Tola Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Dogo szaleje, wstawiam raz zdjecia, a ukazuje się ich cała masa :( Quote
Tola Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Dogo szaleje, wstawiam raz zdjecia, a ukazuje się ich cała masa :( Quote
Tyśka) Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Cóż za świetne relacje! :) A dogo szaleje, to prawda. MImo, że pojawia się informacja, że post nie może zostać dodany to i tak jest dodany, więc nie trzeba klikać drugi raz "dodaj odp" Quote
Tola Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 8 minut temu, Tyś napisał: Cóż za świetne relacje! :) A dogo szaleje, to prawda. MImo, że pojawia się informacja, że post nie może zostać dodany to i tak jest dodany, więc nie trzeba klikać drugi raz "dodaj odp" Nie klikam drugi raz, piszę nowy post, a i tak w tym poście ukazują się wszystkie poprzedni wstawiane zdjęcia. A potem jest problem z edycja postu i usuwaniem niepotrzebnej zawartości. Quote
Jo37 Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Bo przed napisaniem postu trzeba wyrzucić to co się pokazuje w polu do pisania. Quote
elik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Teraz tworzenie nowego postu, jak i później jego edytowanie jest ogromnym problemem. Wolę sobie nie wyobrażać jak to będzie z robieniem bazarku, gdzie każdy post edytuje się wiele razy Quote
elik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Aschita to też zamojski psiak więc i tu wkleję jej zdjęcia z DS :) Na działce, gdzie powstaje dom państwa I w mieszkaniu 2 Quote
elik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Acha i jeszcze jeden gniot. Odświeżanie strony wcale jej nie odświeża, tylko po raz któryś z rzędu wkleja na stronę ten sam post !!! Quote
elik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Dostałam zapytanie w sprawie koteczków. Cytuję: Witam jakie kotki z tych małych są jeszcze do zabrania? bardzo proszę o podanie czy to kocurek czy kotka oraz podanie który to jest na zdjęciu. Pozdrawiam PS w niedzielę będę w Zamościu to chętnie bym je zobaczyła Iwona Co odpisać Tolu ? Quote
Tola Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 24 minut temu, elik napisał: Dostałam zapytanie w sprawie koteczków. Cytuję: Witam jakie kotki z tych małych są jeszcze do zabrania? bardzo proszę o podanie czy to kocurek czy kotka oraz podanie który to jest na zdjęciu. Pozdrawiam PS w niedzielę będę w Zamościu to chętnie bym je zobaczyła Iwona Co odpisać Tolu ? Elu, ale które ogłoszenie pani widziała, to ostatnie, które robiłaś? IObecnie na dom czeka Marysia, Różyczka, Arielka, Filonek, Tabaka i Tycjanek. Najlepiej, jakby podała adres mailowy, to wyslę jej zdjęcia. Quote
Tola Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Aschitka cudna w tym posłanku, znowu mi się płacze. Elu - imię zostało? Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Widzę, że Aschitka swoją sypialnię ma przy łóżeczku Dużych :) Ovo też i nie może być inaczej (nawet fason łóżeczka Dziewczynki maja ten sam) ;) Pozdrawiamy :) Quote
elik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 49 minut temu, Tola napisał: Elu, ale które ogłoszenie pani widziała, to ostatnie, które robiłaś? IObecnie na dom czeka Marysia, Różyczka, Arielka, Filonek, Tabaka i Tycjanek. Najlepiej, jakby podała adres mailowy, to wyslę jej zdjęcia. To odpowiedź na to ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Pytałam w e-mailu czy mogę podać Twój numer telefonu, a przecież w ogłoszeniu właśnie Twój nr podałam :) Pozostał mój e-mail, bo z mojego konta zrobiłam ogłoszenie, a adresu e-mail nie da się zmienić. OLX podaje taki jaki podało się przy rejestracji. 46 minut temu, Tola napisał: Aschitka cudna w tym posłanku, znowu mi się płacze. Elu - imię zostało? Pani Ania jest Aschitką zachwycona. Imię pozostało i bardzo się podoba :) 39 minut temu, Gusiaczek napisał: Widzę, że Aschitka swoją sypialnię ma przy łóżeczku Dużych :) Ovo też i nie może być inaczej (nawet fason łóżeczka Dziewczynki maja ten sam) ;) Pozdrawiamy :) Moja sunia tez ma posłanko przy naszym łożu, ale i tak z niego nie korzysta. Śpi z nami :) Quote
Gabi79 Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Kto zgadnie, co to za przystojniak? 1 Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Pesteczka śliczna w pięknych szeleczkach a chłopaczka nie poznaję :( Quote
Gabi79 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Pesteczka śliczna w pięknych szeleczkach a chłopaczka nie poznaję :( Elu, chłopczyk to Toficzek z tego wątku Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 4 godziny temu, Gabi79 napisał: Elu, chłopczyk to Toficzek z tego wątku O kurtka, zapomniałam, a przeca byłam na tym wątku skarbnikiem :) Śliczny chłopak z tego Toficzka :) Quote
Havanka Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ja też nigdy bym nie zgadła, że to Tofik ! Zmienił się bardzo. Wyrósł na pięknego psa i śladu nie ma po schronie ! 1 Quote
elik Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 12 godzin temu, Havanka napisał: Ja też nigdy bym nie zgadła, że to Tofik ! Zmienił się bardzo. Wyrósł na pięknego psa i śladu nie ma po schronie ! Dokładnie Tak :) Quote
Recommended Posts