Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nadal oszczędza tą łapkę? czy takim psom nie daje się czegoś przeciwbólowego?Aniu patrz na daty ważności, bo Niemcy lubią często dawać przeterminowane:) a Bumkowi to by się przydało coś takiego mocnego w silnej dawce.Czy to co podali jest jakieś znane?bo może mimo wszystko warto by było mu zakupić jakieś lepsze witaminy czy coś w rodzaju glukozaminy?

Posted

:) To są nowe rzeczy prosto ze sklepu , zakupione w zooplusie niemieckim. Środki bardzo dobre/cena mówi za siebie-na stawy środek z Happy doga specjalnie dla starszych psów, a witaminy typowo Niemieckie. Wszystko z datą przydatności baaardzo długą;)
Bumi na razie biega jak młody bóg, łapka sprawna , od dawna nawet jej nie uniósł.

Posted

Zostało mi dzisiaj fiprexu, bo zakraplałam hotelikową psią gromadę- Bumi tez dostał.
Wyszło 16zł.

Obrożę zaaplikujemy za miesiąc , półtora w takim razie.
Fotke zrobię jutro, a w weekend postaram się nagrać filmik, to sami zobaczycie czy Bumi zadowolony;)

Posted

Zaglądzm do Bumisia i nie mogę nadziwić się, że ten wesoły, biegający i skaczący pies to ten sam Bumiś, który z trudem wstawał, ledwie chodził i pewnie tracił nadzieję, że może być lepiej. Dziewczyny, jesteście cudowne! Dla Was i Bumisia :loveu::iloveyou:

Posted

jest i uśmiech sa i piruety:) czyli pies szczęśliwy:) wydaje mi się że schudł...od ilości ruchu oczywiście?nie miałam na myśli oczywiście że mało je:0 tylko że tyle się teraz rusza więc nabrał formy:)
a co tu u Bumka obcinać? na krótko jak sznaucery?

Posted

Jaki cudny, radosny pychol!!! Bumek, nie daj się zrobić na sznaucera! Uciekaj, jak tylko w czyichś łapskach nożyczki albo trymer zobaczysz! A najlepiej od razu gryź!