznaucera! Uciekaj, jak tylko w czyichś łapskach nożyczki albo trymer zobaczysz! A najlepiej od razu gryź! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 hahaha no niestety pogoda sprzyja Bumkowi ...co mam wolną chwilę to pada i nici z kąpieli i upiększania Poza tym wszystko bardzo dobrze. Doszły pieniążki za fripex na kleszcze, dzięki! Quote
piechcia15 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 ha ha bo to prawdziwy mężczyzna musi odpowiednio "pachnieć" ...na odległość i mieć włosy pod pachami :):) :D:D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Bumi pozdrawia, u nas wszystko ok. W końcu pogoda sie poprawia...a wiadomo co to będzie oznaczać:eviltong: Wczoraj próbowałam go wyczesać, ale dla niego ważniejsze jest niuchanie w trawie.... Quote
piechcia15 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 nie interesują go babskie ceregiele:) pozdrowionka:) widać, że jest tam szczęśliwy!! ma swój dom pogodnej starości:) Quote
agata51 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Gdybyż on jeszcze tej pogodnej starości w swoim własnym domku u boku swojego własnego pana mógł zaznawać! Nie, żeby mu było źle u Ani, ale jednak... Quote
wiga138 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Zyczę Wszystkim - Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy :) Quote
Recommended Posts