Tola Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 29 minut temu, Poker napisał: Dlaczego się skomplikowało jeszcze bardziej ? Nie wiem, gdzie suczki mam zabrać od poniedziałku, nie wiem, gdzie pojada potem, czy druga jest zdrowa, a przy nadal jest niewyłapana. Quote
Tola Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Kotka, która ktoś nam podrzucił, ma niebieskie oczy Quote
Tola Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Dostaliśmy przesyłkę od b-b z aksesoriami dla bezdomniaków, bardzo dziękuję, bo u nas nadal brak szeleczek. B- B - dla Ciebie :) Szczególnie dziękuje Pajda, bo jutro zadebiutuje chyba w tych różowych szeleczkach, są dla niej dobre:). Quote
b-b Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 3 godziny temu, Tola napisał: Szczególnie dziękuje Pajda, bo jutro zadebiutuje chyba w tych różowych szeleczkach, są dla niej dobre:). :D Quote
Tola Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Niestety okazało się, że kotka Blue, którą nam podrzucono na wieś, jest ciężarna no i dzisiaj pojechała do lecznicy w Izbicy, w środę zabieg. Wetka obiecała parę zdjęć, bo ja nie zdążyłam nic zrobić przez to zamieszanie z Pajdą; określi też wiek i można spróbować ogłaszać koteczkę, jest bardzo ładna, może szybko znajdzie dom, bo ten wyjazd do Izbicy to taki niezaplanowany, chcieliśmy trochę zejść z kosztów... Tutaj takie zdjęcia zrobione jeszcze na wsi, telefonem. Czy widzicie te oryginalne niebieskie oczy... Quote
Tola Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 A z lecznicy z Izbicy przyjechały dzisiaj do Dt p. Małgosi dwa kocurki od dzikiej kotki, która jest u Jaaga. Kocurki miały inne imiona, DT nazwał je od nowa - Amon i Ramzes i niech tak zostanie, może te zmiany przyniosą im szczęście;) Marzy mi się chwila, kiedy będzie można je ogłaszać, bo były w lecznicy od grudnia:(. Nawet zdjęć jeszcze nie mają:( Quote
Poker Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Bazarek dla piesiów ze stodoły https://www.dogomania.com/forum/topic/351864-kwiaty-doniczkowe-własnej-hodowli-do-0505-g-22/ Quote
Tola Posted May 9, 2020 Author Posted May 9, 2020 Dzisiaj, wraz z psia rodziną ze stodoły, do hoteliku w Nowej Soli pojechała również niebieskooka koteczka Blue. We wtorek miała zabieg sterylizacji, jest wszytsko ok. ; wetka jednak podejrzewa, że kotka nie słyszy... Jutro szafirka napisze więcej, na pewno trzeba będzie poobserwować koteczkę. Podróż zniosła bardzo dobrze. Quote
Tola Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 Dnia 9.05.2020 o 22:28, Tola napisał: Dzisiaj, wraz z psia rodziną ze stodoły, do hoteliku w Nowej Soli pojechała również niebieskooka koteczka Blue. We wtorek miała zabieg sterylizacji, jest wszytsko ok. ; wetka jednak podejrzewa, że kotka nie słyszy... Jutro szafirka napisze więcej, na pewno trzeba będzie poobserwować koteczkę. Podróż zniosła bardzo dobrze. Dostałam od Hani zdjęcia koteczki Quote
Tola Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 A tutaj jeszcze Kajmak i Kremik w warszawskim domu:) Quote
Tola Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 I Napoleonka vel Carla i majowa niedziela w Sosnowcu 1 Quote
b-b Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 7 minut temu, Poker napisał: Cudniaste są te kociaki. Zgadzam się :D Quote
kiyoshi Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 MOŻE KTOŚ ZDECYDUJE SIE NA WSPÓLNY TRANSPORT?? TRASA ZAMOŚĆ (okoilice)- ŚLĄSK. Będe zabierać Pole z Tomaszowa, może udałoby się dołączyć jakies psiaczki z zamojskiego wątku??? Termin- myśle do 2 tygodni max. Transport byłby zlecony-odpłatny, ale na kilka psów do podziału, to nie byłoby najgorzej ps. A może odwrotnie- może znacie kogoś kto móglby ta trase wykonać na zlecenie z jednym psem, ale za jakąś okazyjną bardziej cene?? Quote
Tola Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 7 godzin temu, kiyoshi napisał: MOŻE KTOŚ ZDECYDUJE SIE NA WSPÓLNY TRANSPORT?? TRASA ZAMOŚĆ (okoilice)- ŚLĄSK. Będe zabierać Pole z Tomaszowa, może udałoby się dołączyć jakies psiaczki z zamojskiego wątku??? Termin- myśle do 2 tygodni max. Transport byłby zlecony-odpłatny, ale na kilka psów do podziału, to nie byłoby najgorzej ps. A może odwrotnie- może znacie kogoś kto móglby ta trase wykonać na zlecenie z jednym psem, ale za jakąś okazyjną bardziej cene?? Ja bardzo chętnie dołączyłabym jakiegoś bezdomniaka, ale na razie nie mam żadnego psa, w sobotę pojechała Reszka ze szczeniakiem i koteczka do szafirki. Nie jeździlam do schroniska, bo było zamknięte, a to stamtąd zawsze wyjezdzało najwięcej psiaków. Wiem, ze od następnego tygodnia będzie można prawdopodobnie już pojechać do schroniska, więc może uda mi się podjechać i porobić zdjęcia, może jakiemuś biedakowi uda się... 1 Quote
kiyoshi Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 1 minutę temu, Tola napisał: Ja bardzo chętnie dołączyłabym jakiegoś bezdomniaka, ale na razie nie mam żadnego psa, w sobotę pojechała reszka ze szczeniakiem i koteczka do szafirki. Nie jeździlam do schroniska, bo było zamknięte, a to stamtąd zawsze wyjezdzało najwięcej psiaków. Wiem, ze od następnego tygodnia będzie można prawdopodobnie już pojechać do schroniska, więc może uda mi się podjechać i porobić zdjęcia, może jakiemuś biedakowi uda się... no tak...zapomniałam o tych zakazach...ale- może akurat, skoro mają otworzyć, może sie uda :) 1 Quote
Tola Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Dnia 13.05.2020 o 16:35, kiyoshi napisał: no tak...zapomniałam o tych zakazach...ale- może akurat, skoro mają otworzyć, może sie uda :) Jak tylko będzie to możliwe to podjadę do schroniska. Quote
Tola Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Wczoraj doszła przesyłka od Jo37 z szeleczkami i smyczkami dla psiaków, bardzo dziękuję 1 1 Quote
Tola Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 Pamiętacie Liczi vel Rysię, znaleziona rok temu w lesie pod Zamościem? Rysia bardzo szybko znalazła dom w Radości, a w tym tyg. miała urodziny :) Tutaj jeszcze malutka, zaraz po znalezieniu 1 Quote
Tola Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 Kolejna faktura za nasze koty w Izbicy ( Amon, Ramzes i Blue) Quote
b-b Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Teraz musiałyby leżeć odwrotnie niż na 1 zdjęciu :))) 1 Quote
elik Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Zdjęcie chwytające za serce <3> Wyrosła na piękną sunię :) 2 1 Quote
Recommended Posts