Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 18 minut temu, Tola napisał: Pies jedzie do hoteliku pod Tomaszów Mazowiecki, stara sunia do domowego hoteliku dla staruszków. Tolu, która stara sunia???? Quote
Tola Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, która stara sunia???? Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 AAAA, nasza cudna oneczka!!! Radość, radość ogromna!!! Quote
Tola Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Też nie mam pojęcia, o jaką chodzi. Ja podsyłałam im jedynie młodziaka. PS: Na fb schroniska znalazłam zdjęcia tego psa podpisane jako "suczka". Ale to na bank jest ten pies: nawet taki sam ma ciemny kołnierz i tego samego kolegę obok siebie (szrona?). Może im o te zdjęcia chodzi? Bo chyba takiej podobnej do tego psiaka DONki teraz w schronisku nie ma? Jest podobno wpis -młoda, przyjazna onka zamosc Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Jeszcze dla bidulka ze zdeformowaną łapką wyczarować pomoc.... Quote
elik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze dla bidulka ze zdeformowaną łapką wyczarować pomoc.... Myślę o organizowaniu dla niego finansów. Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Jest podobno wpis -młoda, przyjazna onka zamosc A może o tą suczkę chodzi??? Tolu, ona na przedostatnim wybiegu... Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Myślę o organizowaniu dla niego finansów. Elu, fanty na bazar masz jak w banku!!! Tola na Siepomaga tez umieści!! Pomóżmy mu, proszę!!! Ja na klatę biorę Alaskę, ona w potwornej depresji i zadredziona strasznie... Quote
Tyśka) Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 6 minut temu, Tola napisał: Jest podobno wpis -młoda, przyjazna onka zamosc Na grupie? Nic mi o tym nie wiadomo :( Alaskan, teraz też tak sobie myślę... że możesz mieć rację. Widocznie wypatrzyli ją w albumie schroniska... Zdjęcia i opis kopiuję z albumu: młoda, przyjacielska suczka w typie owczarka niemieckiego Album: Quote
Tola Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: A może o tą suczkę chodzi??? Tolu, ona na przedostatnim wybiegu... Może i o nia chodzi... Przedostatni wybieg od budynku administracyjnego? Tam, gdzie byłą Lisia i Bajka? Quote
Havanka Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 26 minut temu, Tola napisał: Havaneczko - pomocy - może wyczarujesz jakiś bazareczek transportowy na drogę? Z walącym sercem czytam tak niesamowite wiadomości ! Tyś(ka) jesteś Wielka ! FB jednak ma MOC ! Oczywiście, ze postaram się pomóc z bazarkiem !!! Quote
Tyśka) Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Przed chwilą, Havanka napisał: Z walącym sercem czytam tak niesamowite wiadomości ! Tyś(ka) jesteś Wielka ! FB jednak ma MOC ! Havanko, to nie ja... to FB. Ja tylko dodałam psiaka do 5 grup... To, że ludzie go wypatrzyli i przy okazji inne psiaczki to nie moja zasługa ;) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Przedostatni wybieg od budynku administracyjnego? Tam, gdzie byłą Lisia i Bajka? Od budynku drugi albo nawet pierwszy.... Quote
Tola Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Od budynku drugi albo nawet pierwszy.... To juz wiem - pierwszy, tam gdzie byla ta pobudzona onka... Quote
Havanka Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Havanko, to nie ja... to FB. Ja tylko dodałam psiaka do 5 grup... To, że ludzie go wypatrzyli i przy okazji inne psiaczki to nie moja zasługa ;) Gdybyś Tysiu nie dodała ich do tych grup, nikt by ich nie wypatrzył ! 1 Quote
Tyśka) Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Przed chwilą, Havanka napisał: Gdybyś Tysiu nie dodała ich do tych grup, nikt by ich nie wypatrzył ! Błąd: gdyby Tola i alaskan nie pojechały do schroniska to by nikt psiaków nie wypatrzył, w ogóle by o nich nie wiedział ;) Cieszę się, że mogłam pomóc udostępnieniem i się udało. Niemniej jednak nie dla mnie są brawa. :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: To juz wiem - pierwszy, tam gdzie byla ta pobudzona onka... Pamiętasz, jak odchodziłyśmy już, to pokazałam Ci jeszcze tą oneczkę....Oj, jak dobrze, że zrobiłam jej zdjęcie!!! Quote
lunarmermaid Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Pisałam już chwilkę temu, żeby dać te staruszki na FB - tam dużo więcej ludzi wchodzi niż na dogo. Bardzo się cieszę z Alaski i starszej ONeczki - moja propozycja DT nadal aktualna od lata. Jakiś inny zwierz się załapie. Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 6 minut temu, Tola napisał: Tak, to chcą jeszcze tą sunię... To oznacza, że cztery psiaki rozpoczną wkrótce nowe życie!!!!! I jak was nie kochać???? Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 1 minutę temu, lunarmermaid napisał: Bardzo się cieszę z Alaski i starszej ONeczki - moja propozycja DT nadal aktualna od lata. Jakiś inny zwierz się załapie. Na pewno skorzystamy!!! Dziękuję, że jesteś tutaj z nami!! Quote
Tola Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 5 minut temu, Havanka napisał: Gdybyś Tysiu nie dodała ich do tych grup, nikt by ich nie wypatrzył ! Zgadzam się - nas nie ma na FB, to Twoja Tyśka zasluga Quote
Tola Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: To oznacza, że cztery psiaki rozpoczną wkrótce nowe życie!!!!! I jak was nie kochać???? Boje się trochę, jak to wszystko ogarnąć. Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Boje się trochę, jak to wszystko ogarnąć. Spokojnie, damy radę!!! 1 Quote
elik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze dla bidulka ze zdeformowaną łapką wyczarować pomoc.... 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, fanty na bazar masz jak w banku!!! Tola na Siepomaga tez umieści!! Pomóżmy mu, proszę!!! Ja na klatę biorę Alaskę, ona w potwornej depresji i zadredziona strasznie... Tak, ta sunia potrzebuje pomocy na wczoraj :( Asiu, fantami mam balkon załadowany :) Bazarek to ciężka praca, ale robię, choć zyski czasem niewspółmierne do włożonej pracy, ale dobrze jeśli choć coś grosza wpadnie, tylko boję się, że samymi bazarkami nie utrzymam psiaka w hotelu, a z deklaracjami bardzo krucho. Bardzo chcę pomóc temu biedakowi, bo z pewnością taka deformacja łapki to jest dla niego wielki dyskomfort :( Quote
Recommended Posts