Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Ale cudny, nawet nie wiedziałam, ze on ma takie piękne, bursztynowe oczka!!! Jaaga - ale zmieniłaś chłopaka! Potrzebna Ci pomoc w ogłaszaniu? Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Ja dzisiaj byłam w schronisku, wróciłam bardzo smutna Nie widziałam dzisiaj tych suniek, dla nich tam m.in. pojechałam Jak sunie nie przeżyły zimy, to się załamię Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Abi - podeszła na moment do siatki, powąchała rękę i odeszła Quote
helli Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Ponieważ kierujemy się głównie wyglądem, w pierwszej chwili, to chyba ten rudzielec spanielowaty miałby spore szanse na szybką adopcję Quote
Poker Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 4 minuty temu, helli napisał: Ponieważ kierujemy się głównie wyglądem, w pierwszej chwili, to chyba ten rudzielec spanielowaty miałby spore szanse na szybką adopcję Też tak pomyślałam ,żeby pokazać ludziom od spanieli. Jedna sunia jest bardzo wychudzona. Quote
helli Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 A co do reszty, to płakać się chce, bo spędzą życie w schronisku, nie ma tylu domów, za dużo stworzeń jest. Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 11 minut temu, Poker napisał: Też tak pomyślałam ,żeby pokazać ludziom od spanieli. Jedna sunia jest bardzo wychudzona. Ten spanielowaty bardzo ładny, jeszcze w dobry stanie... Quote
Tyśka) Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Też zwróciłam uwagę na spanielowatego, ogromne szanse ma faktycznie... - a tego chudego malinoisa może ludziom od belgów pokazać? - ta sunia zapadła mi w serce :( Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 36 minut temu, Tyś(ka) napisał: Też zwróciłam uwagę na spanielowatego, ogromne szanse ma faktycznie... - a tego chudego malinoisa może ludziom od belgów pokazać? - ta sunia zapadła mi w serce :( Pokaż Tyśka, pokaż jak możesz... Biała sunia zapadła mi w serce jeszcze poprzednim razem, tylko uciekała do boksu, nie mogłam zrobić jej zdjęcia. Dzisiaj wychodziła na wybieg, podchodziła nawet do siatki, machała nieśmiało ogonkiem, ale byle gwałtowniejszy ruch to kuliła się Quote
uxmal Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Chyba fajny pies- taki poczciwy. 1 Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Przed chwilą, uxmal napisał: Chyba fajny pies- taki poczciwy. Tam większość poczciwych, z taką nadzieją patrzą, jak ktoś przyjezdza, tylko jak napisała helli, wiekszość z tych dużych zostanie w schronie na zawsze:( Quote
Recommended Posts