Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Śliczne kociaczki - zadbane, kochane :) A ja znowu z prośbą o pomoc w ogłaszaniu bezdomniaków :( Z tego miotu zabranego z okolic Telatyna (kotka zginęła pod kołami) dom ma tylko Biszkopcik (pojechał do Warszawy), jutro wizyta tez w Warszawie dla kocurka biało - szarego. A reszta bez domu - maluchy podrosły, nadal w gabinecie :( Burcia Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Jutro wrzucę kociaki z kolejnego miotu , tez są w gabinecie :( A na dom wciąż czeka Kajetanek (w gabinecie) i Różyczka (w DT) Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 A od niedzieli mamy kolejną kotkę z 5 małymi (ze Zwierzyńca) :( Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX Quote
elik Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Elu, kolejny raz kieruję się sercem, nie rozsądkiem No bo my - większość dogomaniaków - tak właśnie mamy i nie należy tego zmieniać :) 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Koteczka Frezja pozdrawia ze swojego cudownego domku Kocia piękna i do super domku trafiła :) 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Książę Maurycy! To prawdziwy Książę :) 10 godzin temu, Tola napisał: A od niedzieli mamy kolejną kotkę z 5 małymi (ze Zwierzyńca) :( Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX Macie wspaniałych wetów. Przyjęli tak wielką gromadkę kociaków. Wielkie uznanie dla nich. Podrzuć mi na e-mail to wspólne ogłoszenie. Spróbuję, może mi się uda wstawić. Quote
Anula Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 O 14.08.2016 o 15:01, Tola napisał: Na kwarantannie jest jeszcze długowłosa mikrosunia, ale na razie zdjęć nie można zrobić. Tola a co z tą sunią,czy jest w Schronisku? Quote
Tyśka) Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Trzymam kciuki za kociaki. Nie wiem czemu, ale ludzie szaleją za rudymi kocicami, więc wyczuwam urwanie telefonu ;) Quote
Jo37 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Wizyta dla biało-szarego kocurka się odbyła. Mały może się pakować do stolicy. Będzie miał kolegę znalezionego na ulicy na Mazurach. Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 O 24.08.2016 o 11:50, Anula napisał: Tola a co z tą sunią,czy jest w Schronisku? Długowłosej suni nie ma, prawdopodobnie zgłosił się właściciel. Wszystkie suczki wysterylizowane (oprócz dropiatki). Byłam dzisiaj w schronie, ale książeczki jeszcze nie dotarły i nadal nie mogę dowiedzieć się o wiek :( Jutro podjedziemy znowu z Alaskan, może jutro coś się dowiemy 21 godzin temu, Jo37 napisał: Wizyta dla biało-szarego kocurka się odbyła. Mały może się pakować do stolicy. Będzie miał kolegę znalezionego na ulicy na Mazurach. Bardzo dziękuję, maluch jedzie w poniedziałek - oto mały szczęściarz O 24.08.2016 o 09:52, elik napisał: No bo my - większość dogomaniaków - tak właśnie mamy i nie należy tego zmieniać :) Kocia piękna i do super domku trafiła :) To prawdziwy Książę :) Macie wspaniałych wetów. Przyjęli tak wielką gromadkę kociaków. Wielkie uznanie dla nich. Podrzuć mi na e-mail to wspólne ogłoszenie. Spróbuję, może mi się uda wstawić. Ela - podaj mi maila, bardzo chętnie skorzystam, z Krkowa nikt jeszcze nie dzwonił... Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Havanka - bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu kociaków; pewny domek ma już Rudzia i równiez jedzie w poniedziałek :) A teraz kolejne bezdomniaki pod naszą opieką - wszystkie mają książeczki zdrowia, zalatwiają się do kuwety Bialasek -wiek ok. 14 tyg., bardzo żywiołowy, będzie dużym kocurem Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Filonek od urodzenia w gabinecie, -wiek ok. 10 tyg. bardzo spokojny, wręcz flegmatyczny, przytulaśny, pozwala robić przy sobie wszystko Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Faworek - od urodzonia w gabinecie wet., wiek ok. 10 tyg. bardzo przytulaśny, spokojny, mruczasty Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Arielka - kotka oddana przez właściciela - wiek ok. 10 tyg. Ma lekki niedowład tylnych łapek, ale załatwia się do kuwety. To przemiła, cichutka koteczka - bezwzględnie do domu niewychodzącego. Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Sylwestra - wiek. ok. 10 tyg., trochę puchata, chwilami trochę prycha na ludzi, ale na pewno się oswoi. Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Kocurek Zrzuta - podrzucony do gabinetu wetki Quote
Tola Posted August 25, 2016 Author Posted August 25, 2016 Wczoraj przy okazji pobytu w Lublinie byłam na wizycie dla jednego z kociaków, ale nic z tego nie będzie, na miejscu wszystko wyglądało inaczej niż w trakcie rozmowy. Quote
elik Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Długowłosej suni nie ma, prawdopodobnie zgłosił się właściciel. Wszystkie suczki wysterylizowane (oprócz dropiatki). Byłam dzisiaj w schronie, ale książeczki jeszcze nie dotarły i nadal nie mogę dowiedzieć się o wiek :( Jutro podjedziemy znowu z Alaskan, może jutro coś się dowiemy Bardzo dziękuję, maluch jedzie w poniedziałek - oto mały szczęściarz Ela - podaj mi maila, bardzo chętnie skorzystam, z Krkowa nikt jeszcze nie dzwonił... Poszło na PW. 51 minut temu, Tola napisał: Wczoraj przy okazji pobytu w Lublinie byłam na wizycie dla jednego z kociaków, ale nic z tego nie będzie, na miejscu wszystko wyglądało inaczej niż w trakcie rozmowy. Tak to była dlatego wizyty przed-adopcyjne są bezwzględnie obowiązkowe. Wszystkie kociaki są prześliczne, a najbardziej podoba mi się Sylwestra i Filonek. Ale jeśli mogłabym któregoś kociaka przygarnąć, przygarnęłabym Arielkę. Quote
Tola Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 Dzisiaj bylyśmy z Alaskan w schronie no i nadal nie ma książeczek, więc nadal nie znamy wieku rudej suni. Malutkie dziewczynki już po sterylce, w boksie ogólnym. Wymiziałyśmy maleństwa, bardzo się skarżyły, zwłaszcza sunia Gabi. Ruda. jak to określiła Alaskan, cierpi po cichutku, jest bardzo smutna, widać, ze tęskni, a jeszcze do tego dyskomfort posterylkowy... Zarezerwowałam malutką sunieczkę dla Gabi Nowe małe psy w schronie - większy ma ok. 5 lat, bardzo radosny chłopak, żywiołowy. Mniejszy kremowy ma ok. 3 lat Quote
Tola Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 Tutaj jeszcze mniejszy Kremówek Suki w boksie od strony pola Quote
Recommended Posts