Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze ja nie wiem co z tym naszym Bumisiem jest nie tak:( chyba musimy zacząć pracować nad jego tymczasem lub hotelem, ylko problem z jego tolerancją:( chyba że pojechałby do kogoś kto nad tym umiałby zapanować:(

Posted

a czy macie gdzieś link do wątku jamora?? aczkolwiek kolejka pewnie taka, że za 3 lata dojdzie,no ale nic trzeba zacząć coś robić, zapiszemy go tu i w inne miejsca jeszcze, może kiedyś doczeka się swojej kolejki:(

Posted

witam. wszedłem tu aby zobaczyc jak jestescie nastawieni. decyzja o dt powinna byc bardzo rozwazona. ja za kikadni bede miał dla niego miejsce, ale....z mojej strony wszystko na tak, bo klient nasz pan, tylko czy podołacie ? co bedzie jesli nie znajdzie sie zainteresowany przez 2niesiace, przez pół roku ?przez rok ? przez 4 lata ?
psiak wyglada na zadbanego i zadowolonego, wiec czy bedzie miał wieksze szanse jak bedzie u mnie ?Rufus ktory u mnie jest wyglada jak blizniak, jest juz kilka miesiecy u mnie i zadnego telefonu choc dziewczyny dobrze sie organizują .wiec warto rozwazyc, czy na to miejsce nie lepiej poszukac małego psa ktory ma szanse, przez rok takich mozecie uratowac kilka

Posted

pisałam właśnie na tamtym wątku jak duża jest rotacja i ile mniej więcej się czeka w kolejce bo 5 miejsce nie wiele mówi i nie doczekałam się odpowiedzi. Chcemy Bumiśka uratować od tego schronu i nawet jeśli trzeba będzie dożywotnie to będziemy płacić. Temu psu się to należny. Nie zasłużył na to aby 7 lat siedzieć w takich warunkach:( a u ciebie będzie miał chociaż spacery i możliwośc biegania kilka razy dziennie co uwielbia

Posted

Słuchajcie, nie wiem czy dobrze zrobiłam ale wyszłam z taka propozycją, że miejsce Bumisia można by odstąpić Atenie, która już ma pieniądze a nie ma miejsca w hotelu. A my zapiszemy go także u Jamora ale na następnym miejscu i uzbieramy na spokojnie pieniądze. Co wy na to? Ona jest chyba bardziej potrzebująca i w depresji:(

Posted

żadne żal tylko nadal ZBIERAMY DEKLARACJE i szykujemy kasiurkę!! musi być kasa gotowa aby go gdziekolwiek wydawać. A więc ciociu agatko uruchamiaj swoje kontakty i zbieramy szmal:)

ojj dziś Bumiś i wielu jego kolegów przezyje koszmar...:(