Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam radosną wiadomość - Havanka jutro wychodzi ze szpitala - hurrraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

wprawdzie to nie koniec badań i leczenia, ale na razie wraca do domu :smile: :smile: :smile:
za zdrowie oczywiście wciąż kciuki trzymajmy ( a i wypijcie ;-) , kto może przed rychłym końcem karnawału;-) ;-) ;-) )

Posted

[quote name='mari23']mam radosną wiadomość - Havanka jutro wychodzi ze szpitala - hurrraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

wprawdzie to nie koniec badań i leczenia, ale na razie wraca do domu :smile: :smile: :smile:
za zdrowie oczywiście wciąż kciuki trzymajmy ( a i wypijcie ;-) , kto może przed rychłym końcem karnawału;-) ;-) ;-) )[/QUOTE]

To wspaniale .!!!!!!!!!!!!!Braakuje tu jej strasznie !

Posted

[quote name='mari23']mam radosną wiadomość - Havanka jutro wychodzi ze szpitala - hurrraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

za zdrowie oczywiście wciąż kciuki trzymajmy ( a i wypijcie ;-) , kto może przed rychłym końcem karnawału;-) ;-) ;-) )[/QUOTE]

:lol::lol::lol:
Bardzo chętnie:lol:
Własnie wróciłam z zabawy choinkowej w szkole.
Kciuki zaciśnięte, kieliszki napełnione;)
:drinka:Za zdrowie Havanki!
Kto się przyłącza?;)

Posted

[quote name='Tola']:lol::lol::lol:
Bardzo chętnie:lol:
Własnie wróciłam z zabawy choinkowej w szkole.
Kciuki zaciśnięte, kieliszki napełnione;)
:drinka:Za zdrowie Havanki!
Kto się przyłącza?;)[/QUOTE]
Ja oczywiście też !!! :drink1:

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Havanka zdrowia.. Wznoszone jogurtem.. A was nienawidze.. foch;)[/QUOTE]
I tak wiem, że nas kochasz :eviltong: jogurcik też jest pycha :evil_lol: