Tola Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [B][SIZE=4][COLOR=black]Uwaga Zamość[/COLOR][/SIZE][/B] [CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]Na ulicy Partyzantów od paru godz. błąka się [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue][B]młodziutka [COLOR=black]sunia[/COLOR] [COLOR=black]beagle.[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue][B]Pytajcie znajomych; sunię prawdopodobnie na noc zabierze dziewczyna, która do mnie dzwoniła, ale jutro chce oddac psa do schroniska.[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mam nr tel. do dziewczyny[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
malawaszka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Tola piszcie do ludzi od Beagli - niech nie idzie sunia do schroniska - oni pomogą! [email][email protected][/email] Quote
Tola Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='malawaszka']Tola piszcie do ludzi od Beagli - niech nie idzie sunia do schroniska - oni pomogą! [email][email protected][/email][/QUOTE] A masz tel? Quote
malawaszka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Tomo - 514 187 773 , 663 599 892 - to do głównodowodzącego adopcjami Beagli Quote
Żunia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Tylko nie schron. Beagla, którego niedawno znalazłam" wrzuciłam " na e- beagle i właściciele się znależli. Dajcie mi namiar na dziewczynę, spróbuję suni wykombinować tymczas od jutra. Quote
funia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Zdjęcie bonzo przypomnialo mi cały poczatek ,az się popłakałam .Tyle lat schronu staneło mi przed oczami .Tych strasznych .... Tola ty sie chyba orientujesz ,który to piesek ten od bezdomnych ludzi prawda ? Czy mogłabys wstawić jego zdjęcie ? Cały czas o nim myśle i nie mogę przestać .... Moze jakoś wspólnymi siłami uratowałybyśmy go .Co ? Quote
Żunia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Wrzuciłam sunię na e-beagle. Lakonicznie, bo nie mam namiarów ani wiedzy na temat suni. Quote
malagos Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Żunia']Jeden haszczak to ja. [B]Do weta jutro zadzwonię. [/B] Czy ktoś wie cokolwiek na temat tego ( tych ) chow- chow?[/QUOTE] i co, co powiedział? Quote
Żunia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Miałam dziś takie urwanie głowy, że dopiero po 20.00 znalazłam chwilę dla siebie. Nie złapałam weta. A w Zamościu rzeczywiście chyba jakaś epidemia: teraz kolej na mojego syna- zapalenie oskrzeli. Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no moja córa jakos dochodzi do siebie za to ja ledwo oddycham... funiu ten psiak to Jaśko, poszukaj w pierwszych postach Quote
MaDi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zapraszam na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199562-UWOLNIJ-KO%C5%81TUNA!!!-ZBIERAMY-FUNDUSZE-NA-ZAKUP-MASZYNKI-koniec-pi%C4%85tego-lutego-o-20.00[/url] Quote
lucySxy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='malawaszka']Tomo - 514 187 773 , 663 599 892 - to do głównodowodzącego adopcjami Beagli[/QUOTE] Czy wiecie co z ta suczka? kontaktowalam sie z Tomo w tej sprawie i odpisal mi ,ze nic nie wie. Prosze osobe ,ktora cos wie o suczce o tel do mnie -509 483 909 Quote
Tola Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Znaleźli się własciciele suni. Wczoraj nie kontaktowałam się z nikim w sprawie beagle, pponiewaz musiałam miec pewnosc, ze dziewczyna złapała sunię. Potem udało mi sie ją namówic, zeby nie odwoziła jej do schroniska. A dzisiaj - szczęsliwe zakonczenie, chociaz nie wiem na jak długo, bo ci właściciele nie wiedzieli nawet kiedy sunia wyszła. Quote
