Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż za świetne relacje! :)

A dogo szaleje, to prawda. MImo, że pojawia się informacja, że post nie może zostać dodany to i tak jest dodany, więc nie trzeba klikać drugi raz "dodaj odp"

Posted
8 minut temu, Tyś napisał:

Cóż za świetne relacje! :)

A dogo szaleje, to prawda. MImo, że pojawia się informacja, że post nie może zostać dodany to i tak jest dodany, więc nie trzeba klikać drugi raz "dodaj odp"

Nie klikam drugi raz, piszę nowy post, a i tak w tym poście ukazują się wszystkie poprzedni wstawiane zdjęcia.

A potem jest problem z edycja postu i usuwaniem niepotrzebnej zawartości.

Posted

Teraz  tworzenie nowego postu, jak i później jego edytowanie jest ogromnym problemem.

Wolę sobie nie wyobrażać jak to będzie z robieniem bazarku, gdzie każdy post edytuje się wiele razy  gif  pomieszało mu sie.gif

Posted

Acha i jeszcze jeden gniot. Odświeżanie strony wcale jej nie odświeża, tylko po raz któryś z rzędu wkleja na stronę ten sam post !!!

Posted

Dostałam zapytanie w sprawie koteczków. Cytuję:

Witam jakie kotki z tych małych są jeszcze do zabrania? bardzo proszę o podanie czy to kocurek czy kotka oraz podanie który to jest na zdjęciu. Pozdrawiam
PS w niedzielę będę w Zamościu to chętnie bym je zobaczyła Iwona

Co odpisać Tolu ?

Posted
24 minut temu, elik napisał:

Dostałam zapytanie w sprawie koteczków. Cytuję:

Witam jakie kotki z tych małych są jeszcze do zabrania? bardzo proszę o podanie czy to kocurek czy kotka oraz podanie który to jest na zdjęciu. Pozdrawiam
PS w niedzielę będę w Zamościu to chętnie bym je zobaczyła Iwona

Co odpisać Tolu ?

Elu, ale które ogłoszenie pani widziała, to ostatnie, które robiłaś? IObecnie na dom czeka Marysia, Różyczka, Arielka, Filonek, Tabaka i Tycjanek.

Najlepiej, jakby podała adres mailowy, to wyslę jej zdjęcia.

Posted
49 minut temu, Tola napisał:

Elu, ale które ogłoszenie pani widziała, to ostatnie, które robiłaś? IObecnie na dom czeka Marysia, Różyczka, Arielka, Filonek, Tabaka i Tycjanek.

Najlepiej, jakby podała adres mailowy, to wyslę jej zdjęcia.

To odpowiedź na to ogłoszenie

https://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Pytałam w e-mailu czy mogę podać Twój  numer telefonu, a przecież w ogłoszeniu właśnie Twój nr podałam :) Pozostał mój e-mail, bo z mojego konta zrobiłam ogłoszenie, a adresu e-mail nie da się zmienić. OLX podaje taki jaki podało się przy rejestracji.

46 minut temu, Tola napisał:

Aschitka cudna w tym posłanku, znowu mi się płacze.

Elu - imię zostało?

Pani Ania jest Aschitką zachwycona. Imię pozostało i bardzo się podoba :)

39 minut temu, Gusiaczek napisał:

Widzę, że Aschitka swoją sypialnię ma przy łóżeczku Dużych :) Ovo też i nie może być inaczej (nawet fason łóżeczka Dziewczynki maja ten sam) ;)
Pozdrawiamy :)

Moja sunia tez ma posłanko przy naszym łożu, ale i tak z niego nie korzysta. Śpi z nami :)

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Pesteczka śliczna w pięknych szeleczkach   gif śmiejące serce.gif    a chłopaczka nie poznaję :(

Elu, chłopczyk to Toficzek z tego wątku

Posted
4 godziny temu, Gabi79 napisał:

Elu, chłopczyk to Toficzek z tego wątku

O kurtka, zapomniałam, a przeca byłam na tym wątku skarbnikiem :)  Śliczny chłopak z tego Toficzka :)

Posted
12 godzin temu, Havanka napisał:

Ja też nigdy bym nie zgadła, że to Tofik ! Zmienił się bardzo. Wyrósł na pięknego psa i śladu nie ma po schronie !

Dokładnie Tak :)