Ewa Marta Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 16 minut temu, Aska7 napisał: Wezmę szarą na siebie To wspaniała wiadomość!!! Quote
elik Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Wezmę szarą na siebie Lajki mi się skończyły dość wcześnie dzisiaj :( Quote
mari23 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 3 godziny temu, agat21 napisał: Dobrze się tu dzieje :) Chyba nastał lepszy czas dla staruszków :) Stare dogo dla staruszków wraca <3 3 godziny temu, Aska7 napisał: Wezmę szarą na siebie Choć troszkę pomogę, dołożę deklarację, maarit też na wątku Fenisia deklaruje "po dychu przez rok" . I zapytam - czy białej ktoś pomoże, jeśli miałaby wątek i miejsce u Murki za 15 zł/doba? To druga z długo czekających na pomoc... sama nie dam rady, mam 11 psiaków w domu i nad 12-tym "myślę" :( Quote
lunarmermaid Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 A ja myślę nad tą czarną z zaćmą na oku. Też jest długo, na dodatek czarna... Ale to dopiero gdzieś w maju. Quote
mari23 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 minuty temu, lunarmermaid napisał: A ja myślę nad tą czarną z zaćmą na oku. Też jest długo, na dodatek czarna... Ale to dopiero gdzieś w maju. Agat21 na wątku Feniksa napisała, że ma miejsce 15 zł/doba, może wykorzystać to "poruszenie serc" i jej też pomóc? Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 6 godzin temu, Aska7 napisał: Wezmę szarą na siebie Ogromnie się cieszę, po dzisiejszym bardzo trudnym dniu to najlepsza informacja! Dzisiaj spędziłam w schronisku prawie 2 godziny i mam nadzieje, że to wszystko, co zaplanowałyśmy tutaj na forum uda się zrealizować. Zarezerwowałam te sunie: Biała - jedzie do szafirki ( Anula i Bogusik) Sunia obok Białej - jedzie do szafirki ( Alaskan) Bez ogonka - jedzie do szafirki ( Tola) Stara Szorstka - jedzie do Jaaga ( Aska7) Jeden z tych piesków - jedzie do szafirki ( Jo37 ) 2 Quote
lunarmermaid Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Ja tą sunię wzięłabym do siebie, na DT. Jedynie potrzebowałabym wsparcia na karmę i weta. Ale tak jak napisalam, dopiero w maju, jak córka weźmie swoją sunię do siebie. 2 Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 26 minut temu, lunarmermaid napisał: To też sunia? Piękna jest. To niewielka sunia, mniejsza od tej czarnej. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 W poniedziałek jadę jeszcze raz do schroniska, bo będzie p. Wiesław i spróbuje wypytać o pieska dla Jo37, bo dzisiaj niestety nie podjęłyśmy decyzji:( Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 Wątek szorstkiej założy Aska7, bardzo proszę o deklaracje dla suni, bo trzeba sporo dozbierać. Dzisiaj, jak pracownik wszedł do boksu, to uciekała jak reszta, ale potem bez problemu dała przyłożyc czytnik. Ona bardzo się boi, ale nie rzuca się z zębami. Dzisiaj też podeszła do mnie do siatki, a ja przez łzy opowiedziałam jej o jej Aniele, dzięki któremu zobaczy, jak wygląda świat poza boksem. 2 Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 Zaraz spróbuję zebrać tutaj te dawne zdjęcia suni Quote
Anula Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 20 minut temu, Tola napisał: Wątek szorstkiej założy Aska7, bardzo proszę o deklaracje dla suni, bo trzeba sporo dozbierać. Dzisiaj, jak pracownik wszedł do boksu, to uciekała jak reszta, ale potem bez problemu dała przyłożyc czytnik. Ona bardzo się boi, ale nie rzuca się z zębami. Dzisiaj też podeszła do mnie do siatki, a ja przez łzy opowiedziałam jej o jej Aniele, dzięki któremu zobaczy, jak wygląda świat poza boksem. Ogromnie się cieszę,że Aska7 weźmie pod opiekę sunię,założy wątek i będzie skarbnikiem.Ja wysupłam jakąś deklarację jednorazową dla tej umęczonej cudnej suni.A najbardziej się cieszę,że wreszcie powącha zieloną trawkę. Tola masz jakieś obróżki,smycze jeszcze? Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 21 minut temu, Anula napisał: Ogromnie się cieszę,że Aska7 weźmie pod opiekę sunię,założy wątek i będzie skarbnikiem.Ja wysupłam jakąś deklarację jednorazową dla tej umęczonej cudnej suni.A najbardziej się cieszę,że wreszcie powącha zieloną trawkę. Tola masz jakieś obróżki,smycze jeszcze? Mam obróżki i smycze, nie mam już szeleczek. Ale szafirka ma chyba tego sporo. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 Wybrane zdjęcia Szorstkiej od 2016 Tutaj z Miłą, która 4 lata czekała u Murki na dom, ale go wreszcie ma!!! Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 Tutaj z Alaską, która już dawno w swoim domu, już nawet nie pamięta koleżanek z boksu... Quote
Jo37 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Ona na zdjęciach jest z Miłą i Alaską. Tyle lat zmarnowanych. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 Znalazłam jeszcze zdjęcia białych suniek, jeszcze razem Quote
Recommended Posts