Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Też nie mam pojęcia, o jaką chodzi. Ja podsyłałam im jedynie młodziaka.
PS: Na fb schroniska znalazłam zdjęcia tego psa podpisane jako "suczka". Ale to na bank jest ten pies: nawet taki sam ma ciemny kołnierz i tego samego kolegę obok siebie (szrona?). Może im o te zdjęcia chodzi? Bo chyba takiej podobnej do tego psiaka DONki teraz w schronisku nie ma?

Jest podobno wpis -młoda, przyjazna onka zamosc

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze dla bidulka ze zdeformowaną łapką wyczarować pomoc.... b671bd1000b9_sM_orig.gif

Myślę o organizowaniu dla niego finansów.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Myślę o organizowaniu dla niego finansów.

Elu, fanty na bazar masz jak w banku!!! Tola na Siepomaga tez umieści!! Pomóżmy mu, proszę!!! Ja na klatę biorę Alaskę, ona w potwornej depresji i zadredziona strasznie...

Posted
6 minut temu, Tola napisał:

Jest podobno wpis -młoda, przyjazna onka zamosc

Na grupie? Nic mi o tym nie wiadomo :(

Alaskan, teraz też tak sobie myślę... że możesz mieć rację. Widocznie wypatrzyli ją w albumie schroniska...

Zdjęcia i opis kopiuję z albumu:

młoda, przyjacielska suczka w typie owczarka niemieckiego
Zdjęcie użytkownika Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zamościu.

Zdjęcie użytkownika Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zamościu.

Album:

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

A może o tą suczkę chodzi??? Tolu, ona na  przedostatnim wybiegu...

DSC00260.JPG

Może i o nia chodzi...

Przedostatni wybieg od budynku administracyjnego? Tam, gdzie byłą Lisia i Bajka?

Posted
26 minut temu, Tola napisał:

Havaneczko  - pomocy - może wyczarujesz jakiś bazareczek transportowy na drogę?

Z walącym sercem czytam tak niesamowite wiadomości !  Tyś(ka) jesteś Wielka ! FB jednak ma MOC !

Oczywiście, ze postaram się pomóc z bazarkiem !!!

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Z walącym sercem czytam tak niesamowite wiadomości !  Tyś(ka) jesteś Wielka ! FB jednak ma MOC !

Havanko, to nie ja... to FB. Ja tylko dodałam psiaka do 5 grup... To, że ludzie go wypatrzyli i przy okazji inne psiaczki to nie moja zasługa ;)

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Od budynku drugi albo nawet pierwszy....

To juz wiem - pierwszy, tam gdzie byla ta pobudzona onka...

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Havanko, to nie ja... to FB. Ja tylko dodałam psiaka do 5 grup... To, że ludzie go wypatrzyli i przy okazji inne psiaczki to nie moja zasługa ;)

Gdybyś Tysiu nie dodała ich do tych grup, nikt by ich nie wypatrzył !

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Błąd: gdyby Tola i alaskan nie pojechały do schroniska to by nikt psiaków nie wypatrzył, w ogóle by o nich nie wiedział ;)

Cieszę się, że mogłam pomóc udostępnieniem i się udało. Niemniej jednak nie dla mnie są brawa. :)

Posted

Pisałam już chwilkę temu, żeby dać te staruszki na FB - tam dużo więcej ludzi wchodzi niż na dogo.

Bardzo się cieszę z Alaski i starszej ONeczki - moja propozycja DT nadal aktualna od lata. Jakiś inny zwierz się załapie.

Posted
5 minut temu, Havanka napisał:

Zgadzam się - nas nie ma na FB, to Twoja Tyśka zasluga

Posted
3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

To oznacza, że cztery psiaki rozpoczną wkrótce nowe życie!!!!! I jak was nie kochać????

Boje się trochę, jak to wszystko ogarnąć.

Posted
20 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze dla bidulka ze zdeformowaną łapką wyczarować pomoc.... b671bd1000b9_sM_orig.gif

17 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, fanty na bazar masz jak w banku!!! Tola na Siepomaga tez umieści!! Pomóżmy mu, proszę!!! Ja na klatę biorę Alaskę, ona w potwornej depresji i zadredziona strasznie...

Tak, ta sunia potrzebuje pomocy na wczoraj :(

Asiu, fantami mam balkon załadowany :) Bazarek to ciężka praca, ale robię, choć zyski czasem niewspółmierne do włożonej pracy, ale dobrze jeśli choć coś grosza wpadnie, tylko boję się, że samymi bazarkami nie utrzymam psiaka w hotelu, a z deklaracjami bardzo krucho.

Bardzo chcę pomóc temu biedakowi, bo z pewnością taka deformacja łapki to jest dla niego wielki dyskomfort :(