Tola Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='funia'] Tola ty sie chyba orientujesz ,który to piesek ten od bezdomnych ludzi prawda ? Czy mogłabys wstawić jego zdjęcie ? Cały czas o nim myśle i nie mogę przestać .... Moze jakoś wspólnymi siłami uratowałybyśmy go .Co ?[/QUOTE] Bardzo dobry pomysł; on nigdy nie miał prawdziwego domu, a teraz tak długo jest w schronisku. Szukałam zdjęc Jaśka w starych folderach i ze smutkiem odkryłam, ze Jaśko był w schronie, gdy robiłam zdjęcia Fabianowi, Fokusowi, Muminkowi ...Oni wszyscy juz zapomnieli o tamtych schroniskowych czasach, a Jasko nadal czeka. Tyle czasu:-( I jeszcze jedna sunia migała mi w starych zdjęciach, róniez jest na 1 stronie - [B]Lorka :-([/B] To [B]Jaśko[/B] - zdjęcia robione rok temu [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2049/p1040817d.jpg[/IMG] [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/6471/p1050281g.jpg[/IMG] Tutaj z Filonkiem, którego juz nie ma [IMG]http://img831.imageshack.us/img831/507/p1050305i.jpg[/IMG] [IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7548/p1050306t.jpg[/IMG] Quote
zadra Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Tola']Znaleźli się własciciele suni. Wczoraj nie kontaktowałam się z nikim w sprawie beagle, pponiewaz musiałam miec pewnosc, ze dziewczyna złapała sunię. Potem udało mi sie ją namówic, zeby nie odwoziła jej do schroniska. A dzisiaj - szczęsliwe zakonczenie, chociaz nie wiem na jak długo, bo ci właściciele nie wiedzieli nawet kiedy sunia wyszła.[/QUOTE] Na szczęście wszystko dobrze się zakończyło. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jasko to sliczny piesek! Przepiékny; juz dawno myslalam, ze jakby go wyciágnác ze schronu to szybko by znalazl domek. Quote
Tola Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Myslę tez o Łajtku; jakby znalazł taki dom jak Bonzo... I o tym małym kudłatym piesku, który przymarzł do sniegu i zawiezli go do schroniska. Eh, tam mi się marzy w nowym roku... Quote
malagos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Tola']Myslę tez o Łajtku; jakby znalazł taki dom jak Bonzo... I o tym małym kudłatym piesku, który przymarzł do sniegu i zawiezli go do schroniska. Eh, tam mi się marzy w nowym roku...[/QUOTE] I życzę Ci spełnienia TYCH marzeń :) Quote
funia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 To jak robimy z Jaskiem ? Moze zacznijmy z watkiem ....Czy ktoś jest chetny poprowadzic go ? Drugi krok ,zastanowimy sie co z nim zrobic .Jakby go wykapaac i podstrzyc to mówie wam znalazłby dom szybko . Ja moge zasponsorowac mu 30 dni u siebie z wyżywieniem .W razie gdyby po tym czasie nie znalazł domu to .....No włąsnie co mozna dalej pomyslec ? Quote
IVV Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dziewczyny potrzebna pomoc ,ludzie stracili wszystko ,zwierzeta w bardzo ciezkim stanie [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie#top"]http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie#top[/URL] Quote
coronaaj Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='IVV']dziewczyny potrzebna pomoc ,ludzie stracili wszystko ,zwierzeta w bardzo ciezkim stanie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie#top[/URL][/QUOTE] Juz tam weszlam , udostepnilam na FB..... Quote
Żunia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Byłam, coś pomogę ( w miarę możliwości ). Rozmawiałam ( tel. ) z wetem. Chow-chow ma ok. 5-6 lat.Jest ładnie umięśniony, nie ma czipa ani tatuażu.Wet potwierdza, że jest lękowo- agresywny, żeby go sprawdzić ( czip ) musieli wejść do kojca we trzech- znowu się bidulek strachu najadł. Haszczaki , to 2 samce , mają po ok. 3 lata. Typowe przedstawiciele rasy. Nie są agresywne. Zarejestrowałam się na chowkach i spróbuję pociągnąć temat dalej. Poproszę o numer telefonu na który kierownik schronu ma wysłać mms-a z haszczakami. Wszystkie psy mogą być wykastrowane. Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 super dzieki żuniu! nr tel 507266636 Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 na dogomania na chow-chowach w potrzebie coś tam o nim chyba jest... Quote
Recommended Posts