Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']mnie to bez różnicy:( zależy jak tam twój portfel:)[/QUOTE]

Oj, kiepściutko. Zresztą już nie zdążę. Wyślę, jak tylko wrócę. Opiekujcie się Bumkiem, cioteczki kochane!

• 2 weeks later...
Posted

Tutaj pusto, ale na szczęście w realu o nim pamiętamy i Bumiś mini. raz w tygodniu a nieraz i częściej wychodzi na spacer. Chociaż tyle. Jest jedynym takim 'szczęściarzem' w schronisku....

Posted

piechcia15 napisał(a):
dostałam maila z prośbą o nr konta i jakaś jego fanka chce wpłacić 50zł dla naszego przystojniaka:D

Cudownie, ale na co, skoro hotelik odpada? Ogłoszenia, karma, smakołyki, zabawki? Może jakieś ogłoszenie w MP da się załatwić? Dorzucę drugie 50.

Posted

ja nadal wierze i marze o domu dla niego. Jutro mam nadzieję że wyjdzie z którąś z nas i zostanie wymiziany za wszystkie czasy!

jak sobie pomyślę że mnie ktoś by tak zamknął w pomieszczeniu 3mx2m i kazał siedzieć 8 lat to bym chyba popełniła samobójstwo...tylko nie wiem na czym...:(chyba bym sie utopiła w misce:(

Posted

to super:)nasz grono sie powiększa, powoli, ale zawsze:)

Dziś Bumek był na wybiegu, wypieszczony, wygłaskany, a gdy mnie zobaczył to odwalił piruet z radości:) a na koniec dnia dostał wędzonego gnata:)