Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w miejscowości Pawłowice, gmina Solec, powiat Lipski. Większe miejscowości w okolicy Opole Lubelskie, Lipsko, Ożarów, Annopol. Zna ktoś może tam kogoś?[/QUOTE]
Niestety nikogo nie znam z tamtych stron.

Posted

[quote name='handzia']MaDi, podaj jakieś nicki z tego rejonu, jeśli możesz, spróbuję napisać, może ktoś się zgodzi?[/QUOTE]
Problem w tym że tam nikogo nie ma:(

Posted

Wczoraj w Zamościu na Nowym Mieście został znaleziony york - poszukiwany właściciel, który proszony będzie o podanie szczegółów (płeć, kolor i długość włosa, obroza/szelki itp), psiak jest zadbany więc mam nadzieje, ze po prostu się zgubił. Kontakt w jego sprawie ze mną - 507266636

Posted (edited)

Ok roczny maluch z łancucha poszukuje DS
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg717/scaled.php?server=717&filename=p1110312.jpg&res=medium[/IMG]

Edited by Tola
Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Wczoraj w Zamościu na Nowym Mieście został znaleziony york - poszukiwany właściciel, który proszony będzie o podanie szczegółów (płeć, kolor i długość włosa, obroza/szelki itp), psiak jest zadbany więc mam nadzieje, ze po prostu się zgubił. Kontakt w jego sprawie ze mną - 507266636[/QUOTE]

w canisie jest ogłoszenie o zaginionym yorku chyba z ul.Waryńskiego z niebieskimi szelaczkami i kontakt 609816025 , 6972064-może to on?

Posted

[quote name='sonia71']w canisie jest ogłoszenie o zaginionym yorku chyba z ul.Waryńskiego z niebieskimi szelaczkami i kontakt 609816025 , 6972064-może to on?[/QUOTE]

Właściciele już odebrali psiaka, opisali go dokładnie, a i obie strony oszalały z radości na swój widok :)

Posted

[quote name='handzia']Dziewczyny, nie słyszałyście może, żeby ktoś zgłosił zaginięcie szczeniaka rotwailerowatej suni (ok 4,5 miesięcy) Na moim osiedlu biega taka...[/QUOTE]
Niestety nic o tym nie slyszalam.

Posted

[quote name='handzia']Dziewczyny, nie słyszałyście może, żeby ktoś zgłosił zaginięcie szczeniaka rotwailerowatej suni (ok 4,5 miesięcy) Na moim osiedlu biega taka...[/QUOTE]

jak biega dalej na twoim osiedlu, to daj mi prosze znac 507266636

Posted

Zdjęcie z wczoraj!
Toska (na pierwszym planie) z Blazerem.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/77677700w.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9999/77677700w.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

W poście 8354 jest taki wpis:

[quote name='Laki_21']Dnia 26 lutego 2012r zaginęła 6-cio miesięczna suczka rasy Rottweiler. Piesek nie ma przyciętego ogonka. Gdyby ktoś ją widział proszę o pilny kontakt pod nr 502 711 639.[/QUOTE]

Posted

[quote name='terra']W poście 8354 jest taki wpis:[/QUOTE]

To ta suczka, która zagubiła sie w lutym.
Ale wczoraj znowu uciekła i znowu własciciele ją znalezli.
Podobno kopie pod ogrodzeniem i ucieka.

Posted

Tolu, dzięki za telefon. Zadzwoniłam przed chwilą do pani z postu 8354 i dowiedziałam się, że sunia jest już w domu. Tego, że wczoraj uciekła mi nie powiedziała...
Wczoraj na spacerze z moimi psami biegała za nami sunia, na początku myślałam, że to kolejny nieodpowiedzialny sąsiad wypuścił psa luzem na osiedle wieczorem. Sunia była czyściutka, dobrze dokarmiona, dlatego nie myślałam, że może być bezdomna. Wprowadziłam moje do domu, napisałam posta i poszłam na dwór patrzeć o co chodzi, ale już suni nie znalazłam...Następnym razem od razu dzwonię na policję, niech się właściciele nauczą, że psów nie puszcza się ot tak sobie na osiedlu, a jeśli mieszkają w domku z ogrodem i jeśli pies potrafi się podkopać, to trzeba go lepiej zabezpieczyć. Tak sobie myślę, że to mogła być ona, ale pani nie chciała mi powiedzieć w jakiej części miasta mieszka...

Posted

[quote name='handzia']Tolu, dzięki za telefon. Zadzwoniłam przed chwilą do pani z postu 8354 i dowiedziałam się, że sunia jest już w domu. Tego, że wczoraj uciekła mi nie powiedziała...
Wczoraj na spacerze z moimi psami biegała za nami sunia, na początku myślałam, że to kolejny nieodpowiedzialny sąsiad wypuścił psa luzem na osiedle wieczorem. Sunia była czyściutka, dobrze dokarmiona, dlatego nie myślałam, że może być bezdomna. Wprowadziłam moje do domu, napisałam posta i poszłam na dwór patrzeć o co chodzi, ale już suni nie znalazłam...Następnym razem od razu dzwonię na policję, niech się właściciele nauczą, że psów nie puszcza się ot tak sobie na osiedlu, a jeśli mieszkają w domku z ogrodem i jeśli pies potrafi się podkopać, to trzeba go lepiej zabezpieczyć. Tak sobie myślę, że to mogła być ona, ale pani nie chciała mi powiedzieć w jakiej części miasta mieszka...[/QUOTE]
Myslę, ze gdzies koło Ciebie, skoro wczoraj tak szybko została znaleziona...

Posted

[quote name='Tola']Myslę, ze gdzies koło Ciebie, skoro wczoraj tak szybko została znaleziona...[/QUOTE]
Dzięki Bogu, że się znalazła, pewnie szybko jej szukali. Nie podarowałabym sobie, gdyby coś jej się stało, była cudna :)

Posted

[quote name='handzia']Dziewczyny, znacie kogoś chętnego do wizyty PA w Kraśniku?[/QUOTE]
A to nie tam pojechała nasza zamojska Tania?

Posted

[quote name='handzia']Dziewczyny, znacie kogoś chętnego do wizyty PA w Kraśniku?[/QUOTE]

Na dogo raczej z PwP nikogo nie ma, ale napisz do kogoś z SOS Bokserom, bo one mają w DT w Kraśniku boksia Horusa, może ten ktoś zgodzi się pójść na wizytę.

Posted

Zapraszam na bazarek dla zamojskich wielkopsów Baja i Iwy:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/225135-Mamy-d%C5%82ugi-wszystko-od-z%C5%82ot%C3%B3wki-dla-Baja-i-Iwy-do-8-kwietnia%21"]http://www.dogomania.pl/threads/225135-Mamy-d%C5%82ugi-wszystko-od-z%C5%82ot%C3%B3wki-dla-Baja-i-Iwy-do-8-kwietnia![/URL]